Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב..

היום במהלך המסיעה לעבודה נידלקה לי נורה בצבע כתום בלוח השעונים. (מצורפת תמונה)

רציתי לדעת מה היא אומרת,ומה החומרה שלה לגבי המשך הנסיעה עם הרכב.

הבעיה הגדולה שאני יורד לאילת מחר.ואין לי אפשרות לגשת למוסך היום.

אשמח לעזרה,ולשמוע את דעתכם.

uzyjyrep.jpg

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

לא,הרכב עובד פיקס.

לא הרגשתי שום שינוי במהלך הנסיעה או ההתנהגות הכללית של הרכב.

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

כשאתה לוחץ על הבלמים, האם התאורה של הבלמים נידלקת?. בפולו 2003 שהייתה לי הייתה בעיה דומה ולבסוף החלק שהוחלף הוא יוניט ברקס. בכל מקרה לא הייתי נוסע ככה לאילת, לך תדע אם תיתקע בדרך.

פורסם

קח בחשבון שנסיעה לאילת עלולה להחמיר את התקלה הקטנה שיש לך עכשיו ולהדליק לך נורה אדומה מה שיתקע אותך באמצע הדרך, זה הימור שאני אישית לא הייתי לוקח.

המינימום שאתה צריך לעשות זה כמו שהציעו לך, גד למוסך רק לשם קריאת התקלה כדי שתדע אם זה משהו רציני או משהו שאפשר לדחות עד שתחזור מאילת.

פורסם

רועי צודק,נורית מנוע שנדלקה זאת ה-נורה שאסור להתעלם ממנה.

זה כמובן לא מחייב שזה יהרוס לך משהו,יש אנשים שנוסעים עם זה שנים,אבל נסה כמה לגשת למוסך לפחות שלדעת האם זה חמור או לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי תודה רבה לכם..

פורסם

גיליתי שיש לי מוסך מטר מהעבודה.תודות לחבר.

בבדיקת מחשב התגלה ממיר קטליטי תקול.

עכשיו שהתמונה יותר ברורה.יש סכנות לירידה לאילת עם הרכב?או נסיעה בכללי?

פורסם

באיזה דגם רכב מדובר? כלומר מנוע? 1.9? 1.4?

בדיזל 1.9, לפחות, אני יודע שאכן נדלקת הנורה המדוברת גם במצב של ממיר קטליטי תקול. אפשר לסוע, וייתכן ויהיו רעשים מהממיר, אך ישנו סיכון שהחלק הפנימי בממיר "יתהפך" עקב ההתפוררות שלו והחופש שנוצר בתוכו, ויסתום את מעבר האוויר החוצה כליל. במצב כזה אתה תיתקע שכן בלי יציאת אוויר המנוע פשוט לא יכול להמשיך כי יווצר כאן מעצור.

כמה זה קריטי ומה התרחיש שזה יקרה? איני יודע לענות לך. אך אני מכיר 3 מקרים עם תקלה דומה:

1. הרכב נתקע בקושי 100 ק"מ אחרי הידלקות הנורה והופעת הרעשים מהממיר (נשמע כמו פחית חופשית מתגלגלת בתוך הממיר). נגרר למוסך וטופל.

2. הרעשים הופיעו (הנורה לא נדלקה עדיין), הגעה למוסך בגלל הרעשים, ובדיוק כשהגיע למוסך הנורה נדלקה. במקרה הזה לא נלקחו סיכונים והעניין טופל מיד.

3. מקרה אחר שנוסע כך כבר חצי שנה+ ולא קרה כלום עד היום. עם כל הרעשים.

אגב, בדיזל, הפתרון פשוט וזול יחסית, לפחות אם מטפלים בכך אצל מוסך רון (ת"א) או מוסך מילניום (אשדוד), איני יודע איך הנוהל ומה הפתרונות במוסכים מורשי יבואן (צ'מפיון) או מה המצבים האפשריים ברכב בנזין.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
בוקר טוב..

היום במהלך המסיעה לעבודה נידלקה לי נורה בצבע כתום בלוח השעונים. (מצורפת תמונה)

רציתי לדעת מה היא אומרת,ומה החומרה שלה לגבי המשך הנסיעה עם הרכב.

הבעיה הגדולה שאני יורד לאילת מחר.ואין לי אפשרות לגשת למוסך היום.

אשמח לעזרה,ולשמוע את דעתכם.

uzyjyrep.jpg

שלום רב, בוקר אור.

תתאר טיפה עוד על התקלה הזו שנדלקת לך.

האם התקלה דולקת קבוע? דולקת ונכבית לבד?

האם המנורה מהבהבת?

האם אתה מרגיש בעיה מסוימת ( חוסר סחיבה, רעידות, קירטועים, או שהכל בסדר?)

בכל מקרה, על מנת לאבחן את התקלה באופן ברור, מומלץ מאוד להתחבר למחשב , סורק תקלות על מנת לדעת מהו קוד התקלה ברכב.

בלי לדעת מה קוד התקלה ברכב, לא תוכל לדעת מה התקלה.

לאחר שאתה מתחבר למחשב ובודק קוד תקלה, תרשום לנו אותו פה, ונוכל לעזור לך עד כמה שנוכל.

בברכה:

רוני אגזוזים, רחובות.

• תוכן חדש...