Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרפים אלינו חברים לרגל הולנטיין , אני ישר קפצתי עם NG אבל נראה לי שיהיה יותר בנוח אם נגרד מעט מהמחיר- הצעות?

הכל תופס , העיקר בשר טוב , גם דגים באים בברכה (לא במקום) , עדיף מקום שמגיש גם בשרים לא בחמאה (חצי כשרות) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

מצטרף להמלצה על ה"מו ומו", הסטייק בין הטובים שאכלתי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש ליד NG את "מקום של בשר", אם אני לא טועה. קיבלה ביקורות טובות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רק בשר לא מככבת בביקורות , בכל מקרה הוסר הלימיט ולכן או NG או מקום של בשר כשם שהמליץ רועי (ביקורות מצויינות) - תודה לעוזרים!

למי שמתעניין , מנת פורטרהאוס על הכוונת .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם (נערך)

מקום של בשר ! ללא צל של ספק .

(אם אתם בקטע של בשר בלי יותר מדי קישקושים כמו מנות ראשונות וכאלה ).

* רצוי לקחת נתחים ולא מהמנות הרגילות לפי משקל אם יש רק נתחים גדולים - תחלקו :) .

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

עזוב אותך מהדסון. בינוני לגמרי.מה עם שיין אנד שארפ בבית טויוטה בת"א (על חורבות דוריס קצבים, ברוך שפטרנו)? כשהייתי שם בסמוך לפתיחה הבשר היה באמת מצויין (קומפלימנט נדיר אצלי), וגם מנות ראשונות טובות. האווירה הייתה קצת יבשה, אבל זה בטח בגלל הפתיחה. אולי גם האוכל התדרדר מאז, אין לדעת - בכל מקרה לגמרי הייתי חוזר לעוד סיבוב בשביל לראות מה השתנה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני חולה על הסלופי ג'ו של הדסון, וחברים לעבודה מאוד אוהבים את הפילי צ'יז סטייק שלהם.

אמנם לא יצא לי לקחת נתחים אצלם, אבל לפעמים פשוט נגמרים להם הנתחים הטובים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם כבר הגעת עד הדסון ממליץ בחום רב על הבוצ'רי דה ברילוצ'ה ברמת החייל. נתחים לפי משקל ואין רטבים על בסיס חמאה. יש שם קובה ביף פשוט מטמטם ( סטייקים יפניים) לא זול אבל שווה כל שקל. אם אתה לא שומר כשרות ממליץ ממש בחום על ניוקי עם שקדי עגל, עד היום יש לי את הטעם של זה.

פורסם

porter and sons

מאוד אוהב את המקום הזה. תוודא שאתה לא הנהג התורן, יש מעל 100 סוגי בירה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אם כבר הגעת עד הדסון ממליץ בחום רב על הבוצ'רי דה ברילוצ'ה ברמת החייל. נתחים לפי משקל ואין רטבים על בסיס חמאה. יש שם קובה ביף פשוט מטמטם ( סטייקים יפניים) לא זול אבל שווה כל שקל. אם אתה לא שומר כשרות ממליץ ממש בחום על ניוקי עם שקדי עגל, עד היום יש לי את הטעם של זה.

אין לי עקרונית בעיה עם לאכול חלקי פנים, מוח, טחול, לבבות, כבד, ריאות (אם כי את הטעם לא אהבתי).

אבל לאכול מח עצם ושקדי עגל זה דברים שאני פשוט לא מסוגל לאכול.

אחד במרקם של נזלת והשני זה בסה"כ שם יפה לאשכים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בשרשור כזה לא עולה השם של מיט-בר?

הם כבר לא "נחשבים"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...