Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

הי,

באמצע שנת 2012 נולדה ביתי הבכורה,

נורא דאגתי ולכן קניתי יונדאי I10 חדשה,

כיום אני עומד כמה חודשים לפני טסט ומתלבט מה לעשות,

או למצוא מוסך מורשה נורמאלי שירשה לי לעמוד ליד האוטו בעת הטיפול (כרגע לא מצאתי אפילו אחד!).

או לעשות טרייד אין למכונית מיני חדשה (אולי רובוטית?)

הבעיה הגדולה ברכב חדש שאתה צריך לטפל במוסך מורשה אחרת יורדת לך האחריות, והמוסכים המורשים פשוט לא מקצועיים (לפחות ממה שיצא לי להיפגש) ולא נותנים לעמוד לידם בעת הטיפול.

מה אומרים, כמו כן אם מישהו מכיר מוסך טוב מורשה של יונדאי לא אכפת לי לסוע רחוק לשם כך.

תודה אליקים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי החוק, האחריות לא מתבטלת בטיפול מוסך שאינו מורשה יבואן בתנאי שהמוסך משתמש בחלקים מקוריים ולפי הוראות היצרן. חלקים מקוריים ליונדאי לא יקרים.

המוסך צריך להיות מורשה משרד התחבורה בלבד. כמעט כל מוסך הוא כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה, צריך לראות שזה תופס מבחינה מעשית כי הם תמיד יטענו שהמוסכניק שלי לא פעל על פי הוראות יצרן?

ככלל כדאי לשדרג למיני רובוטית?

פורסם

בחיי, אני לא מבין אותך.

לא צריך להיות סופר מומחה בשביל לבצע טיפול 15.000 סטנדרטי. ולא צריך לעמוד למכונאי על הראש בטיפול כזה.

כנס למוסך מורשה הכי קרוב לבית שלך או למקום העבודה, ותעשה את הטיפול. הפרש מחירים בין מוסך מורשה למוסך כללי לא יהיה גדול כי גם במוסך כללי אתה מחוייב להשתמש בחלקים מקוריים/שווי ערך למקוריים בשביל לשמור על האחריות.

להחליף רכב רק מכיוון שהוא צריך לעבור טיפול? לא, זה לא כדאי. מאוד לא כדאי.

פורסם

למה שיתנו לך לעמוד ליד הרכב כשהוא על הליפט? המוסכניק צריך בייביסיטר? ואם תחליק ותשבור משהו? תן לבן אדם לעשות את העבודה בשקט, לא מתאים לך , תקנה חלקים ותעשה לבד,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה על היחס,

בטיפול הקודם נכנסתי למוסך מורשה, ויש שם אוירה של מפעל, לא ממש סופרים אותך וגם לא את הוראות היצרן(הסתכלתי בספר רכב מה צריך לבדוק בטיפול ) מוסך רציני עומד עם צ'ק ליסט ומסמן ויי ליד כל אחד מהפרמטרים שצריך לבדוק\להחליף , אולי אני פדאנט אבל רק ככה אני נרגע בסוף הם לא פחות חשובים מרופאים לדעתי.

והמוסכים בארץ לא מטפלים כך,

קיצר אני לא סומך, ואני לא חושב שאני היחיד שחושב ככה על מוסכים מורשים עם עשרות ליפטים,

אולי כמטודולוגיה שווה לקנות חדש, אני באמת לא רגוע מרמת האנשים והאיכות, בהתחשב בזה שאשתי והילדה יכולים למות בגלל איזה טמבל ששכח לבדוק מה מצב נוזל הבלמים או לא משנה מה.

פורסם

יש נכון בדבריך אך לא הכי מדוייק. ישנם מכונאים שייתנו לעמוד ולהיסתכל ואפילו יסבירו לך מה הם עושים ואני בדיוק כמוך לא יהיה מוכן שייגעו לי ברכב בלי שאני רואה בדיוק מה נעשה מקרוב. זו אחת הסיבות שלפני שנים התחלתי להיתעסק עצמאית בתחום. חפש מוסך שכן ייתן לך לעמוד ולהיסתכל מקרוב ואל תתבייש לשאול מוסכים אם הם מסכימים לזה לפני שאתה מכניס לאן שהוא את הרכב. אתה תקבל בהחלט תשובות חיוביות.

