Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומוכיחה שטעיתי.

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2719016

מה הגוש הזה אמור לשדר?

יוקרה, ספורט, אלגנט, תשוקה, התקף אפילפסיה?

הרכב נראה כל כך לא מגובש, כל כך מיושן, בלי שום קו עיצובי מוביל, עם זויות מוזרות ופרונט מזעזע, מזכיר את יונדאי מלפני 10 שנים.

קצת ריגול תעשיתי לא יזיק לסובארו, יש הרבה מה ללמוד מהשכנים ביפן וקוריאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אממ לדעתי הדגם הנוכחי הציג נפילה,דווקא הדגם ניראה לי טוב,שרירי,מאחור ניראה יותר זורם.

אם כבר סתמי אז זה עיצוב האימפרזה החדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאור העיצובים שלהם בשנים האחרונות זה דווקא בסדר גמור לדעתי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני חושב שהיא נראית בכמה רמות יותר טוב מהדור היוצא.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כלכך מסכים עם פותח השרשור. נראה שסובארו היא תמיד כמה צעדים מאחור. אם האוטו הזה היה יוצא בשנת 2006 זה דווקא יכל להיות לא רע . אבל לא 2014 !!!

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אני דווקא אהבתי את העיצובים של הXV והפורסטר. נראה יותר קשוח כרכב שטח (גם כשהוא ג'יפון עדין)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני גם אהבתי. אמנם לא מלכת יופי אבל תראה לי עוד מכונית עד 200K שתיתן לך את האבזור הבא:

במרכז השליטה של תא הנוסעים הותקן צג מגע בגודל 6.2 אינטש בדגמי בסיס ועד 7 אינטש ברמות מפרט גבוהות. ישנן הרבה תוספות בכל מה שנוגע לחיבור המערכת לטלפונים חכמים, וכן מערכת שמע משודרגת תוצרת הרמן קרדו בחלק מחבילות האבזור הכבדות. כמו כן, מערכות הבטיחות תהיינה כעת מתוגברות עם אופציות למצלמות ראייה לאחור, בקרת שיוט אדפטיבית, שמירה על נתיבים, תאורה אדפטיבית בהתאם לזווית גלגול המכונית, ניטור שטחים מתים ועוד.

תוסיף לזה את מערכת הAWD המצויינת של סובארו, מנוע בוקסר שקט ומאוזן ומתקבלת מכונית מעולה שלדעתי עוקפת בהרבה את כל המתחרות (במיוחד עם מנוע 2.5 וצפונה).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אין ספק שהרכב לא רע, היצא מנועים נחמד, אבזור עשיר ותג מחיר תחרותי.

אבל למה במעטפה הזאת, הכל בסדר עם הראיה שלהם שם ביפן?

אגב, יחסית לדור הקודם זה באמת שיפור, אבל זה רק כי הדור הקודם נראה כמו גור ליוותנים פוזל.

פשוט חשבתי שהפעם הם יצליחו עם עיצוב מוצלח יותר, כמו שחשבתי שיהיה עם הB3.

כנראה הגודל הציפיה גודל האכזבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חבל שסובארו לא מחליפים מעצב/כל סדנת העיצוב,דווקא יש להם יכולות טכניות הנדסיות גבוהות,אבל בתחום העיצוב פשוט נפילה.

פורסם

העיצוב הפעם, לדעתי, מוצלח. נכון הוא לא מיוחד, לא מרגש, אולי מגובש במיוחד אבל האמת היא שהוא לא רע. וזה בעצם מה שקהל הלקוחות של סובארו מחפש- רכב שנראה פשוט וסתמי שבכל כביש מפותל יוכל להשפיל גדולים וחזקים ממנו.

פורסם (נערך)
העיצוב הפעם, לדעתי, מוצלח. נכון הוא לא מיוחד, לא מרגש, אולי מגובש במיוחד אבל האמת היא שהוא לא רע. וזה בעצם מה שקהל הלקוחות של סובארו מחפש- רכב שנראה פשוט וסתמי שבכל כביש מפותל יוכל להשפיל גדולים וחזקים ממנו.

כביש מפותל?

B4?

אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו הרכב?!

לפחות לקודם היו מתלים רכים כמו של רכב אמריקאי עם זויות גלגול ענקיות והגה רך וחסר תקשורת לחלוטין.

זה לא אודי קוואטרו.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם (נערך)

האמת?

העיצוב הפעם לא רע, סה"כ זורם בעין.

ביחס לעיצובים הקודמים של ה-10-15 שנים האחרונות בכלל הייתי מעניק איזה פרס או קידום למעצב הדגם, הוא שבר מסורת של שנים בהצגת עיצובים מזעזעים.

GUGY אל תזלזל, אם כבר תדייק, הקוואטרו של אודי אינו ההנעה הכפולה של סובארו.

תן לסובארו קצת קרדיט, הם אמנם יצרו מכוניות שמבחינה עיצובית הם לא יותר מזוועה מוטורית אבל הם גם אלו שהביאו את ההנעה הכפולה המצויינת שלהם לרכבים עממיים והציגו אחיזת כביש שאין לה אח ורע בסגמנט.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...