Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה עברתי להוט מובייל, ולאחר סיום הניוד, עובדת השירות אמרה לי שבמידה ואני עובר ורוצה לחזור עוד פעם, שאני אשמור את הסים קארד, ככה אני לא אצטרך לרכוש סים חדש בעלות המעצבנת של חברות הסלולר. אז שמרתי אותו.

אז קראו מקרים, ומהוט עברתי לאורנג, והיום עברתי להוט בחזרה. וכמובן שלקחתי את הסים הישן ביחד איתי.

הגעתי לסניף, ישבתי מול הנציגה, אמרתי לה איזה תוכנית אני רוצה, והוצאתי את הסים קארד הישן, ומכאן הפיאסקו התחיל:

"אנחנו לא יכולים לקבל סים ישן"

העובדת שלכם אמרה לי שכן.

"הסים קארד שלך ישן"

מה ישן במיקרו סים בן שנה???

"טוב, אני אראה מה אפשר לעשות" והלכה לאנשהו.

בסוף היא חוזרת ואומרת לי שאין לה מה לעשות,הם לא עושים דברים כאלה, ואני אצטרך לשלם על סים חדש.

לא היה לי כוח לריב איתם, זרקתי את הסים הישן על השולחן מולה כי אין לי כבר מה לעשות איתו, ויאאלה, נספוג את העלות של ה-40 שקל על סים קארד חדש, ונחסוך ממני עצבים... הסתבר שפה העצבים רק התחילו.

לאחר שהנציגה הזינה נתונים במחשב, באקט של ספק טמטום עז, ספק זריקת *** גדולה, היא פשוט הרימה את הסים קארד שזרקתי על השולחן(הסים הישן של הוט) והתחילה להכניס אותו למכשיר.

"אמרת לי שאין מה לעשות עם הסים הישן שלי!"

"על מה אתם גובים ממני 39 שקל, אם אתם משתמשים בסים הישן שלי?!"

"למה סתם לשקר לי?"

בקיצור, היא התחילה לגמגם, ביקשתי לקרוא למנהלת, והיא אמרה לי שהתשלום מובנה במערכת ואין לה מה לעשות איתו גם אם אני מביא סים ישן.

היא אמרה לי לפנות לשירות לקוחות שלהם, אולי יהיה אפשר לזכות אותי.

בקיצור, אין חדש תחת השמש. כול מקום שאפשר למצוץ כסף מהלקוח ולדפוק אותו, יעשו את זה בשמחה רבה.

חארות.

פורסם

דיברתי על כלל החברות. אני לא חושב שחברה אחרת הייתה נוהגת באופן שונה.

לגבות כסף על אוויר בדמות כרטיס סים, זה משהו שלא יוותרו עליו בקלות(הוט עוד סבירים וגובים עליו 40 שקל בניגוד לחברות אחרות שגובות גם 99 שקל)

פורסם

אתה צודק בכך שגם החברות האחרות גובות כסף על סים בעת חיבור מחדש, אלא שבניגוד להוט איש אינו מבטיח לך שלא תצטרך לרכוש סים חדש ו/או לשלם תמורתו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התשלום אינו רק תמורת היחידה הפיזית הקרויה כרטיס סים, אלא תמורת כל פעולת החיבור לרשת ולמערכת החיובים.

כמובן שיש רכיב משמעותי של מקור הכנסות נוסף לחברה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה אשם. מה עוד צריך לקרות כדי שאנשים יבינו שלא עושים עסקים עם הוט?

+1

זה הוט, ציפית אשכרה לקבל מהם שירות סביר? :rolleyes:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני במקומך הייתי מבטל את העסקה קם ויוצא.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אתה אשם. מה עוד צריך לקרות כדי שאנשים יבינו שלא עושים עסקים עם הוט?

+1

זה הוט, ציפית אשכרה לקבל מהם שירות סביר? :rolleyes:

אני במקומך הייתי מבטל את העסקה קם ויוצא.

סיכום התגובות הנ"ל מתאים לכל התקשרות עם הוט...

פורסם

אני נדרתי נדר לפני מעל לעשור, שלהוט אני לא חוזר, גם אז זה יהיה בחינם (לא משנה טלוויזיה,טלפון וכו)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
הקו שלי הופך להיות קו לשיחות נכנסות בלבד ב99.9 אחוז מהמקרים

הם היחידים שיש להם חבילה של "לא דיברת, לא שילמת", ללא שום דמי מנוי

עם כל הכבוד למחיר 10 שקלים לחודש לא שווים את העצבים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מזכיר לי שלפני כחצי שנה ניגשתי לתחנת דלק ביוגב (כביש 66) וקניתי 2 כרטיסי SIM לי ולאמי של חברת 012. סים ראשון מבצע של 60 דקות ו60 הודעות ב- 9.10 ש"ח לחודש, מבצע שני ללא הגבלה ב- 49 ש"ח לחודש. הפעלתי אותם לבד דרך האינטרנט ועשיתי לעצמי ניוד.

בחשבונית האחרונה שהגיעה במייל נדהמתי לגלות זיכוי על שני כרטיסי הסים מבלי שפתחתי בכלל את הפה... אז יצא שלא שילמתי על שום כרטיס סים.

שוב אני מדגיש שלא ביקשתי זיכוי ולא היתה סיבה לזכות. מיותר לציין שלא התקשרתי לשאול למה זיכו :)

• תוכן חדש...