• ספונסר פורום
פורסם

אנחנו במוסך גבע מטפלים ברכבי יונדאי מיום היוולדם והכל בהתאם להנחיות יצרן עם חלפים מקוריים ובמידת הצורך מממשים אחריות במוסך יבואן בלי שום בעיה.זה עובד הלכה למעשה.אצלינו אגב הלקוח יכול להיות בקרבת הרכב בזמן הטיפול וללוות אותנו בכל משך הטיפול ברכב.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

אתה צריך שיכירו אותך כי ככה זה עובד במדינה.

למשל אני מטפל במורשה קיה ונותנים לי להסתכל ומסבירים לי רק כי מנהל העבודה חבר של אבא שלי,אדם אחר שהגיע התבקש לעבור לחדר המתנה לאחר שניסה לעמוד ליד הרכב כמוני.

כמובן שזה עצוב ולצערי ככה זה עובד.

אבל בתכלס אין לך מה לראות שם כי הוא בסה״כ מבצע טיפול,גם ממרחק של חדר ההמתנה אתה תצליח לעקוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אתה צריך שיכירו אותך כי ככה זה עובד במדינה.

למשל אני מטפל במורשה קיה ונותנים לי להסתכל ומסבירים לי רק כי מנהל העבודה חבר של אבא שלי,אדם אחר שהגיע התבקש לעבור לחדר המתנה לאחר שניסה לעמוד ליד הרכב כמוני.

כמובן שזה עצוב ולצערי ככה זה עובד.

אבל בתכלס אין לך מה לראות שם כי הוא בסה״כ מבצע טיפול,גם ממרחק של חדר ההמתנה אתה תצליח לעקוב.

זה לא נכון וכן יש מה לראות גם בטיפול הכי בסיסי והכי קטן. לא מעט פעמים קורים דברים מייד לאחר הטיפול ולא חסרות דוגמאות לכך בפורום ולא חסרים אילתורים של מוסכים במידה ונישבר איזה חלק או תופסן כל שהוא בזמן הטיפול. יש לא מעט רכבים שצריך לעבוד עליהם בעדינות ובסבלנות יתרה על מנת שהכל ילך חלק.

פורסם

קודם כל: הכי חשוב זה משפחה אבל קח אויר. למעט נושא הברקסים, אף אחד לא ימות מטיפול לא נכון.

אם אתה יכול לקנות כל שנה רכב חדש ולמכור את הישן לפני הטסט/ טיפול זה מעולה אבל יקר מאד.

ולעניין עצמו: אני טיפלתי במוסך גבע ואני ממליץ. לא רק שעמדתי לידם, אלא גם צילמתי ושאלתי שאלות של נודניק אמיתי והכל התקבל בברכה.

כפי שרשמו פה האחריות לא נפגמת אם אתה מטפל במורשה משרד התחבורה לפי מפרט היבואן. היבואן יצטרך להוכיח שלא טיפלו נכון ברכב כדי להסיר אחריות.

לגבי "מחווה של רצון טוב" לאחר תום האחריות, אני חושב שטיפול במורשה יבואן עוזר לעניין, אבל לא בהכרח. זה יותר עניין של ידע/ קשרים/חומרת התקלה/ איזה מנופים אתה יודע להפעיל ביחסי ציבור / עו"ד .IMG_20140127_103754_005.jpg

פורסם

תשים את עצמך,במקום המכונאי.שבמוסך אצלו יש 140 כינסות ביום. מה שרק חסר לו,שתבוא ותישב לו על הראש.אתה בתור לקוח,כולך לחוץ מתי יצא הרכב.איך המכונאי,יכול לעבוד בנחת תסביר לי.מה גם שסביבת העבודה, היא לא מקום ללקוחות בגלל הסכנות הכרוכות בה.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

.מניסיוני, לא קרה לי שבמוסך כללי מורשה למכונאות לא ירשו לי להתקרב לרכב שהבאתי לטיפול ,להיפך המוסכניק מתלהב שיש מי שמתעניין בעבודה ומראה התלהבות! אז בהצלחה ותיהנה מהעיניין.

פורסם

נראה לי שרוב המוסכניקים פשוט לא אוהבים לקוחות שחופרים את המוח בזמן שהם עובדים. מה אכפת לו אם מישהו עומד בצד ומסתכל?

• תוכן חדש...