Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום וחג פורים שמח לכולם,

חבר החל לאחרונה להתעניין ברכב הנ"ל בשנתונים 09' עד 12'. במסגרת חיפושיו, הוא שם לב שתמורת מרבית המכוניות המוצעות למכירה נדרש מחיר הגבוה ממחיר המחירון, הגבוה לכשעצמו ביחס לקטגוריית המשפחתיות, כאשר מעט המכוניות שעבורן נדרש מחיר מחירון הן בעלות קילומטראז' גבוה, יד גבוהה, מהשכרה וכיו"ב.

האם טויוטה פריוס אכן נסחרת במחיר הגבוה ממחיר המחירון או שפשוט מדובר כאן באחד הגילויים של תופעת הישראלי תאב הבצע?

כמו"כ, אודה לכל מי שיוכל לשתף קצת מניסיונו לגבי עלויות התפעול של הרכב - עלות רישוי שנתי, עלות הטיפולים והמרווח בינהם, עלות הביטוח וכל פרט נוסף שנראה לכם רלבנטי.

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני שומע מהרבה אנשים ש "אורך חיים של הסוללות הוא כזה וכזה, הסוללות עולות הרבה כסף, בלא בלא בלא".

הלכה למעשה הדרישה בשוק היא היסטרית וזה משפיע על המחיר באופן שגם מחירון לוי יצחק כנראה לא מביא בחשבון.

נדמה לי ש shmelov כתב את ההודעה בזמנו על הפריוס שלו.

פורסם

אל תשכח שמדובר גם בטויוטה.

משום מה הטויוטה יאריס לשנת 2005 המחירון שלה זה 35 אלף שקל, מי לכל הרוחות יקנה את זה כשיש לך רכבים חדשים בעוד מעט כסף.

מה שכן, יש סטיגמה לבטרייה שצריך להחליף, לא יודע אם מבוססת או לא.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

יש הבדל בין דורשים לבין מה שמקבלים.

כמה שיחות טלפון יבהירו לו את העניין מול המוכרים

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

רק לפני שבוע קראתי שאחוז התקלות בסוללות של טיוטה הוא מתחת לחצי אחוז מול עשרות אחוזים אצל המתחרה - הונדה.

תוסיף לאמינות, מחירי דלק גבוהים, כמויות מוגבלות שנמכרו ותקבל רכב עם ביקוש ער ומחירי שוק גבוהים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חבר שלי לעבודה ניסה למכור פריוס שנת 2007 עם מנוע 1500 במשך כמה חודשים טובים. הרכב היה נקי מתאונות עם 64 אלף ק"מ. לאחר 4 חודשים בהם קיבל הצעות מגוחכות מחר אותה לטרייד אין של הונדה ב 51 אלף ש"ח, כ 15 אלף מתחת למחירון. דאז.

אני לא מאמין למחירון לוי יצחק אלא ליד 2 כיוון שהוא עובד בשיטות סטטיסטיות הרבה יותר מתקדמות עם מדגם גדול. תבדוק מה יד2 אומר.

לגבי הסוללה, מסכים עם קודמי. היא די אמינה ורוב הסיפורים לא נכונים. מה גם שמחיר הסוללה הולך ויורד עם השנים. יש עליה גם 8 שנות אחריות אם אני לא טועה.

הדבר היחיד שקצת מפריע לי בכל הרכבים החשמליים זה נושא הקרינה. לפני כשנה כמעט קניתי לאשתי יאריס היברידית חדשה, קראתי כמה מאמרים מקצועיים בנושא קרינה והבנתי שטויוטה אכן מנסה להסתיר משהו. ביאריס המצב הוא שסוללה נמצאת ממש מתחת למושב האחורי שבו יושבים הילדים, אז ויתרתי וקניתי רכב אחר.

פורסם

אני חושב שנושא הקרינה זה קשקוש,אם הייתה סכנה כבר היו מגלים אותה...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

המקרה של רנדום לא מייצג כי כאן מדובר בדור ה"חדש" ואצל חבר שלו היה מדובר בדור הישן שהוא פחות מבוקש.

לפני בשנה חיפשתי להוסיף למשפחה פריוס/CT200 שנמצאת בערך שנתיים שלוש על הכביש. כל הרכבים שפורסמו עם ק"מ/יד נמוכה נחטפו תוך כמה ימים מפרסום המודעה.

רק הרכבים עם ק"מ ממוצע ומעלה ומספר ידיים מעל הממוצע עמדו חודשים למכירה.

