Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,​

יש לי מיצובישי לנסר קלאסיק 2007, לפני חצי שנה החלטתי לבדוק את צריכת הדלק ברכב.

כל הזמן הייתי מגיע לממוצע של 12 ק"מ לליטר שזה בערך 380 ק"מ ל 32 ליטר, אני מתדלקת באותה תחנה.

לפני כ-3 שבועות עשיתי טיפול לרכב, ומאז צריכת הדלק עלת משמעותית בערך ממוצע 1-9 -- 1-10, אני נוסע בין עירוני ועירוני שווה.

ממה זה יכול להגרם?

אני נוסע רגוע כל הנסיעות שלי, גם מרמזורים אני ממש לא קורע אותה( כלומר הטורים מתחלפים ב 2000 סל"ד).

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי killer_boxer
פורסם

כשיצא לך 1/12 זה היה בדיקה חד פעמית או לאורך זמן?

כשיצא לך 1/10 זאת הייתה בדיקה חד פעמית או לאורך מספר תדלוקים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של לאנסר קלאסיק משנת 2005. (אותו רכב) צריכת הדלק עמדה לרוב קבוע על 1 - 9. או 1 - 10 במקרה הטוב. לא הייתי עובר יותר מ 330 - 350 ק"מ עד לתדלוק הבא. הרכב הזה הוא לא חסכוני בעליל. היתרון הגדול שלו הוא שהוא יפני מקורי ואין כמעט תקלות ברכב. אמין להפליא. מה עשו בטיפול? מה החליפו?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לבן דוד שלי היה גם 2005 והיא אכלה 1-10+-

היינו נוסעים צפון 300 ק"מ ואצלו אכל 6 ליטר יותר ואני לא מגזים...

החליפו לי: מים לקירור, שמן מנוע, ברקסים אחוריים, הוסיפו לי שמן הגה

התפוצץ לי שבוע שעבר רדיאטור והחום עלה קצת, אבל שמתי לב ממש בזמן...

• ספונסר פורום
פורסם

שים לב שלאחרונה גם התחיל להיות חם יותר, זה משפיע לרעה על צריכת הדלק בכל הרכבים. כמו כן, גם שימוש מוגבר יותר במזגן גורע מצריכת הדלק.

טיפול שגרתי לא אמור לקלקל את צריכת הדלק. אבל מה הוחלף במסגרת הטיפול? יכול להיות שהחלפת פלגים או ברקסים?

פורסם

החלפתי ברקסים אחוריים, בדקתי את צריכת הדלק גם בחום וזה לא ממש השפיע. לגבי המזגן; בדקתי את הצריכת הדלק ללא הדלקת מזגן.

כשהתפוצץ לי הרדיאטור התחמם לי קצת האוטו, אבל ישר כיביתי אותו ולקחו את האוטו על גרר למוסך.

אמרו לי שיכול להיות זה חישן אוויר שנפגע מזה... יכול להיות?

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות שזה חיישן אוויר אבל חיישן כזה לא מחליפים סתם ככה. מתחברים למחשב של הרכב, בודקים קודי תקלות ובודקי רמת זיהום אוויר ואז מחליפים.

שווה לבדוק אם הברקסים הוחלפו כראוי ואין בעיה של ברקסים תפוסים, מה שעלול לגרום לעלייה בצריכת הדלק.

• תוכן חדש...