Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה החלטתי שאני רוצנ ללכת ללמוד הנדסת רכב.

ממה שהצחתי לגלות רק מכללת אפקה בת"א מלמדת את זה...נכון או שאני חלש בחיפושים?

כמו כן הבנתי שלומדים הנדסת מכונות ותוך כדי עושים התמחות להנדסת רכב.

השאלה היא האם אני אוכל לעבוד בכל עבודה שדורשת "מהנדס מכונות"? (במידה ו..)

האם יש פה מישהו שלמד ויכול לתת קצת רשמים?

המון תודה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם (נערך)

אני לומד באפקה, ואכן מסלול רכב הוא מסלול התמחות בהנדסת מכונות.

כשתסיים את התואר תהיה מהנדס מכונות לכל דבר, אך עם התמחות ברכב. בארץ זה לא ייתן לך הרבה מעבר למהנדס מכונות רגיל, חוץ מהאהבה שלך למקצוע.

אם אתה מעוניין אני יכול לתת לך רשימת קורסים של ההתמחות.

ואכן אפקה היא המקום היחיד בארץ ללמוד בו הנדסת רכב (ולא הנדסאי רכב)

עריכה:

הנה הקורסים במסלול רכב שהם מעבר לקורסים הרגילים של התואר, כמו כן ישנם קורסים שאינם קשורים ישירות לרכב אך גם אותם ניתן לקחת במסלול והם מופיעים ברשימה.

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי Mike Lowrey
פורסם

בנוסף קיימת בטכניון תוכנית לתואר שני בלי תזה בהנדסת רכב.

לא יכול להמליץ או לפסול כי זה דבר חדש יחסית וזו לא התוכנית בה אני לומד, אבל קח בחשבון שתצטרך תואר ראשון לפני.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

אני בוגר של המחזור הראשון של ההתמחויות החדשות באפקה (רכב וחומרים).

עשיתי את כל הקורסים של ההתמחות ברכב (סיימתי את התואר עם 175 נ"ז כאשר מספיק רק 160 כדי לקבל זכאות לתואר).

אני אישית מאוד נהניתי מהשנה האחרונה של הלימודים כיוון שהיא כללה בעיקר קורסים של ההתמחות.

כמו שנהוג באפקה, הרבה מרצים מהתעשייה, הקורסים של הרכב מאוד מעניינים אבל עדיין זה לא משתווה ללימודי מהנדס רכב ששם כל ה-4 שנים אתה רק לומד על רכבים.

זה מעין טעימה של עולם הרכב. במציאות זה לא יתן לך הרבה רק אם מדובר במשרה שמיועדת לתחום הרכב ומשרות כאלה מאוד נדירות פה בארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מקריאה של רשימת מקצועות ההתמחות חסרו לי מיד טריבולוגיה ומיסוב הידרו-דינמי.

איך אפשר לא ללמד את כל הכרוך בהיווצרות טריז השמן במיסבי החלקה (מיסבי גל ארכובה, עקב הטלטל וכדומה), יציבות טריז השמן, יכולת הנשיאה של המיסב, יחסי L ל-D ועוד.

יתכן שלימוד עקרונות שמן הסיכה מכסים את תורת הבלאי ואם כן עם המכללה הסליחה.....

מניסיון של לימוד הנדסת מכונות עם קורסים בהנדסת רכה בטכניון.

יוסי

• תוכן חדש...