ככל שהרכב חדש יותר (יקר יותר) ככה יהיה לך יותר קל לקבל עליו הורדה מהמחירון. כאשר המחיר יורד אל מתחת ל-100K ש"ח הוא כבר נגיש להרבה יותר אנשים ולכן הסיכוי שהוא יחטף במחירון יותר גדול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

לא מכיר פריוס.

לגבי עניין הסוללה ניתן לברר עם בעלי מוסך טויוטה או עדיף- כתבות משווקים בהן המוצר ותיק יותר.

לגבי עניינים אחרים:

לפי התרשמותי הלא מחייבת , המחירונים המוכרים לי מוטים כלפי מעלה. ברכב שאינו מאוד נפוץ קשה לקבוע מהו מחיר "סביר" . אם למותג הספציפי יש ביקוש וכן קשה לרדת ממחירון שמייצג... ובכן, כלום... הרי הרכישה נעשית במחיר יתר. אין כל ודאות שזה יהיה המצב כשחברך ירצה למכור בגלל ש:

אני לא בטוח שאנשים ירכשו פריוס משומשת מאוד במחיר גבוה.

אני לא יודע כמה תוזל הטכנולוגיה ויהיו אלטרנטיבות צעירות וקורצות יותר.

אם לא תשופר או אף תשתנה הטכנולוגיה.

או לאן ילך מחיר הנפט ומכאן הכדאיות.

וגם לא מה יקרה לרגולציה בנושא הדיזל.

או להנעה בגז.

אני בטח לא יודע מה יקרה לעורכי המחירון.

בד"כ המחיר בו אמכור רכב בעתיד אינו העיקר, אך ברכב הזה, הפרקטיקה היא העיקר.

במקרה זה הפרקטיקה הולכת עם ספקולציה, ספקולציה יקרה.

לא מסתדר לי.

כמובן, אם החבר נמשך לצליל ובעיקר לצורה של הרכב- זה עניין אחר. העיצוב הייחודי ישאר גם כשיבוא למכור ויעיד מה שיעיד על בעליו החסכן שרכש אותו ביוקר.

זה פלוס רציני.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם
המקרה של רנדום לא מייצג כי כאן מדובר בדור ה"חדש" ואצל חבר שלו היה מדובר בדור הישן שהוא פחות מבוקש.

לפני בשנה חיפשתי להוסיף למשפחה פריוס/CT200 שנמצאת בערך שנתיים שלוש על הכביש. כל הרכבים שפורסמו עם ק"מ/יד נמוכה נחטפו תוך כמה ימים מפרסום המודעה.

רק הרכבים עם ק"מ ממוצע ומעלה ומספר ידיים מעל הממוצע עמדו חודשים למכירה.

ככל שהרכב חדש יותר (יקר יותר) ככה יהיה לך יותר קל לקבל עליו הורדה מהמחירון. כאשר המחיר יורד אל מתחת ל-100K ש"ח הוא כבר נגיש להרבה יותר אנשים ולכן הסיכוי שהוא יחטף במחירון יותר גדול.

redroze צודק, בדקתי עכשיו מולו ורוב המתקשרים אכן שאלו האם מדובר בדגם עם מנוע 1800, שהחליף את ה- 1500. אולי זו הסיבה לשוק חלש לדגם המוחלף.

אני חושב שנושא הקרינה זה קשקוש,אם הייתה סכנה כבר היו מגלים אותה...

אני קראתי מספר דוחות מקצועיים בנושא, כולל התייחסות של טויוטה לנושא. אם תרצה, אני יכול לעלות אותם לכאן. בסופו של דבר ראיתי שיש בדיקות שמראות שקיימת חריגה משמעותית של קרינה במקומות מסוימים ברכב ומצד שני בתגובה של טויוטה לא הייתה אמירה חד משמעית שזה לא נכון אלא מריחה שזה יתכן במקרים מסוימים אבל לרוב זה לא המצב.

פורסם (נערך)

חיפוש ביד שתיים דווקא מעלה מספר רכבים אטרקטיביים במחיר סביר, לדוגמא מודל 2009 , 1800 סמ"ק עם ק"מ נמוך בערך 50 ב 85,000 ש"ח.

אולי בטלפון אפילו ירד עוד קצת.

מה שכן שים לב, ב 2009 נמכרו שני המודלים הישן 1500 והחדש 1800, מה שאומר שקשה לחשוב על אדם סביר שירכוש את הדגם הישן שהוא נחות משמעותית מהחדש, מכאנית וקוסמטית.

מי שבאמת ירצה למכור פריוס 2009 נפח 1500 יצטרך להוריד חזק מאוד במחיר.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...