Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מעוניין לקנות קיה פורטה ויש לי שתי הצעות, אני מתלבט על מה הכי כדאי ללכת, אשמח לעזרתכם (קחו בחשבון שרוב הסיכויים שאמכור את האוטו בעוד 3-5 שנים מהיום:

א) שנת 2009 עלה לכביש בסוף דצמבר יד ראשונה מליסינג עם 126,000 ק"מ - מחיר 46000

ב) שנת 2009 עלה לכביש באוקטובר יד שניה פרטית, בעלות קודמת פרטית עם 46,000 ק"מ - מחיר 54000

אני עושה פחות מ1000 ק"מ בחודש

תודה רבה

פורסם

לדעתי האופציה השנייה עדיפה ואני אסביר את עצמי.

אתה מקבל רכב שנסע הרבה פחות.

אתה מקבל רכב שהיה בבעלות אנשים פרטיים שרוב הסיכוי דאגו וטיפלו ברכב כמו שצריך.

אם אתה עומד להחזיק ברכב 3-5 שנים אז אין לך מה לחשוש מכך שתהיה יד 3.

והדבר הכי חשוב הוא שיש לך אחריות יצרן עד שנת 2016 כי רוכשים פרטיים קיבלו אחריות ל7 שנים (ליסינג והשכרה קיבלו רק 3 שנות אחריות).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מסכים עם GABIUBODI, זאת הדרך היחידה לנצל את אחד היתרונות של קיה (האחריות הארוכה).

גם ההבדל קילומטראז' מאד משמעותי בהסתמך על זה שתרצה למכור אותו עוד כמה שנים

פורסם

גם אני בעד האופציה השניה.

בראשונה מדובר ברכב ליסינג שכנראה סיים את החוזה שלו (3 שנים) כבר לפני יותר משנה. ז"א עבד מאוד קשה שלוש שנים (42 אלף ק"מ בשנה) ועכשיו עומד כבר יותר משנה.

את היתרונות של אופציה ב' כבר אמרו לפני.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...