Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנתיים ידוע לי, שרק אורנג' אפשר להפעיל סים ישן בלי תשלום (רשמי),

לפני כ8 חודשים הזמנתי שתי קווים חדשים מאורנג' דרך הטלפון ונתתי להם את המספרים של הסימים שהיה לי, ואחרי כמה שבועות כבר ביטלתי הקווים, מעת לעת אני שם לב על סכום של כ15 ש"ח לאורנג', בזמן שאין לי בכלל קו בשימוש מהם, השבוע החלטתי להתקשר ולברר על מה הם גובים, התשובה: על 3 סימים שהזמנתי פעם,

אני: באיזה תאריכים זה היה?

הם: בודקים, ובסוף שסים אחד הם יזכו אותי כי הם לא מוצאים התיעוד של ההזמנה, אבל על 2 סימים הזמנתי בתאריך 21.8.13,

אני: ואיפה קיבלתי הסימים?

הם: דרך שליח

אני: האם יש לכם אישור מסירה?

הם: לא כי זה דרך חברה

אני: לא נכון כי לא הזמנתי ממכם סים חדש, רק נתתי לכם הסים שהיה לי,

הם: לא נכון מפורש מתועד שהזמת סים חדש והזמנה טלפונית, ואי אפשר לזכות אותי על זה,

אני: האם אני יכול לשמוע את ההקלטה של ההזמנה?

הם: לא דרך הטלפון, אבל אפשר בנקודת שירות,

אני: שלום

חשבתי כבר אולי אני טועה, ומה שבטוח שלא שווה לי לבזבז חצי יום לנסוע לנקודת שירות בשביל 180 ש"ח, פתאום אמרתי אולי יש לי גם את ההקלטה (כי לפעמים אני מקליט) חיפשתי לפי התאריכים, מצאתי 21.8.13, מפעיל, ושומע איך הנציגה אומרת לי שזה יעלה חד פעמי לסימים, אז אמרתי לה, שיש לי סימים ישנים, אז היא ביקשה את המספרים, ואמרה לי שאם כך לא יעלה לי לסימים.

באמת הכל מתועד, אבל כפי שאני טיענתי, ולא היה שום שליחיות, אחרי 5 דקות עבד כבר הקווים, מיד התקשרתי עוד הפעם לאורנג' ונציג אחר ענה לי, ביקשתי שהוא ישמע את ההקלטה ביחד איתי, הא לא רצה, ורק אומר שהוא יבדוק את זה, ועד 48 שעות אקבל תשובה.

למחרת, קיבלתי טלפון ממנו, שבסדר אקבל זיכוי על מה שהם לקחו.

זה נקרא גניבה בשיטת מצליח, וברובו הם מצליחים.

פורסם

סאמי הסיפור הזה כלל לא מפתיע, בתור לקוח לשעבר של אורנג' במשך למעלה מעשור.

כל חשבונית שקיבלנו היינו צריכים לבדוק עם זכוכית מגדלת, כל כמה חודשים צץ חיוב חדש על חבילת תוכן \ "הטבת שקר כלשהו" \ שיחות פרימיום שלעולם לא בוצעו.

אחד השיאים היה כשהתקשר נציג דובר עברית ומכר חבילת הורדת תוכן ואינטרנט לסבתא שלי ז"ל שבכלל לא הבינה אותו, למכשיר שנקנה מהם וכלל לא תמך באינטרנט או הורדת תוכן.

עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות.

כל פעם ויכוחים אינסופיים בטלפון ו\או במרכזי שירות.. והכי גרוע שהמציאות הייתה לגמרי זהה בכל חברות האפ"ס.

זו הסיבה שלעולם לא אחזור לשם, גם לא בחינם.

לשאלתך Ahbarony; אני ממליץ על יופון או גולן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רוני, הכל תלוי בשימושים.

בכל מקרה בעסק מה שקובע זה השירות ורק אחר כך המחיר. בגלל השירות ברחתי מסלקום לפני כמה חודשים ובינתיים באוראנג' השירות טוב מאוד (מנהל תיק לקוח שזמין כל הזמן והכל נעשה טלפונית דרכו) והמחירים סבירי. יש יותר זולים אבל אותי עניין הסכם הוגן ושירות טוב כשהמחיר הגבוה יותר מתקזז בנסיעות לחול (בנסיעה אחת ה פרש יכול להגיע לחשבון של יותר משנה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נסיתי ולא נתנו לי.

השאלה מתי.. זה כננס לא מזמן

אם יש לך בעיה דבר איתי בפרטי אני אעזור לך

פורסם
התשלום אינו רק תמורת היחידה הפיזית הקרויה כרטיס סים, אלא תמורת כל פעולת החיבור לרשת ולמערכת החיובים.

כמובן שיש רכיב משמעותי של מקור הכנסות נוסף לחברה.

מה שכתבת הוא נכון לגמרי...

אבל יש כאן טעם לפגם, היות והלקוח ישלם עכשיו את חשבונותיו הסלולריים לחברה X, אותה חברה יכולה לספוג את עלות החיבור מחדש (זמן מחשוב בעיקר עם התערבות ידנית מינימלית), מה עוד שאין כל הנפקה פיזית של כרטיס סים.

בדיוק אותו אבסורד כמו לשלם דמי אחזקה חודשיים לחברת האשראי (לא אצל כולן) עבור הזכות לסלוק עם כרטיס האשראי שלה.

פורסם

ולכן הוספתי את הסיפא

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...