Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן,אני נהגתי בשני הדורות האחרונים של הB4,ו בA4 3.2 קוואטרו,זאת בדיחה להשוות,באודי גם במהירויות לא חוקיות בעליל אתה מרגיש יציבות ובטחון,בסובארו אתה מרגיש שהרכב כמו אמריקאית מלפני 30 שנה,רכה ומתנדנדת עם זוויות גלגול גדולות מאד.

אם אתה לא מאמין בדעה שלי[וזה בסדר גמור] אני מציע שבפעם הבאה תצא לנסיעה עם החברים שלך עם הפורשים והאסטונים,תעלה את ההשוואה הזאת בהקשר של התנהגות הכביש ואחיזה,תראה את התגובה שלהם בתור אנשים שכבר ראו ונסעו ברכב או שניים.

נורא מעניינת אותי התגובה שלהם..

והתגובה שלך לתגובה שלהם..

א- ההשוואה לא הוגנת - לאודי הסיציפית הזו יש מתלים בעלי כיוון דרגת שיכוך.

ב- אני חושב שהגזמת קצת עם זה שהרכב מרגיש כמו אמריקאית מלפני 30 שנה! במקרה יש לי דור רביעי בבית, והיא מרגישה מצויין בסיבובים.

תחשוב טיפה לפני שאתה מגיב.. או שתביא הוכחות יותר חותכות.

שלום

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול להגיד לזכותם הוא שהם שומרים על אחידות...

גם לדעתי אכן מדובר בעוד דגם מכוער רצח.

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם
א- ההשוואה לא הוגנת - לאודי הסיציפית הזו יש מתלים בעלי כיוון דרגת שיכוך.

ב- אני חושב שהגזמת קצת עם זה שהרכב מרגיש כמו אמריקאית מלפני 30 שנה! במקרה יש לי דור רביעי בבית, והיא מרגישה מצויין בסיבובים.

תחשוב טיפה לפני שאתה מגיב.. או שתביא הוכחות יותר חותכות.

שלום

ברור שלא התכוונתי שהרכב הוא כמו אמריקאית מלפני 30 שנה..

אבל הרכב מאד רך,מה שבא לביטוי בנוחות נסיעה מצויינת,רציתי לחדד לעידן שמבחינת התנהגות הכביש זה שיש לו4X4 לא אומר שהוא הופך לאודי בולעת אוטובן ועיקולים ב250 קמש בלי למצמץ.

לפעמים צריך לקרוא בין השורות.

פורסם

אני מבין שאתה עושה השוואה לא הוגנת בין לגאסי 2.0 ליטר לבין A4 3.2 ליטר.

מציע להעמיד מול האאודי את המקבילה הישירה שלה, הלגאסי 3.0R ליטר, או ה3.6 שקרובה לאודי במחיר, ואז לדבר.

פורסם
אני מבין שאתה עושה השוואה לא הוגנת בין לגאסי 2.0 ליטר לבין A4 3.2 ליטר.

מציע להעמיד מול האאודי את המקבילה הישירה שלה, הלגאסי 3.0R ליטר, או ה3.6 שקרובה לאודי במחיר, ואז לדבר.

ה3.2 נבחרה להשוואה רק לדוגמא,לעצם העניין גם ה אודי2.0 זאת בחירה טובה להשוואה.

דווקא המשקל העודף על הפרונט של ה3.2 משחק לרעתה לעמות הגרסה עם מנוע2.0,לפחות בכל הקשור לאחיזה ותחושה.

פורסם
ברור שלא התכוונתי שהרכב הוא כמו אמריקאית מלפני 30 שנה..

אבל הרכב מאד רך,מה שבא לביטוי בנוחות נסיעה מצויינת,רציתי לחדד לעידן שמבחינת התנהגות הכביש זה שיש לו4X4 לא אומר שהוא הופך לאודי בולעת אוטובן ועיקולים ב250 קמש בלי למצמץ.

לפעמים צריך לקרוא בין השורות.

עם שורות או בלי ,רכשתי לאבי לפני מספר שנים לגאסי מודל 1995 4x4 מנוע 2000 :evil:.

הרכב עדיין איתנו .

נהגתי על לא מעט רכבים בחיי (בעל רשיון משנת 1984) .לא נתקלתי באחיזת כביש כזו .וגם דברים אחרים :-P...

בברכה

מוטי

פורסם
לדעתי, מדובר בהפתעה גדולה לטובה.

