Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת סיפור הזוי.

אשתי מליאה דלק שבוע שעבר פול טנק , ואז היה ריח חזק של דלק וטפטופים מידיי פעם מתחת לרכב עד שנסעתי קצת (50 נקילומטר) והטיפטוף נעלם , הריח מידי פעם חזר.

היום הלכתי לבדוק במוסך , הרימו את האוטו לא מצאו נזילה ,בשום מקום ..

המוסכניק הרים את הכיסא האחורי כדי להגיע למשאבת דלק והיה שם קטמים של דלק למעלה במשאבה , שלח אותי לתדלק פול ואז זה התחיל לצאת מראש המשאבה , שלא בדיוק הבנו מאיפה הנזילה בדיוק , הוא החליט שצריך להחליף משאבה קומפלט , חדשה בחברה עולה 4000 או

מפרוק 500 שקל ..

שאלתי היא האם אני ימלא רק 200 שקל ואז זה לא יהיה פול דלק זה בסדר ולא נחליף , או שנחליף מפרוק בכל מקרה עם אחריות 3 חודשים ..

ושאלה שניה על סמך מה החליט המוסכניק שכל המשאבה צריך להחליף .. אולי היה צריך לבדוק יותר לעומק למרות שלא מצאנו בצנורות מתחת לאוטו כלום , רק בראש המשאבה למעלה היה רטוב שמלאתי פול...

פורסם

שמשאבה נוזלת בלי קשר לכמות במיכל הסיבה היא סדק באחד הצינורות(לחץ,עודפים), אכן יש צורך בהחלפת המשאבה.כאשר הנזילה מופיעה רק בפול טנק, החשד הראשוני הוא באטם המשאבה (עלות זניחה)ואולי גם בחובק שלה.

פורסם (נערך)

מה שאני לא מבין אם מישהו יכול להסביר לי , למה יש את זה רק שממלאים פול דלק , ואפילו נוזל ממנו דלק לרצפה מתחת לאוטו, נוסעים 60 קילומטר וזה לאט לאט עובר , רק מידי פעם יש ריח...

ומה זה חובקים?

עריכה אחרונה על ידי heziavi
פורסם

ראשית המחיר שנדרש ממך הוא גבוהה מאוד, אין צורך בהח' כל המשאבה .

ויש מס' אפשרויות לפתרון הנזילה ואפילו כל מסנן הדלק לא מגיע למחיר שנמסר.

כמובן חלק מקורי .

פורסם

בדקת למה כמה עולה משאבה.אני בדקתי בטויוטה חדשה קומפלט עולה 4000 שקל ,אני יכןל להביא מפרוק ב 500 שקל ,אפילו באייבי ישנות עולות 1000 שקל .וחוץ מיזה אם כתבת שאפשר לתקן בלי להחליף את הכול אז תכתוב את מה בדיוק?

• תוכן חדש...