Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה שמתעקש בכל מחיר לגור בת"א למרות שהוא לא יכול להרשות לעצמו - הוא טיפש ומפונק.

מי שרוצה לגור קרוב לעבודה כדי לברוח מהפקקים הוא בכלל לא טיפש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל עם השנים זה עבר והיום אני לא מרגיש עייפות מיוחדת גם אחרי ימים של 300 ק"מ ויותר.

כלומר יש עייפות כמובן אחרי יום עבודה קשה, אבל בלי קשר לנהיגה. כלומר רמת העייפות תלויה בעיקר במה שעשיתי באותו יום ולא בכמה שעות נהגתי.

בוקי, חטטנות נטו, אם אפשר:

מה תפקידך?

באיזה תחום?

יש נהגי מוניות שהם פראיירים לעומתך.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

מהרצליה לרחובות (ב-6:30 בבוקר כדי להקדים את הפקקים)-כ-35 דקות.

מרחובות להרצליה (בסביבות חמש אחה"צ): כשעה (פקקים בחלק מהדרך).

לא נורא, בעיקר אחרי שעברתי לרכב אוטומטי שמקל על הנסיעה בפקקים.

העייפות יותר מהעבודה מאשר מהדרך (אולי בגלל שאני אוהב לנהוג).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

עם דבר אחד אני מסכים: חשיפה ממושכת לתרבות הנהיגה הישראלית גורמת להתקפי זעם, חרדה, כאבי ראש, דיכאון ושגעון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני נוהג הרבה ואני שמן ועייף אבל עם מצב רוח טוב וחרמן רצח - מה זה אומר?*

* שאני צריך לסוע יותר באלפא ופחות ב-500...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נוסע כל יום כ-160 ק"מ לעבודה (הלון 70 חזור 90) , כשעה לכל כיוון , הלוך דרך 2 (משתדל לצאת מוקדם יחסית), חזור דרך 6.

הנסיעה לא קלה , קצת מעייפת אבל אני שומע Audiobooks כל הדרך וזה עוזר להפיג את השעמום.

אם לא שום דבר אחר, לפחות אני מרחיב את הידע הספרותי שלי...

אגב בימים שסיימתי ספר ולא זכרתי לשים ב USB את הבא בתור, אני פתאום קולט איזה דרך ארוכה יש לי וזה באמת מדכא:shock:

מה שכן , בנסועה כזאת אתה לומד כבר לא להתעצבן ושאין ממש טעם להתאבד על כל מטר של עקיפה/חתיכה דרך תחנת דלק/נת"צ וכו. בכביש , בסוף מגיעים אותו דבר 5 דקות לפה או לשם

פורסם

DJI - אתה כ"כ צודק, לא משנה אפילו אם תנהג ברולס רוייס פאנטום.. תרבות הנהיגה הישראלית של החוצפה הפיגור והעצבים תגרום לך לרצות להחנות את האוטו בצד ולהגיע ליעד שלך במונית.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

מזדהה, נוסע כ 10שנים 3 שעות כל יום לעבודה ובחזרה, ועוד נסיעות אחר כך לסידורים.

מרגיש שחיקה רצינית וגם מוצא את עצמי מתקשקש בפורום רכב...

נוסע בפריוס 2008

פורסם
נוסע כל יום כ-160 ק"מ לעבודה (הלון 70 חזור 90) , כשעה לכל כיוון , הלוך דרך 2 (משתדל לצאת מוקדם יחסית), חזור דרך 6.

הנסיעה לא קלה , קצת מעייפת אבל אני שומע Audiobooks כל הדרך וזה עוזר להפיג את השעמום.

אם לא שום דבר אחר, לפחות אני מרחיב את הידע הספרותי שלי...

אגב בימים שסיימתי ספר ולא זכרתי לשים ב USB את הבא בתור, אני פתאום קולט איזה דרך ארוכה יש לי וזה באמת מדכא:shock:

מה שכן , בנסועה כזאת אתה לומד כבר לא להתעצבן ושאין ממש טעם להתאבד על כל מטר של עקיפה/חתיכה דרך תחנת דלק/נת"צ וכו. בכביש , בסוף מגיעים אותו דבר 5 דקות לפה או לשם

גם אני לא מתעצבן ולא מתרגש משום דבר, שומע ברדיו תוכניות שנעניינות אותי, מוזיקה, נוסע רגוע לחלוטין.

ולמען האמת אני אפילו נרגע בנסיעות ארוכות, סוג של מנוחה באמצע יום עבודה, שמפצלת את היום לכמה "קטעים" של שעה - שעתיים כל אחד.

ואני חוזר - לא חושב שנהיגה ממושכת מעייפת או שוחקת יותר על המידה. אני עושה בשנה כ 50 אלף ק"מ, והיו שנים שהתקרבתי ל 60 אלף.

פורסם

ברוכים הבאים לפורום אודיו! :-P אסביר למה אני אומר זאת.

מהרגע בו השתחררתי מהצבא רכשתי רכב ומאז לא חזרתי אחורה לתחבורה ציבורית - פשוט לא מסוגל לסבול את זה, משתעמם,לא אוהב להיות תלוי.

