Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בנושא הרכבים, באמצע שבוע כמעט לא צורך נסיעה ברכב, אבל סופש אני רוצה שיהיה לי אפשרות לשטח, אני לא מקצועי כך שלא ממש צריך שטח רציני,

אני ממש טירון, לא הייתי רוצה יד ראשונה שהערך ירד במיידי דרסטי, מה גם שהסכום המדובר 50,000 לא מאפשר יד ראשונה שהוא גם רכב שטח,

על פניו הכי הלהיבו אותי סוברו פורסטר וXV, אבל המחירים גבוהים מהמדובר, אשמח לרעיונות והמלצות,

תודה.:lol:

פורסם

הייתי ממליץ לך על ג'ימני, אבל מאחר ואת רוב הזמן אתה תבלה בעיר ולא בכפר - אין טעם.

טריוס דור שני ייתן לך נוחות עדיפה בעיר, בכללי רכב מעודן בהרבה מהג'ימני, אבל כמובן שבשטח אין מה להשוות.

מצד שני, אתה גם לא מחפש את זה... וכל שבילי קק"ל + שטח עבירות קלה הטריוס יעשה בכיף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הג'ימני הוא רכב שטח עם יכולת כביש. (החליף את הסמוראי, שהוא סוג-של מיני דיפנדר)

שני סרנים חיים, שלדת סולם, הילוך כוח, אינסוף שיפורים שאפשר להתקין - הוא חיית שטח, נקודה. גם בתור סטנדרטי ובטח בתור משופר - אין מקום שג'ימני לא יעבור.

כל זה בא על חשבון הנוחות בעיר - הוא חלש, מנוע רועש, נוחות בינונית ומטה, אוהב דלק. (צפה ל1:10 במקרה הטוב במשולב)

הטריוס בדיוק ההפך - מבוסס על פלטפורמה של סופרמיני, אין לו הילוך כוח, כמדומני סרן חי יש רק אחורי, פוטנציאל שיפורים מינימלי.

בשטח הוא עדיין ייקח אותך ל80% מהמקומות שאליהם ג'ימני יגיע, אבל חובבי שטח אמתיים יגידו לך שהכיף האמתי נמצא ב20% שאליהם אי אפשר להגיע עם כל רכב :wink:

בעיר הוא עדיף בהרבה, בין אם זה בנוחות הנסיעה, העידון, מנוע יותר חזק, צריכת דלק מעט יותר טובה..

תחליט מה חשוב לך יותר - כביש או שטח. מכאן הבחירה קלה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סוזוקי קרוסאובר? קשה לי להאמין שבתקציב שלך תמצא אחת כזו עם הנעה כפולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...