Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר חיפוש ארוך שעשיתי ברשת אני לא מצליח למצוא את הפודים שמצורפים בתמונה למכירה

מקווה שתעזרו לי

אני ממש רוצה לעשות את ההתקנה בצורה כזאות.

תודה רבה

image.jpg

פורסם

לא צריך לטוס לרוסיה בשביל זה.

יש מספיק מתקינים בארץ שיודעים לעשות עבודות זהות או דומות.

שים לב שבתיאור התמונה מדובר בפודים שנעשו במיוחד (קאסטום).

לא מזמן היה שרשור של אדי (LanosForce) שבנה פודים, אומנם קצת פחות היי-אנד, אבל עם דמיון קל לאלו שבתמונה.

פורסם (נערך)

לפרויקט של אדי? -> לינק

של פודים של גלאדן? -> לינק

פודים אחרים? -> לינק

לעבודות של מתקינים/משתמשים (אין בלינקים משום המלצה כזו או אחרת)? -> /3/"]לינק 1, לינק 2, לינק 3

אני בטוח שחיפוש נרחב יותר בפורום ובאינטרנט יניב מספיק תוצאות בנושא (כולל המלצות למתקינים).

נ.ב. אתה לא חייב לכתוב הודעה חדשה על כל שורה שעולה ברוחך. יש לך אפשרות לערוך את ההודעות עד חצי שעה מכתיבתה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תריץ חיפוש על shockpods של shock industries

מה שאתה רואה נקרא באנגלית machined pods וזו עבודת קאסטום שעולה הון של כמה אלפים לייצור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צודק צודק - זכרתי שהם לא רושמים את זה נכון ובכוונה.

הפודים שלהם מתאימים כרגע לרק לסדרות MT של מוראל וסדרות לגטייה PRO של HAT אבל זו דוגמא מצויינת לרכיב הנבחר - העלות של פוד כזה כבודד היא משהו בסביבות ה180 דולר! כבר בדקתי מולם כאשר חשבתי לעשות התקנה כזו לL1R2 שכבר לא שלי במילא, אז שכח מזה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שאמרו פה, הפודים האלו, גם כקניה מגלאדן וגם כקניה מ shok industries, הם מאוד יקרים ועלות שני זוגות קרובה למחיר ביצוע קורות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הפודים האלה מאלומיניום מכורסם - אין שום בעיה עם זה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...