Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתעה חדשה שנתגלתה בעת נקיון הרדיאטור, הדוד הימני שלי סדוק.

אני מחפש ( בנרות ) דוד כזה חדש, ומשום מה מתקשה למצוא , דיברתי כבר עם אבי פארטס חברנו בפורום, ואין לו.

בכלל, אני מקבל את הרושם מאנשי מקצוע איתם דיברתי שכבר לא מתעסקים בדודים, הם מעדיפים להחליף את כל הרדיאטור , בשיטת הלגו ( חדש עולה 1300₪!!!).

גם eBay ואתרים בחו״ל לא הניבו כלום.

מי יכול לעזור? להפנות אולי לבעל מקצוע שיכול לארגן כזה בלי להביא אליו את האוטו ?

תודה

3atavasa.jpg

6uqeneza.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

טוב, אענה לעצמי :-)

אריה רדיאטורים מב"ש הפעיל את קסמיו ולאחר כמה טלפונים השיג לי דוד כזה חדש, אין לי מושב ממש מהיכן (וגם אל אכפת לי, העיקר שהמטרה הושגה).

מנהלים: מכיוון שהשרשור הזה לא תורם דבר בחיפוש עתידי, לדעתי אפשר להסיר אותו, לשיקולכם.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עברה קצת יותר מחצי שנה , ועכשיו הדוד השני נוזל, הלא הוא הקולר גיר.

לא נזילת נוזל קירור, אלא נזילת שמן גיר.

קצה נפשי בדבר הזה , החלטתי להחליף הכל. המחירים לא השתנו, בשן דורשים 1300 ש"ח לרדיאטור.

שיחה קטנה לאבי מאבי-פרטס והגיע עד אלי לב"ש רדיאטור חדש קומפלט בחצי מחיר!

תענוג :-)

פורסם (נערך)

אולי, אבל מחיר זה לא הכל בחיים, ושירות זה משהו חשוב לא פחות.

יש לי כבר היכרות עם אבי, ואני יודע שיש למי לפנות אם יש בעיה. עד היום לא היתה לי תקלה איתו כלל, ונורא עוזר לי העניין שהמוצרים שלו מגיעים עד אלי, יש יותר טוב מזה?

המחיר ששילמתי הוא עדיין בדיחה לעומת כל מה שדרשו ממני האחרים.

באתר שצירפת אין מתאים, יש את הרדיאטור ללא קולר גיר (91 ומטה) , ובמחיר יקר יותר.

עריכה אחרונה על ידי erezfed

• תוכן חדש...