Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב: טויוטה קאמרי 2010 ברצוני לשדרג את המערכת הבסיסית של היצרן

יש לי מגבר kicker zx 650.4 וקומפוננט morel hybrid ovation 6.

המגבר והסט לא מחוברים רק המערכת הבסיסית של הרכב.

מה שאני רוצה לעשות זה לשדרג את הרדיו דיסק למולטימדיה מקורי או תואם מקור הכולל אפשרות GPS ומצלמת רוורס.

חיבור הסט מקדימה של מורל

ולקנות 6.9 למגש האחורי

שתי הסטים יהיו מחוברים, למגבר בעתיד אני יקנה מונו וסאב.

לפי מה שהבנתי בדלתות הקידמיות יש חורים מיוחדים לרמקולים של טויוטה ואני צריך לקנות מתאם ל6.5 אינץ שזה לא בעיה הבעיה היא בטוויטר יש לי על הדש בפינות רשת של רמקולים השאלה אם זה מיועד לטוויטרים ואם ה T22 של מורל ישב לי שם בלי קומבינות? ואם כן יש איזה מתאם מיוחד לזה?

בגדול אני לא יודע איך לחבר את הטוויטרים ואיזה מולטימדיה לקנות מה מומלץ שירוץ לי טוב אם לפחות שתי מגברים.

תודה למי שעושה לי סדר אשר :)

פורסם

ממה שידוע לי יש ברכב הנ"ל קומפוננט 6X9 אתה תצתרך מתאם מ-6X9 ל-6.5 ניתן להכין כזה מעץ MDF

במיקום על הדשבורד אני לא יודע אם MT22 יכנסו באופן חלק יתכן שידרש קצת עבודת קוסטום.

כדי להחליף את המערכת המובנת אתה תצתרך מסגרת רדיו

אם תרצה לשמור על השליטה מכפתורי ההגה גם תצתרך לרכוש

מתאם שליטה מההגה עבור מכשיר המולטימדיה שתרכוש

מכשיר מולטימדיה רצוי לרכוש מותג מבית טוב בהתאם לתקציב העומד לרשותך.

• תוכן חדש...