Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לראות את הגבר שישים את הרגליים שלו על הדשבורד שלי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר יצא לי לראות נהג עם הרגליים על הדשבורד.

שם קרוז-קונטרול ונכנס לתנוחת גניקולוג. :-D

פורסם
כבר יצא לי לראות נהג עם הרגליים על הדשבורד.

שם קרוז-קונטרול ונכנס לתנוחת גניקולוג. :-D

לא צריך בלם, גבר אמיתי בולם את הרכב בעזרת פלוצים כנגד כיוון הנסיעה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מעבר לכל האספקטים הבטיחותיים שכבר הזכרתם, לפחות בעיני, מדובר בתנוחת ישיבה פרחית, שלא לומר ערסית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא זוכר שראיתי הרבה לא-פרחות ו/או לא-ערסיות שנוהגות בצורה הנ"ל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רגליים על הדשבורד זה בהחלט מסוכן, אבל יש עוד הרבה תופעות שיוצא לי לראות (גם בארץ וגם פה) של אנשים ללא מודעות:

זרועות לפלאפון שממוקמות קרוב מדי לכרית האויר, כלי זכוכית מפיצי ריח שיושבים על כרית האויר ובכלל כל מיני חפצים כאלה ואחרים שמוצאים מקומם על הדשבורד, כל אלה עתידים בעת תאונה להתרסק\לעוף היישר אל פני הנוסע ולגרום לפציעות קשות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רגליים על הדשבורד זה בהחלט מסוכן, אבל יש עוד הרבה תופעות שיוצא לי לראות (גם בארץ וגם פה) של אנשים ללא מודעות:

זרועות לפלאפון שממוקמות קרוב מדי לכרית האויר, כלי זכוכית מפיצי ריח שיושבים על כרית האויר ובכלל כל מיני חפצים כאלה ואחרים שמוצאים מקומם על הדשבורד, כל אלה עתידים בעת תאונה להתרסק\לעוף היישר אל פני הנוסע ולגרום לפציעות קשות.

עזוב כרית אוויר, הטרנד החדש זה זרוע פלאפון אל מול שדה הראיה של הנהג, ממש ככה.

פורסם

שים לב שהתמונה הגיעה לפורום מהבלוג של עיתונאי (רכב) של עיתון הארץ - יואב קווה, אליו התמונה הגיעה מקבוצה בפייס שמתמקדת בתמונות רגליים על הדש, למען הסדר הטוב!

פורסם
מעבר לכל האספקטים הבטיחותיים שכבר הזכרתם, לפחות בעיני, מדובר בתנוחת ישיבה פרחית, שלא לומר ערסית.

:-Dאני לא מבין מה הבעיה בפרחות?הן לא דוקרות, לא רוצחות, לא גונבות, מתאפרות כמו משוגעות ולועסות מסטיקים, ברוב המקרים הן נראות טוב.

הבעיה של אנשים שלא מבינים סכנות ברכב או שמזלזלים. תסתכלו על אנשים מבוגרים\נשים מבוגרות, ההגה זה הכרית שלהן, זה לא ייאומן.

פורסם
שים לב שהתמונה הגיעה לפורום מהבלוג של עיתונאי (רכב) של עיתון הארץ - יואב קווה, אליו התמונה הגיעה מקבוצה בפייס שמתמקדת בתמונות רגליים על הדש, למען הסדר הטוב!

צודק, טעות שלי:oops:. רגע של חוסר ערנות. תודה על ההבהרה!

פורסם
:-Dאני לא מבין מה הבעיה בפרחות?.

בגלל שהן כל היום לועסות מסטיקים הן נוטות להשתמש יותר מדי בשיניים. בעיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כל הכבוד שהצפת את הנושא הכאוב הזה תרתי משמע. לי אף פעם לא נמאס להעיר לנוסעים שאני רואה ברמזור. זה בעיקר בחורות צעירות אבל לא רק. זה יכול בהחלט להסתיים בפגיעה קשה בעמוד השדרה וגם ברכב שאין בו כרית אוויר, הרגלים הופכות להות חלק מהמרכב וסופגות את כל האנרגיה של החבטה ברכב. חבר שלי נכה ארבע גפיים כבר 25 שנים בדיוק בגלל תאונה מטופשת כזאת. בבקשה תעירו ותזהירו כל מי שאם רואים. אנשים פשוט לא מודעים.

• תוכן חדש...