Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ובוקר טוב

אני אשמח לקבל המלצה לסט של 4 צמיגים טובים במידה של 215/45/17 . עשיתי כמה בירורים וחשבתי שאם אני ארד לאילת אני אחסוך לפחות את המע"מ .

התקשרתי והייתי די נעול על צמיגים מחברת מישלין אבל לפי מה שנאמר לי על ידי תמיר מחברת שרות לצמיג (הפנצריה הכתומה)

שאין ספק שהוא צמיג טוב אבל לא מותאם לכבישי ארצינו עקב הבורות והמהמורות . המליץ לי מאוד על דאנלופ דגם M703

שישי לו דופן חזקה ועולה 500 שקל לצמיג . אשמח לשמוע דעתכם והמלצתכם .

עריכה אחרונה על ידי sulo 31
פורסם

מנסיון מוכח אני ממליץ על הפאלקן ziex912 .

פעם ראשונה שאני שומע שצמיגי מישלין אינם מותאמים לכבישי ארצנו בגלל מהמורות ובורות...בחו"ל אין בורות ומהמורות? שטות גמורה

החיסרון של צמיגי מישלין שהם מתייבשים יחסית מהר מיצרנים אחרים אבל הם מייצרים צמיגים מעולים.

פורסם

יש צמיגים טובים מאד לרכב שלך,

טויו

Proxes T1 Sport

יוקוהומה

S.drive מ 600 שקל

גודייר F1 ASYMM 2 מ 611 שקל (עדיפות ראשומה בהמלצה שלי)

דנלופ

SP MAXX

ברי'סטון MY01

קונטיננטל SPORTCONTACT

מישלין PEXALT PE2

- מתחילים מ 850

קובי

:-)

פורסם

בוקר טוב,

באתר טייר קלאב זמינים לרכישה צמיגים מדגם Toyo Proxes T1 Sport במידה המבוקשת, במחיר של 571 ש"ח לצמיג, כולל הכל (איזון, התקנה ומע"מ).

דגם זה הינו דגם ספורטיבי משופר, המיוצר ביפן ומצטיין במרחקי בלימה קצרים ובאחיזת כביש מצויינת גם בסיבובים ובמהירויות גבוהות.

להתרשמות, ניתן לקרוא מבחן צמיגים השוואתי שנערך ע"י המגזין הגרמני הנחשב Auto Zeitung, ובו נבחנו צמיגים אלה במידה קרובה למידה המבוקשת ודורגו במקום ה- 3 מתוך 12 צמיגים כשהם מקדימים צמיגים מתוצרת פירלי, מישלין, ברידג'סטון ואחרים.

פורסם

טויו צריך לעלות לך בסביבות 500 לצמיג, לא יותר כמו שפורסם למעלה.

שילמתי כזה מחיר בפנצריה בא"ת פתח תקווה לפני פחות משנה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני קונה אותם מטיירדיל, וזה המחיר הכי טוב שמצאתי בזמנו (במידה שלי עולים 480 ש"ח - 215/50/17).

במידה של 215/45/17 הם עולים 537 בטיירדיל, אם תגיד שאתה מהפורום תקבל עוד הנחה קטנה של 10-15 ש"ח לצמיג.

כמובן שהכל כולל איזון והרכבה ומע"מ. לעומת המחיר בטיירקלאב - 571..

השירות של טיירדיל מעולה ונוח - שולחים לך את הצמיגים (טריים) מהיבואן ישירות לפנצ'ריה שאתה בוחר באזור מגוריך, יש להם הסכם עם הרבה פנצ'ריות.

אתה מגיע ומתקין, התשלום נעשה בזמן ההזמנה ישירות לטיירדיל בטלפון.

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=3574&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=CF1A98FC0173B06E53A166C2

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

רכשתי לפני כשבועיים צמיגי ״ ניטו״ שהבנתי שהוא מותג היוקרה של toyo, מידה 225/65/17 במחיר של 750 ש״ח לצמיג כולל מע״מ, שזה מחיר טוב יחסית למותגים אחרים נחשבים.

בינתיים אני מרוצה, הנסיעה שקטה ונוחה.

גם החתך של הצמיג מיוחד, מזכיר קורי עכביש.

היבואן שלהם הוא ספונסר פורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?491831-היכן-ניתן-להשיג-את-צמיגי-Nitto-וחישוקי-MOMO

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תתחדש, במידה שלך אין את הT1 SPORT ומה שיש במחיר של 750 ש"ח ומטה לא ממש אטרקטיבי, אז נראה שבחרת נכון.

אבל במידה שקיים T1 SPORT לא רואה שום סיבה לשלם יותר על הניטו. אני בזמנו קיבלתי מהם הצעה של 680 ש"ח לNT830, לעומת 480 שעלה לי ה-T1 SPORT, ממש לא התלבטתי..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...