Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוראל, 142 אלף שח זה משמעותית יקר יותר? לדעתי לא.

גיא, פעם אחרונה שאני בדקתי היא נשקה ל-150K, על הכביש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה1.2 tsi, אל אף שבהחלט לא מרגיש חלש ביחס למנועי 1.6, הוא חסר אופי לחלוטין, קצת מטרטר, נגמר לו האויר מוקדם בטווח הסל"ד והוא המנוע היחיד שנהגתי בו והצטערתי שהוא מחובר לגיר ידני ולא לאוטומט כי הוא פשוט מוציא את כל הפאן.

לעומת זאת ב1.8 של הונדה יצא לי לנהוג רק עם גיר אוטומט, וזה מבאס כי הוא נפלא, מטפס בחדווה בטורים, סוגב יפה בכל מצב ומחזיר צריכת דלק סבירה בהחלט, וכשיש לו גיר ידני מעולה כמו שבהונדה יודעים לייצר הכיף גדול.

נכון מבחינת היגוי והתנהגות הסיויק לא מאוד מיוחדת, אבל באיזו משפחתית הם כן "וואו"?

אמינות ושמירת ערך, כמובן שאיש מאיתנו איננו נביא, אבל כנראה שהסיויק תהיה עדיפה ומגיעה עם 3 שנים אחריות.

האופן כללי אני לא חסיד גדול של הונדות, בעיקר עקב מחיר גבוה מידי, אבל במקרה שלנו גם המחיר לא גבוה מידי וגם נראה שהכב מתאים מאוד לדרישות.

מעניין אם איילון מוטורס יכולים להביא לך פוקוס במפרט מעניין יותר מב"דלק"?

פורסם
ה1.2 tsi, אל אף שבהחלט לא מרגיש חלש ביחס למנועי 1.6, הוא חסר אופי לחלוטין, קצת מטרטר, נגמר לו האויר מוקדם בטווח הסל"ד והוא המנוע היחיד שנהגתי בו והצטערתי שהוא מחובר לגיר ידני ולא לאוטומט כי הוא פשוט מוציא את כל הפאן.

לעומת זאת ב1.8 של הונדה יצא לי לנהוג רק עם גיר אוטומט, וזה מבאס כי הוא נפלא, מטפס בחדווה בטורים, סוגב יפה בכל מצב ומחזיר צריכת דלק סבירה בהחלט, וכשיש לו גיר ידני מעולה כמו שבהונדה יודעים לייצר הכיף גדול.

נכון מבחינת היגוי והתנהגות הסיויק לא מאוד מיוחדת, אבל באיזו משפחתית הם כן "וואו"?

אמינות ושמירת ערך, כמובן שאיש מאיתנו איננו נביא, אבל כנראה שהסיויק תהיה עדיפה ומגיעה עם 3 שנים אחריות.

האופן כללי אני לא חסיד גדול של הונדות, בעיקר עקב מחיר גבוה מידי, אבל במקרה שלנו גם המחיר לא גבוה מידי וגם נראה שהכב מתאים מאוד לדרישות.

מעניין אם איילון מוטורס יכולים להביא לך פוקוס במפרט מעניין יותר מב"דלק"?

לגבי ה-1.2TS, בפאביה / איביזה / פולו הוא קצת יותר "רועש". בגולף / יטי - עם בידוד טוב מהותית - הוא כמעט ולא נשמע.

בנוסף לכך, בפאביה / איביזה / פולו - יש שינויים בצנרת הפליטה והיניקה (פחות מקום בתא המנוע). בגולף / יטי - עם צנרת פליטה שונה ועם קיט יניקה שונה (דומה לזה המותקן במנועים הגדולים יותר) הוא נשמע אחרת ומגיב קצת אחרת בסל"ד גבוה. תפטר מהפילטר אוויר קרטון המקורי, שים פילטר כותנה איכותי של K&N / BMC ותקבל שיפור קל נוסף ביכולת הנשימה שלו למעלה (על הדרך תשפר קלות גם את הצליל ותקבל צלילי גדישה / יניקה ופריקה מורגשים יותר).

"איילון" יכולים להביא פוקוס מעט יותר מאובזרת מזאת של "דלק" - ובמחיר אטרקטיבי יותר. רק קח בחשבון שיש שנת אחריות פחות (שתיים ב"איילון" מול שלוש ב"דלק").

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...