אני זוכר את הימים שהייתי עולה על הסעות ותמיד בגלל בחורה אחת שקר לה, עשרה גברים צריכים להחנק ולהרדם למוות עד שמגיעים הביתה מחוסר חמצן - די! לא עוד.

עברו הרבה מים מאז אבל דבר אחד לא השתנה וזה ההבנה שאנחנו חיים במדינת פקקים ורכב ביצועיסטי לא עוזר לי במיוחד כשאני נוסע חמש קמ"ש.

מה הפתרון? בידור! מולטימדיה, מוזיקה!

אין תחליף לרכב נוח ומערכת סטריאו טובה בפקקים - פשוט אין!

למען האמת אותי, עבודה שקרובה מידי לבית - פשוט מדכא. אני חייב את הניתוק הזה בין הבית לעבודה ולניתוק הזה קוראים כביש.

זה מאוד אינדיבידואלי אבל מבחינתי הדרך לעבודה היא סוג של הפסקה רגע לפני שאני נכנס לתופת של העבודה - להרגע קצת עם מוזיקה טובה והמון באס נעים ומלטף וזמר\ת שיושבים לי ממש באמצע הדשבורד.

והדרך חזרה מהעבודה הביתה היא סוג של ניקוי ראש רגע לפני שאני נכנס למשמרת שניה - ילדים (כרגע ילדה)

אז לא רק שאני לא נכנס לדכאון - זה שומר עליי מבחינתי מלהיות בדיכאון של מעברים חדים מידי מסביבה אחת לאחרת - ניקוי ראש הכרחי.

ומבחינת אוכל אני די שומר על עצמי וגם מבחינת שעות שינה עד כמה שניתן ומתאמן שלוש פעמים בשבוע לפחות.

אז ככה שהכל עניין של החלטה - מה אתם רוצים לעשות עם החיים שלכם או איך להסתגל למה שהחיים שלכם מציעים לכם כרגע.

עריכה - רק בשביל לא להיות מובן לא נכונה - אני אוהב את האשה ואין לי חיים בלי הבת שלי - פשוט לא חשבתי שאפשר לאהוב ככה.

אבל אני צריך גם את הכמה דקות האלה של שקט לעצמי, של נסיעה עם ראש שקט בתוך פקק או פשוט שיוט נינוח ב100 קמ"ש (הרכב שקט כמו כל רכב יוקרה שרק תבחרו אחרי פרוייקט בידוד אקוסטי) עם זמן "לבד" לתת למחשבות לרוץ ולראש להתנקז קצת מכל הטירוף והקצב הבלתי נסבל של החיים במרכז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משתדל כל חיי להימנע מהשעות של הפקקים בכביש, גם אם זה אומר להתעורר מוקדם יותר או לצאת מאוחר יותר בערב. בשבילי נסיעה בלילה כשהכביש ריק עם חלון פתוח זה ניקוי הראש הכי טוב שיכול להיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לנוספורס, סלואורייד ואושריקו, על איזה רכב אתם נוהגים שגורם לכם כזה אושר ? אני אשקול לקנות אחד כזה.

אני בכל אופן משתגע מהנסיעות, 3 שעות ביום זה מטורף.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

זה לא הרכב כמו מה שעשיתי לרכב - אני נוהג על אוונסיס 2006 - זה לא רכב ביצועיסטי בשום צורה ואין בו שום הנאה מנהיגה במובן הזה.

אבל זה רכב מאוד שקט מלחתכילה - ועשיתי לו פרוייקט בידוד אקוסטי מקיף (הרכב משוריין כמו טנק נגד רעש) ופרוייקט ענק של התקנת מערכת סטריאו שתועד כאן במלואו ועוד כמה שינויים שעשיתי מאז.

הרכב סה"כ מספיק זריז עבורי - נתון יצרן 9.7 מעמידה למאה - והרכב מרגיש לי באמת מספיק זריז, לא חסר לה כוח, לא מתעייפת בעליות קשות ושקטה כמו רכב חשמלי (אתה פשוט לא שומע מנוע - גם לא ב140 וזה בדוק - עם המערכת אתה פשוט לא שומע כ-ל-ו-ם גם לא ב140 ואתה גם לא מרגיש שום דבר כמעט מרצפת הרכב, היא מנותקת מפידבק של וויברציות כחלק מפרוייקט הבידוד)

והכסא והמתלים רכים וחלקים - נסיעה שבאמת לא מרגישה כמו משהו שהייתה מצפה מרכב יפני.

אתמול נהגתי לחתונה בצומת כנות - 100 עד 135 אפילו על כביש 6 - חוץ מקצת רעש רוח כשהמערכת עוברת בין שירים - כלום, שקט מוחלט.

והנסיעה רכה וחלקה כמו חמאה והנוף מכביש 6 פשוט מטמטם בעיני - אוהב את הדרך.

וגם בפקקים אני לא סובל בגלל זה.

זו כבר מזמן לא טויוטה בעיני - זה יותר לכוון של לקסוס עם חצי מנוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...