Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

יש ברשותי מיצובישי לנסר 2008,לפני כשבוע התחלתי לשמוע תוך כדי לחיצת על דוושת הגז רעש של מים זורמים

שבאו מכיוון הדשבורד,פתחתי את המכסה מנוע בדקתי ולא היה נזילה כלשהי,המשכתי ליסוע ללא חשש, היום שוב בדקתי

אלה שהפעם פתחתי את הפקק של המיכל עיבוי וראיתי שחסר מים ועל הפקק יש המון קצף(וגם בתוך המיכל)

(חשוב לציין שבבטיפול האחרון של הרכב,לפני עשר אלף ק''מ היה קצת קצף ולאחר שהמוסכניק ניקה אותו הוא לא הופיע שוב)

מה יכולה להיות התקלה?מים בשמן?קצף 2.jpgקצף 1.jpg

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב ? האם התחמם ?

זה נראה רע אבל כנראה קרה אחד מהשניים -אם קיים קולר שמן מנוע הוא נפרץ או שנפרץ אטם ראש מנוע.

חבל להתעסק בניחושים,ציין מהיכן אתה כדי לקבל המלצה על מוסך מומלץ כי כך לא כדאי להמשיך לנסוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כמה ק"מ עבר הרכב ? האם התחמם ?

זה נראה רע אבל כנראה קרה אחד מהשניים -אם קיים קולר שמן מנוע הוא נפרץ או שנפרץ אטם ראש מנוע.

חבל להתעסק בניחושים,ציין מהיכן אתה כדי לקבל המלצה על מוסך מומלץ כי כך לא כדאי להמשיך לנסוע.

הרכב כרגע על 198,000 ק''מ הוא לא מתחמם המד של החום נשאר על האמצע הרכב נוסע כרגיל למעט הרעש של זרימת המים המוזרה

מאשקלון

פורסם
הקצף ניראה ורוד .זה כמעט בטוח מעורבב עם שמן הגיר

מה המצב השמן גיר.מנוע?

באמת עכשיו שאני מסתכל ירד באיזה חצי סנטימטר המפלס של השמן גיר

מה זה אומר?!מה הנזק?ואיך זה מסביר את ירידת המפלס של הנוזל קירור?(השמן מנוע בסדר)

פורסם

הנזק לא גדול עכשיו אבל אם לא תטפל במיידי (החלפת קולר+החלפת שמן גיר לחדש) אתה בדרך הנכונה להרוס את כל הגיר עד כדי צורך בשיפוצו המלא.

פורסם
הנזק לא גדול עכשיו אבל אם לא תטפל במיידי (החלפת קולר+החלפת שמן גיר לחדש) אתה בדרך הנכונה להרוס את כל הגיר עד כדי צורך בשיפוצו המלא.

מבין את מה שאתה אומר אבל איך אפשר להסביר את הירידה של נוזל הקירור ברדיאטור?והאם יש סכנה למנוע?

באמת תודה לכולכם על העזרה

פורסם
איך אפשר להסביר את הירידה של נוזל הקירור ברדיאטור?והאם יש סכנה למנוע?

קולר הגיר נפרץ ולכן שמן הגיר התערבב עם נוזל הקירור של הרדיאטור.

לגבי מה צריך לעשות כבר נכתב קודם לכן.

פורסם
קולר הגיר נפרץ ולכן שמן הגיר התערבב עם נוזל הקירור של הרדיאטור.

לגבי מה צריך לעשות כבר נכתב קודם לכן.

אתם צודקים בדקתי את זה עכשיו עם חבר של המשפחה אמר לי שזה הקולר של הגיר והסביר לי שהרעש של המים זורמים זה אוויר במערכת בגלל שחסר מים והמחיץ לי להחליף את הרדיאטור עצמו,מישהו יודע כמה עולה הרדיאטור+עבודה לרכב הנ"ל?

פורסם
האם הקולר אצלך יושב בתוך הרדיאטור עצמו וצינורות הגיר מיתחברות אליו? או שהוא ניפרד מהרדיאטור?

ע"פ מה שהחבר של המשפחה אמר הקולר נמצא בתוך הרדיאטור

• תוכן חדש...