Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורטגה הידוע לשמצה.

בגמר? כנראה ספרד שוב. רוצה להאמין שאיטליה תגיע לשלבים הגבוהים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנחנו עוד נראה.

בתיאורה - חומר השחקנים לדעתי בין המשובחים ביותר שיש. (רק חלוץ אמיתי נוצץ אין)

בפרקטיקה - ללא זכיות מ1990

לי יש הרגשה שהמונדיאל הזה הם יבואו בשלים יותר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בתור אוהד של איטליה קשה לי להאמין שהיא מסוגלת להגיע לחצי הגמר, רבע גמר זה המקסימום עבורה.

הבעיה שמאז מונדיאל 2006 היא מעמידה סגלים די בינוניים בסטנדרטים שלה. ההגעה לגמר יורו 2012 הייתה מקרית, איכשהו פרנאדלי הצליח להוציא מים מן הסלע.

מי תזכה? ברזיל או גרמניה

FORZA ITALIA

פורסם

כולם נותנים לבלגיה את הפתעת הטורניר, בפועל מתי פעם אחרונה נבחרת קטנה הפתיעה במונדיאל?

כמה שהם טובים הם חסרי ניסיון (נכון שהשחקנים שלהם משחקים ברמות הכי גבוהות שיש, אבל עדיין לדעתי הם לא נבחרת שלמה מספיק)

בחצי שנה האחרונה (משחקי ידידות וסיום קמפיין המוקדמות) אין להם אפילו ניצחון אחד, נראה במשחקי הכנה איך הם יהיו.

הפייבוריטית שלי היא גרמניה סגל פשוט מטורף בכל עמדה ומהספסל אפשר להרכיב עוד נבחרת, מה גם שהשלד הוא ברובו באיירן מינכן עם חיזוקים מדורטמונד וכולו מגובש.

ספרד לדעתי לא תגיע לשלבים הסופיים ותגמור את הסוס ברבע או בשמינית, אבל הם כבר הפתיעו פעם או פעמיים ויכול להיות שגם הפעם הם יפתיעו.

פורסם

ארהב קבוצה מעולה ותגיד לחצי לדעתי. גם ממזרח אסיה נקבל קבוצה בחצי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
כולם נותנים לבלגיה את הפתעת הטורניר, בפועל מתי פעם אחרונה נבחרת קטנה הפתיעה במונדיאל?

כמה שהם טובים הם חסרי ניסיון (נכון שהשחקנים שלהם משחקים ברמות הכי גבוהות שיש, אבל עדיין לדעתי הם לא נבחרת שלמה מספיק)

בחצי שנה האחרונה (משחקי ידידות וסיום קמפיין המוקדמות) אין להם אפילו ניצחון אחד, נראה במשחקי הכנה איך הם יהיו.

הפייבוריטית שלי היא גרמניה סגל פשוט מטורף בכל עמדה ומהספסל אפשר להרכיב עוד נבחרת, מה גם שהשלד הוא ברובו באיירן מינכן עם חיזוקים מדורטמונד וכולו מגובש.

ספרד לדעתי לא תגיע לשלבים הסופיים ותגמור את הסוס ברבע או בשמינית, אבל הם כבר הפתיעו פעם או פעמיים ויכול להיות שגם הפעם הם יפתיעו.

עם עזרה מהשופטים- דרום קוריאה ב2002

בלי עזרה מהשופטים- קרואטיה ב1998

פורסם

רק אותי מבאס שהשידורים הם בערוץ 1? אוי לבושה (כותב מראש ואמן ואטעה!).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עם עזרה מהשופטים- דרום קוריאה ב2002

בלי עזרה מהשופטים- קרואטיה ב1998

אוי איזו נבחרת טובה. דאבור שוקר, גוראן ואלוביץ' זבונימיר בובאן. הייתה נבחרת קרואטית מלהיבה, עד שהגיע איזה נקניק בשם ליליאן טוראם. אני לא אשכח איך אחרי הגול השני הוא ירד על הברכיים ועשה סימן של שקט. חתיכת מניאק צרפתי.

אנחנו עוד נראה.

בתיאורה - חומר השחקנים לדעתי בין המשובחים ביותר שיש. (רק חלוץ אמיתי נוצץ אין)

בפרקטיקה - ללא זכיות מ1990

לי יש הרגשה שהמונדיאל הזה הם יבואו בשלים יותר.

מה זה בשלים יותר? השלד הנוכחי משחק ביחד כבר 10 שנים. כמה עוד צריך להבשיל?

רק אותי מבאס שהשידורים הם בערוץ 1? אוי לבושה (כותב מראש ואמן ואטעה!).

מקסימום נסבול קצת את דני נוימן. אם יהיה כדורגל טוב זה יהיה נסבל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה לא אמור להיות חזק במתמטיקה? 10 שנים? :lol:

היחידים ששרדו מיורו 2004 הם שווינשטייגר קלוזה לאהם ופודולסקי

אפילו ב2008 לא היה את ההרכב הזה! (גומז היה ב2008)

הסגל הנוכחי התחיל להתעצב ברובו במונדיאל 2010 , ביורו 2012 היה כבר אותו סגל כמעט , שלא הצליח , ואפשר להגיד שזה הטורניר השני שלהם ביחד.

4 שחקנים זה לא שלד , במיוחד כששניים עולים מהספסל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...