Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לקחתי קונקשן דרך אמסטרדם, הנחיתה בעיר בשעה: 8:45 לפי שעון מקומי וטיסת המשך יוצאת ב17:50.

היתי שמח לטעם איזה טעימה זריזה מהעיר ששמעתי עליה הרבה ואף פעם לא היתי בה.

האם קיים אוטובוס תיירים אשר מביא אותי לכל המקומות? או אפילו איזה טיול סגווי נחמד באזור תיירותי?

אשמח מאוד להמלצות.

תומר

פורסם

מרכז העיר עצמו מאוד קטן וניתן ללכת ברגל ממקום למקום,

כמו כן קיימת האופציה של להשכיר אופניים/טראם.

אם סתם בא לך להסתובב ולראות קצת, פשוט תעשה את הרחוב מהליידספליין עד לכיכר דאם ותסתובב קצת במעגלים, תוכל לראות את רוב מרכז העיר, שוק הפרחים, כיכר דאם וכו', ולחוות קצת (קופי שופס/אזור החלונות האדומים פעילים גם בשעות היום)

מעבר לזה אני לא חושב שיהיה לך זמן לאטרקציות מיוחדות.. אם תתעקש אתה יכול לקפוץ קצת לוונדל פארק, אולי לבית של אנה פרנק (תירשם באינטרנט אחרת יש תור מטורף), מוזיאון וואן גוך וכו'..

פורסם

תביא בחשבון שהיציאה מהשדה תיקח 1-2 שעות- ואתה צריך להגיע לטיסת ההמשך כ-2-3 שעות לפני ההמראה, מה שמשאיר לך בין 4-5 שעות פנויות. הוסף לכך נסיעה ברכבת מנמה"ת לתחנה המרכזית (Amsterdam Centraal) שתארך בין 30-60 דקות, בכל כיוון (כולל רכישת כרטיסים, חיפוש הרציף והמתנה לרכבת, בדוק את לוח הזמנים באתר ns.nl, שים לב שלא כל הרכבות ישירות). נצל את הזמן הנותר - כ-3-4 שעות - לטיול בין התחנה המרכזית לככר הדאם, אם יש לך זמן הכנס לאגף הארמון או למוזיאון מאדם טוסו (שניהם בככר הדאם).

כמוכן - המתן לנציג הפורום הגר בעיר, אני בטוח שיהיו לו המלצות יותר ממוקדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאדם טוסו זה מקום ממש מגניב אבל יש סכנה שתתקע שם זמן רב בגלל התור בכניסה והעומס בתוך המוזיאון עצמו.

עדיף תטייל בנחת ברחוב הראשי ותקפוץ לראות את רחוב החלונות האדומים שנמצא לא רחוק משם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)
כמוכן - המתן לנציג הפורום הגר בעיר, אני בטוח שיהיו לו המלצות יותר ממוקדות.

קראתם לי ? 8)

כפי שצויין קודם, מה שנשאר לך נטו בעיר זה 4-5 שעות.

לטעמי, בביקור כ"כ קצר אין זמן לסיור במוזיאונים / שווקים שכן זה יהיה קצר מידי ולא ממצה.

לפיכך, הייתי לוקח את זה כקפיצה קלילה מאוד למרכז העיר, שייט בתעלות (שעה פלוס מינוס), ארוחת צהריים (שעה פלוס מינוס), סיור רגלי באיזור החלונות האדומים (משך הזמן תלוי בך - אתה רק מסייר או ממש מבקר :wink:), אם אתה בעניין - אז קופישופ. אם אתה לא בעניין - כוס בירה באיזה קפה לצד אחת התעלות. זהו פחות-או-יותר.

קח רכבת מסכיפהול. יעלה לך 4 יורו לכיוון. קנה כרטיס הלוך ושוב באותו יום ושמור הכרטיס לביקורת. שים לב לאיזה קרון אתה עולה (יש מחלקה ראשונה ומחלקה שנייה. לנסיעה קצרה כזו אין סיבה לשלם יותר ולשבת במחלקה ראשונה. אבל אז אתה מחוייב לשבת בקרונות המסומנים 2).

הנסיעה אורכת כחצי שעה. אם אתה לא מתברבר בשדה התעופה, תגיע מהר יחסית. בכל מקרה, אין הצדקה לקחת מונית.

אל תאכל ברחוב הראשי (Damrak) שיוצא מתחנת הרכבת לכיכר דאם, אלא אם כן אתה רוצה צ'יפס עם מיונז שאותו קונים רק ב- Manneken pis שב- Damrak 41.

תהנה!

עריכה - בעיר יש גם סיורי סאגווי וגם אוטובוס תיירים.

אישית אני עליתי רק על שייט תעלות ועליו אני יכול להמליץ. באוטובוס ובסאגווי לא השתמשתי.

על כל פנים - להלן לינקים:

http://www.segwaycitytoursamsterdam.com/index.php/en/

http://www.citysightseeingamsterdam.nl/

עריכה אחרונה על ידי D.liven

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...