Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החומר האנושי בCF פשוט מדהים.

מתחרים על מי יעזור...

בכל מקרה, לגבי מי שחשב על רוגלות/תולעים ושאר מזיקים-

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה- זה היה הניחוש הראשון שלי.

המחשב פורמט, וכרגע מותקנת עליו רק מע' הפעלה (WIN7).

מההפעלה הראשונה, עוד לפני השלמת דרייברים, המחשב מקרטע, המעבד על 100%. אין תהליכים חשודים ברקע.

מקרטע מהרגע הראשון של ההדלקה.

ממש לא נעים לי לקחת מעבד בחינם.

מעדיף לשלם 100-150 ש' כדי להרגיש טוב.

לבחור הזה יש כמה כאלה חדשים במלאי. מעדיף משומש במצב טוב מחבר פורום...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

יש לי איפשהו בבית גם כן E2140/2160. צריך לחפש אותו.

איזה לוח אם יש לך אתה יודע?

כי ב775 יש צ'יפסטים שלא תומכים במעבדי דואל קור, כמו 865/915/925. אם אני זוכר טוב כל מה ש945 וצפונה (965, P31, G31 וכו') תומך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באיזה עיצוב מימשק אתה מישתמש בWIN7? המודרני או הCLASSIC של WIN98?

performance-options.jpg

לדעתי הבעיה הנוספת שלך היא שאין כרטיס מסך מתקופת DX10 לפחות שתומך בהאצת חומרה לכל האפקצים/סרטונים/אנימציות בדפדפן ובמימשק.

אפילו כרטיס עתיק כמו 8500GT של פעם היה משפק את המצב, יש לך או למיהו מכאן להשיג כרטיס כזה? לדעתי זה יעזור מאוד להוריד את העומס מהמעבד.

והאמת WIN XP רץ חלק על מחשב ניייד עם 1.5GB זיכרון ומעבד דותן חד ליבתי ב1.8GHZ, אז למה אצלך קירטע? יש גם התקנות דיאט של ווינדוס שגוזלות פחות משאבים ויכולים לעניין אותך- היה פה דיון בנושא.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

KSP מוכרים כל מיני כרטיסים במציאון שלהם,

יש X1050 ב50₪, אבל אם רוצים משהו טיפה יותר מודרני, אז יש HD4550 ב85₪ או X1950PRO (כרטיס שהיה מאוד משתלם בזמנו) תמורת 90₪.

באייבורי מוכרים HD5450 512MB חדש ב135₪. (שמתי כזה כרטיס במחשב בסלון, עובד סבבה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כרטיס מסך זו לא הבעיה פה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה בטוח?

כי אם הכרטיס המובנה מיושן מידי והWIN7 לא הצליח להתקין לו דרייבר שיתמוך בהאצת חומרה של הGPU- אפילו גלילה בסייר קבצים יהרוג את המעבד כי הוא יצטרך לרנדר הכל בעצמו.

קרה לי כבר שהדריבר של הכרטיס מסך לא הותקן בהצלחה והתצוגה פעלה במצב SOFTWARE ובתיקיות אפילו בקושי היה ניתן לסייר כי הכל היה על הגב של המעבד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

למרות שראיתי שהרבה הציעו, חבל לי לזרוק, אבל הוא לא בשימוש כבר כמה חודשים, כל מי שרוצה יכול לצור קשר בהודעה פרטית ולאסוף אותו:

מעבד אינטל (E1800 Core 2 Due הראשון שיצא) + לוח ג'יגה בייט 945.

מגיע עם גוף קירור AC ומארז Cooler master CM690.

מיטב החומרה של 2009 Q3

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

זה הלוח.

אני עובד על הממשק של ה7. עוד רגע הולך לנסות לחזור לקלאסי לראות איך מגיב.

היה לי איזה 8500GT זרוק פה. נשבע. אנחנו במעבר דירה. אשתי בטח ארזה אותו (נשבעת שלא זרקה).

אם אמצא אותו עד סופ"ש, אנסה להתקין אותו כחלק מנסיון הניקוי והחלפת המשחה המתוכנן.

רק כדי לשלול את עניין הכרטיס.

המחשב עבד טוב כמה שנים עם XP. הוא כנראה התמלא ג'אנק והיה צריך פירמוט. באותה הזדמנות עברתי ל7. לא חשבתי שהמצב יחמיר.

מנסיון עם גרוטאה אחרת בבית(עם מעבד דו ליבתי, עם תושבת יותר ישנה מה-775) זה עבד יופי.

במחשבה שניה יש לו כרטיס מסך לא OB. לא זוכר איזה, אבל בטח פחות רמה מה8500GT.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מישהו חשב על זה שאולי ההרדיסק התחיל לזייף?

איטיות, תקיעות אחרי פרמוט, וזה לא מפרט כזה עגלה (לא וואו אמנם, אבל אני מכיר מחשבים די חלשים שמריצים יפה ווינדוס 7),

זה די גורם לי לחשוד שההרדיסק שחוק.

זה רכיב מכאני עם בלאי, בעיקר לאורך זמן שהמחשב הזה עובד (בטח כבר בן 7-8 שנים).

פורסם (נערך)

בדקתי: יש לי פנטיום D מדגמים 820 ו- 830. בהמשך להודעה הקודמת, אני מעלה את המחיר: ימסר רק תמורת שווה ערך.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

דור,נדיר שדיסק קשיח גורם לבעיות כאלו (אלא אם כן יש לו מלא סקטורים פגומים\דופק חופשי בעת עבודה ושאר מצבים קריטים על סף מוות קרוב)

היה לי דיסק קשיח של סיגייט בנפח 60GB,עבד אצלי 7שנים קשות,ועבר לאחותי לעוד 3שנים יותר קשות (משם המחשב כולו עבר מתנה לאיזה גן,אז לאדע מה עלה בגורלו)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אנחנו לא יודעים, וזו אופציה אפשרית בהחלט.

הרדיסק שחוק או פגום יכול להשפיע מאוד על הביצועים ממה שיצא לי לראות.

פורסם

1. בעיות דיסק שגורמות לתקיעות כאלו עשויות להופיע ב Event Viewer. שווה בדיקה של הכיוון הזה.

2. מעבד E1800 זה ממש לא מיטב החומרה של 2009. שורות אלו נכתבות על E7200 (עדיף בהרבה) שנרכש בשלהי 2008 וכבר אז היה מדובר במעבד שמציע תמורה מצויינת לכסף וממש ממש לא הכי מהיר שיש לחנות להציע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...