די, שבעתי מגימיקים זולים למראה אה-לה-היונדאי, או מעיצוב אגרסיבי שאין מאחוריו דבר אה-לה-מאזדה.

נואשתי מפסי לדים באורך של קילומטרים, שבאים לחפות על היעדר של תחכום טכנולוגי.

סובארו הצליחו ליצור עיצוב מגובש, ברור, נקי, בלי שטויות בשקל.

זה נכון גם לWRX החדשה. רגע אחרי שנבהלתי מהעיצוב הפשטני לעומת הקונספט, הבנתי שסובארו בעצם הולכים לכיוון נכון מאוד עבור קהל הלקוחות המסורתי שלהם, ועבור תעשיית הרכב בכלל.

בזמן שיצרנים אחרים רבים מי עושה משפחתומטית אנמית ומשעממת בעיצוב שנראה כאילו מזראטי, סובארו עושים את מה שהם תמיד עשו טוב: מכוניות.

אני ממש מתקשה להסכים עם התגובה שלך, הרכב הזה נראה כמו טויוטה קאמרי בתחפושת מרוב חוסר זהות עיצובית.

יונדאי וגם קיה הוכיחו במיוחד בסיד וב-I30 שהם יודעים לייצר תאי נוסעים נאים ואיכותיים, הסיד נראית בפנים מצוין והפלסטיקה שלה איכותית ממש ברמה של הגרמניות שכל כך אוהבים לשבח. גימיקים זולים לא מצאתי שם

עיצוב אגרסיבי שאין אחריו דבר במאזדה? בעשור האחרון הרכבים שלה הם כמעט תמיד בעלי התנהגות הכביש הכי טובה בקטגוריה וגם בביצועים למרות טכנולוגיה בסיסית הם לא נפלו בהרבה מהמקבלים. אז אם העיצוב אגרסיבי הוא בהחלט מגובה בכיול מתלים ושלדה בהתאם.

סובארו ייצרו כמה רכבים נאים בעבר ולדעתי הצטיינו במיוחד בלגאסי מ-2004 וקלקלו אותה קצת במתיחת הפנים ב-2007 אבל היא עדיין הייתה נאה.

הדור האחרון היה שמן, מגושם ובלבוסי עם הפנסים הקדמיים הלא ברורים, בפנים לדעתי הוא דווקא נראה מצויין.

האימפרזה החדשה נראית כמו רכב שהוצג לפני עשור, משעממת, תפלה ובעלת תא נוסעים שמריח יפן של שנות ה-90', אפילו הפונט שהם משתמשים בו בלוח המחוונים ובמחשב הדרך מרובע ומיושן.

הפורסטר החדש רבוע ומשעמם, הדור הקודם נראה הרבה יותר טוב לדעתי.

והלגאסי? מסכים עם התגובה שהייתה כאן לגבי מורשת עיצובית, היא אף פעם לא נראתה רע כמו בדגם הזה שהוצג, נראית כמו אוניה ארוכה עם סרחי עודף עצומים והרבה שטחי פח גדולים, ריקים ומשעממים.

על הגולף שהוזכרה כאן אפשר להגיד שהעיצוב שלה מינימליסטי אבל יש שם מסורת של שנים בקורה האחורית למשל והעיצוב מאוד עקבי, לא גריל ענק ופנסים קטנטנים או הפוך, הפרופורציות מאוד נעימות לעין.

מה שכן אפשר להגיד הוא שהרכב הזה משלים מבחר דגמים בסובארו שכולם רבועים, משעממים ונראים כאילו היו אמורים לצאת אל האור לפני כמה שנים טובות.

פורסם

אני דווקא מתחבר מאוד לרכבים של סוברו. סוברו עושים רכבים עם התנהגות כביש ויכולות דינמיות מעולות בכל קטגוריה שלהם, אמינות מופתית ואיכות.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם (נערך)
אני ממש מתקשה להסכים עם התגובה שלך, הרכב הזה נראה כמו טויוטה קאמרי בתחפושת מרוב חוסר זהות עיצובית.

