Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה לי משהו מוזר בשבועיים האחרונים. בשתי המכוניות שלנו מותקן קודן ולפעמים בניסיון התנעה נשמע כאילו שהקודן לא מאפשר את משאבת הדלק, התופעה קורת בשתי המכוניות בו זמנית ונעלמת לאחר מספר דקות. הניחוש שלי הוא ששידורים או הפרעות בתדר בו מתקשר הקודן עם העלוקה גורמים לכך.

מישהו נתקל בתופעה דומה?

פורסם

ניתן לעשות אופצית מעקף וכאשר התופעה מתרחשת להפעיל את המעקף ולראות אם הרכב מניע. אופצית המעקף עלולה לגרום לאי תשלום תגמולי ביטוח באם הרכב יגנב בזמן זה , ימצא, והדבר יתגלה. יש לעשות זאת אל מול תיאום עם סוכן הביטוח.

אם תעשה זאת ויתברר כי עם המעקף הרכב מניע, יש תחילה לנסות להחליף את מערכת הקודן ולבדוק באותה שיטה שוב.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, רכב משנת 98 בשווי הנמוך מ 15 אש"ח:-D כיום אני מבטח צד ג וזהו, בזמנו (כחדש) הוא הותקן לפי דרישת הביטוח יחד עם איתורן. (כבר כמה שבתות אני אומר לעצמי להעיף את הקישקוש הזה אבל תמיד נכנס משהו באמצע)

העלתי את תיאור התופעה סתם מתוך סקרנות וכדי לדעת אם זה קרה בעבר.

פורסם

בעבר קרה לי עם אזעקות נשלטות שלט באיזור מאוד מסויים בכרמל בחיפה ולאורך שנים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם יש לך ברכב איתוראן אז זה אומר שפרטי ההתקנה קיימים במערכת שלהם, כלומר, תתקשר למוקד השירות שלהם ותשאל איזה ניתוק מבצעת העלוקה.

יש ניתוק אימו', סטרטר, מחשב, משאבת דלק, הצתה וכו'...

בכל מקרה, העלוקות של מערכות האיתור הן קוויות ולכן לא יכולה להיות הפרעה בתקשורת ( עוד לא נתקלתי בעלוקה בתקשורת אלחוטית במערכת איתור סטנדרטית).

ישנם מצבים שבהם באזורים מסוימים ( ליד עמודי חשמל, עמודי תקשורת, בסיסים צבאיים) תהיה בעיית נטרול מערכת אך שוב זה רק במצב שיש שלט קוד או שלט פונ' שמנטרל את הניתוק.

כמו שהציעו לך, תוכל לבצע גישור ניתוקים לכמה ימים כדי לשלול תקלה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

היה לי ברכב איתורן שהוסר בזמן הרכישה, הקודנית (ברכב של אישתי ושלי) הותקנו בעקבות דרישת חברת הביטוח והעלוקה מנתקת את משאבת הדלק.

ליאור, אתה מתכוון כי החיבור לעלוקה הוא חוטי באיתוראן בלבד? ממה שזכור לי החיבור בין הקודן לעלוקה הוא אלחוטי.

בכל מקרה, עקב העובדה כי התקלה מופיעה רק לעיתים נדירות פשוט אפרק את העלוקה וזהו.

• תוכן חדש...