יונדאי וגם קיה הוכיחו במיוחד בסיד וב-I30 שהם יודעים לייצר תאי נוסעים נאים ואיכותיים, הסיד נראית בפנים מצוין והפלסטיקה שלה איכותית ממש ברמה של הגרמניות שכל כך אוהבים לשבח. גימיקים זולים לא מצאתי שם

עיצוב אגרסיבי שאין אחריו דבר במאזדה? בעשור האחרון הרכבים שלה הם כמעט תמיד בעלי התנהגות הכביש הכי טובה בקטגוריה וגם בביצועים למרות טכנולוגיה בסיסית הם לא נפלו בהרבה מהמקבלים. אז אם העיצוב אגרסיבי הוא בהחלט מגובה בכיול מתלים ושלדה בהתאם.

סובארו ייצרו כמה רכבים נאים בעבר ולדעתי הצטיינו במיוחד בלגאסי מ-2004 וקלקלו אותה קצת במתיחת הפנים ב-2007 אבל היא עדיין הייתה נאה.

הדור האחרון היה שמן, מגושם ובלבוסי עם הפנסים הקדמיים הלא ברורים, בפנים לדעתי הוא דווקא נראה מצויין.

האימפרזה החדשה נראית כמו רכב שהוצג לפני עשור, משעממת, תפלה ובעלת תא נוסעים שמריח יפן של שנות ה-90', אפילו הפונט שהם משתמשים בו בלוח המחוונים ובמחשב הדרך מרובע ומיושן.

הפורסטר החדש רבוע ומשעמם, הדור הקודם נראה הרבה יותר טוב לדעתי.

והלגאסי? מסכים עם התגובה שהייתה כאן לגבי מורשת עיצובית, היא אף פעם לא נראתה רע כמו בדגם הזה שהוצג, נראית כמו אוניה ארוכה עם סרחי עודף עצומים והרבה שטחי פח גדולים, ריקים ומשעממים.

על הגולף שהוזכרה כאן אפשר להגיד שהעיצוב שלה מינימליסטי אבל יש שם מסורת של שנים בקורה האחורית למשל והעיצוב מאוד עקבי, לא גריל ענק ופנסים קטנטנים או הפוך, הפרופורציות מאוד נעימות לעין.

מה שכן אפשר להגיד הוא שהרכב הזה משלים מבחר דגמים בסובארו שכולם רבועים, משעממים ונראים כאילו היו אמורים לצאת אל האור לפני כמה שנים טובות.

אני מסכים עם הרבה דברים שאמרת.

הלגאסי שהוצגה ב2003 הייתה נאה מאוד, והלגאסי שהוצגה אחריה אכן קיקלה את המראה הדינמי של הקודמת.

האימפרזה החדשה באמת לא עדכנית. צריך לזכור שהיא גם לא באמת חדשה. היא הוצגה באיחור, והגיעה לישראל באיחור גדול נוסף.

אני גם מסכים לגבי מה שאמרת על הגולף. היא אכן מציגה מסורת עיצובית מגובשת וארוכה, למרות שבשנים האחרונות היא סובלת מזהות עיצובית משעממת שמאפיינת את כל קונצרן VAG.

צריך לעשות הפרדה בין איכות לבין עיצוב.

בעוד שעל עיצוב נוכל להתווכח, הרי שאיכות היא דבר ניתן למדידה.

נוכל להסכים שסובארו לא מצליחה להביא את עיצוב הפנים של המכוניות לכדי פריצת דרך, אבל על איכות ההרכבה והחומרים לא נוכל להתווכח.

אין מאחורי העיצוב של היונדאי ומאזדה שום דבר מעבר לפלסטיקה מצועצעת. יש שיאמרו שזה יפה, יש שיאמרו שבקרב של מי נראה יותר מוחצן כל המכוניות הפכו זהות כמעט.

צריך גם לומר את העובדה הידועה: בעוד היונדאי חיה ממכירת I20 ו I30, סובארו אינה חיה ממכירת אימפרזה אטמוספרית עם הנעה קדמית. סובארו מרויחה את לחמה ממכירות הפורסטר והXV באירופה, ודגמי קבוצת K וגרסאות העל-טורבו ביפן, ופורסטר ואאוטבק בארה"ב. הן הXV, הן הפורסטר והן גרסאות הטורבו היפניות של הלגאסי והאימפרזה מציגות תפיסת עולם ואיכות תכנון שיצרנים כמו היונדאי ומאזדה אינן שותפות לה.

צריך לזכור שסובארו היא לא המתחרה הישירה של היונדאי או מאזדה. להבדיל מהן שנלחמות על כל לקוח, לסובארו יש קהל לקוחות מאוד נאמן ומאוד שמרן, שפחות חשוב לו אם הפנסים הקדמיים נראים כמו חתול רעב (ע"ע היונדאי) או אם הגריל הקדמי מזכיר אף של נמר (ע"ע קיה).

חשוב לו שהאוטו יסע, בכל תנאי, בכל דרך, ויעשה את זה בצורה הטובה ביותר.

ואת היכולת ליצר מכוניות טובות, אי אפשר לקחת מסובארו.

מעט מאוד הברקות עיצוביות יש בהיסטוריה של סובארו, ורובן קרו לפחות דור אחורה. אבל הברקות טכנולוגיות שאצל סובארו הפכו כבר לשגרה, זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו.

אז אכן האימפרזה ה"חדשה" היא דלה באבזור ובעיצוב, הלגאסי הנוכחית נראית כמו האמפתי-דאמפטי, והפורסטר הנוכחי מציג קו עיצובי סופר נועז מבחינת סובארו, אבל מפוהק ואנמי כשמציבים אותו ליד הספורטאז' או הIX35.

ועדיין, מבחינת סובארו, עבור קהל הלקוחות של המכוניות שלה, עבור מה שהיא מייצגת ועבור תפיסת העולם שלה - אני חושב שהקו העיצובי לוקח אותה למקום נכון וטוב, חזרה למקום הטבעי שלה.

למקום רחוק מהעדר ומההמון, למקום שבו התפקוד חשוב מהמראה.

עריכה אחרונה על ידי GoRide
פורסם

מסכים מאוד וחבל שלארץ לא מייבאים את הגרסאות היותר נורמליות לכל הפחות בנוסף לגרסאות המסורסות.

היה משפר להן את התדמית בצורה משמעותית גם אם מעט האנשים שהיו רוכשים אותן

פורסם
אני מסכים עם הרבה דברים שאמרת.

הלגאסי שהוצגה ב2003 הייתה נאה מאוד, והלגאסי שהוצגה אחריה אכן קיקלה את המראה הדינמי של הקודמת.

האימפרזה החדשה באמת לא עדכנית. צריך לזכור שהיא גם לא באמת חדשה. היא הוצגה באיחור, והגיעה לישראל באיחור גדול נוסף.

אני גם מסכים לגבי מה שאמרת על הגולף. היא אכן מציגה מסורת עיצובית מגובשת וארוכה, למרות שבשנים האחרונות היא סובלת מזהות עיצובית משעממת שמאפיינת את כל קונצרן VAG.

צריך לעשות הפרדה בין איכות לבין עיצוב.

בעוד שעל עיצוב נוכל להתווכח, הרי שאיכות היא דבר ניתן למדידה.

נוכל להסכים שסובארו לא מצליחה להביא את עיצוב הפנים של המכוניות לכדי פריצת דרך, אבל על איכות ההרכבה והחומרים לא נוכל להתווכח.

אין מאחורי העיצוב של היונדאי ומאזדה שום דבר מעבר לפלסטיקה מצועצעת. יש שיאמרו שזה יפה, יש שיאמרו שבקרב של מי נראה יותר מוחצן כל המכוניות הפכו זהות כמעט.

צריך גם לומר את העובדה הידועה: בעוד היונדאי חיה ממכירת I20 ו I30, סובארו אינה חיה ממכירת אימפרזה אטמוספרית עם הנעה קדמית. סובארו מרויחה את לחמה ממכירות הפורסטר והXV באירופה, ודגמי קבוצת K וגרסאות העל-טורבו ביפן, ופורסטר ואאוטבק בארה"ב. הן הXV, הן הפורסטר והן גרסאות הטורבו היפניות של הלגאסי והאימפרזה מציגות תפיסת עולם ואיכות תכנון שיצרנים כמו היונדאי ומאזדה אינן שותפות לה.

צריך לזכור שסובארו היא לא המתחרה הישירה של היונדאי או מאזדה. להבדיל מהן שנלחמות על כל לקוח, לסובארו יש קהל לקוחות מאוד נאמן ומאוד שמרן, שפחות חשוב לו אם הפנסים הקדמיים נראים כמו חתול רעב (ע"ע היונדאי) או אם הגריל הקדמי מזכיר אף של נמר (ע"ע קיה).

חשוב לו שהאוטו יסע, בכל תנאי, בכל דרך, ויעשה את זה בצורה הטובה ביותר.

ואת היכולת ליצר מכוניות טובות, אי אפשר לקחת מסובארו.

מעט מאוד הברקות עיצוביות יש בהיסטוריה של סובארו, ורובן קרו לפחות דור אחורה. אבל הברקות טכנולוגיות שאצל סובארו הפכו כבר לשגרה, זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו.

אז אכן האימפרזה ה"חדשה" היא דלה באבזור ובעיצוב, הלגאסי הנוכחית נראית כמו האמפתי-דאמפטי, והפורסטר הנוכחי מציג קו עיצובי סופר נועז מבחינת סובארו, אבל מפוהק ואנמי כשמציבים אותו ליד הספורטאז' או הIX35.

ועדיין, מבחינת סובארו, עבור קהל הלקוחות של המכוניות שלה, עבור מה שהיא מייצגת ועבור תפיסת העולם שלה - אני חושב שהקו העיצובי לוקח אותה למקום נכון וטוב, חזרה למקום הטבעי שלה.

למקום רחוק מהעדר ומההמון, למקום שבו התפקוד חשוב מהמראה.

עם זה אני כבר מסכים למרות שלדעתי לפחות בעת האחרונה מאחורי העיצובים של יונדאי וקיה וגם מאזדה עומדים רכבים טובים מאוד ואם כבר פלסטיקה אז תאי הנוסעים שלהם התקדמו בצעדי ענק בשנים האחרונות.

לגבי סובארו, אני מסכים שהמבחר שלהם טוב ושיש שם הרבה עניין של מסורת מבחינת טכנולוגיה ותכנון בסיסי (בוקסר, הנעה כפולה,טורבו) אבל אם העיצוב, האבזור וההגשה של הרכבים לקהל הרוכשים היו קצת יותר עדכניים אז גם לקוחות שהם לא "סובארואידים" מסורתיים היו רוכשים סובארו, אפשר להגיד שעם הלגאסי של 2003 זה קרה והיא נמכרה בכמויות גדולות ונתנה פייט לא רע למתחרות שלה.

פורסם
עידן,אני נהגתי בשני הדורות האחרונים של הB4,ו בA4 3.2 קוואטרו,זאת בדיחה להשוות,באודי גם במהירויות לא חוקיות בעליל אתה מרגיש יציבות ובטחון,בסובארו אתה מרגיש שהרכב כמו אמריקאית מלפני 30 שנה,רכה ומתנדנדת עם זוויות גלגול גדולות מאד.

אם אתה לא מאמין בדעה שלי[וזה בסדר גמור] אני מציע שבפעם הבאה תצא לנסיעה עם החברים שלך עם הפורשים והאסטונים,תעלה את ההשוואה הזאת בהקשר של התנהגות הכביש ואחיזה,תראה את התגובה שלהם בתור אנשים שכבר ראו ונסעו ברכב או שניים.

נורא מעניינת אותי התגובה שלהם..

והתגובה שלך לתגובה שלהם..

לשאול את חברי לגבי דגם של סובארו יהיה מיותר, פעם ראשונה כי מהתמונות אתה יכול להבין לבד מה הסבירות שיש להם נסיון עם אחת, פעם שניה כי הן נפוצות פה בערך כמו אסטון מרטין בארץ.

לגופו של עניין, השוואה הוגנת ל-A4 3.2 קוואטרו תיהיה מול ה-B4 3.0R וזו האחרונה לא נופלת בכלום בעניין האחיזה אל מול המתחרה מגרמניה.

היציבות ובטחון במהירויות הגבוהות זה לא רק אחיזה פרופר זה גם תחושת המוצקות שלרוב מאפיינת רכבים גרמניים לעומת אלה היפנים.

אל תמהר לזלזל, אני גם נהגתי באיזה רכב או שתיים החל מפיאסטה 83 ועד הקרם דה לה קרם אבל זה שאתה בעלים של רכב כזה או אחר לא הופך אותך לחותמת כשרות.

שאלה לי אלייך- איזה רכב ירגיש מוצק וישרה יותר בטחון בנהיגה על 250 קמ״ש (מהירות לא חוקית בעליל), E55 AMG או קאיימן S?

חד משמעית המרצדס, זה בכלל לא מדגדג לה.

איזה רכב יותר אוחז ומתנהג?

חד משמעית הקאיימן S.

תחושות סובייקטיביות לעיתים יוליכו אותך שולל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לשאול את חברי לגבי דגם של סובארו יהיה מיותר, פעם ראשונה כי מהתמונות אתה יכול להבין לבד מה הסבירות שיש להם נסיון עם אחת, פעם שניה כי הן נפוצות פה בערך כמו אסטון מרטין בארץ.

לגופו של עניין, השוואה הוגנת ל-A4 3.2 קוואטרו תיהיה מול ה-B4 3.0R וזו האחרונה לא נופלת בכלום בעניין האחיזה אל מול המתחרה מגרמניה.

היציבות ובטחון במהירויות הגבוהות זה לא רק אחיזה פרופר זה גם תחושת המוצקות שלרוב מאפיינת רכבים גרמניים לעומת אלה היפנים.

אל תמהר לזלזל, אני גם נהגתי באיזה רכב או שתיים החל מפיאסטה 83 ועד הקרם דה לה קרם אבל זה שאתה בעלים של רכב כזה או אחר לא הופך אותך לחותמת כשרות.

שאלה לי אלייך- איזה רכב ירגיש מוצק וישרה יותר בטחון בנהיגה על 250 קמ״ש (מהירות לא חוקית בעליל), E55 AMG או קאיימן S?

חד משמעית המרצדס, זה בכלל לא מדגדג לה.

איזה רכב יותר אוחז ומתנהג?

חד משמעית הקאיימן S.

תחושות סובייקטיביות לעיתים יוליכו אותך שולל.

לזלזל ממש לא הייתה הכוונה שלי,הכוונה הייתה שתשמע עוד חוות דעת מאנשים שחיים את העולם הזה וכבר עברו דבר אחד או שניים.

בארץ יש מעט מאד אנשים[שהם לא אנשי מקצוע] שבכלל יודעים מה ההבדל בין גלגל לגלגלת,ובגלל האופי הישראלי-לבנטין,כל ילד עם חלב בצד של הפה,מבלבל את המוח בגלל שלאמאלה יש את סוג הרכב שהעזת "לפגוע" בו..ככה שבארץ יש המון מומחים,כולנו יודעים מה הם שווים,כולל הם,זה עדין לא עוצר אותם..

ועוד לא הגעתי לכמה אינטרסנטים יש!.

אני אמנם לא נהגתי על 3.0R,ואני יודע שיש להם בולמים של בילשטיין ושינויים קלים בפרונט,זה עדיין לא אומר שזה כיון מוצלח,ובכל מקרה אין לרכב את הקשיחות של השלדה של האודי,ובוודאי שלא יצרן שמייצר רכבים שנוהגים בהם במהירויות גבוהות מאד ולכן גם הרכבים צריכים להתמודד עם זה בצורה הטובה ביותר.

זה לא עניין של סובייקטיביות,הסובארו רכב רך מאד,וגם אם יש לו 4X4 זה מתבטא רק בכביש רטוב,בכביש יבש זה אותו דבר כמו 4X2 ברכבים האלה,אין שום הבדל.

פורסם (נערך)
לזלזל ממש לא הייתה הכוונה שלי,הכוונה הייתה שתשמע עוד חוות דעת מאנשים שחיים את העולם הזה וכבר עברו דבר אחד או שניים.

בארץ יש מעט מאד אנשים[שהם לא אנשי מקצוע] שבכלל יודעים מה ההבדל בין גלגל לגלגלת,ובגלל האופי הישראלי-לבנטין,כל ילד עם חלב בצד של הפה,מבלבל את המוח בגלל שלאמאלה יש את סוג הרכב שהעזת "לפגוע" בו..ככה שבארץ יש המון מומחים,כולנו יודעים מה הם שווים,כולל הם,זה עדין לא עוצר אותם..

ועוד לא הגעתי לכמה אינטרסנטים יש!.

אני אמנם לא נהגתי על 3.0R,ואני יודע שיש להם בולמים של בילשטיין ושינויים קלים בפרונט,זה עדיין לא אומר שזה כיון מוצלח,ובכל מקרה אין לרכב את הקשיחות של השלדה של האודי,ובוודאי שלא יצרן שמייצר רכבים שנוהגים בהם במהירויות גבוהות מאד ולכן גם הרכבים צריכים להתמודד עם זה בצורה הטובה ביותר.

זה לא עניין של סובייקטיביות,הסובארו רכב רך מאד,וגם אם יש לו 4X4 זה מתבטא רק בכביש רטוב,בכביש יבש זה אותו דבר כמו 4X2 ברכבים האלה,אין שום הבדל.

מדהים איך אתה מקיים את הטענה שלך עצמך.

הפכת למומחה, שקובע כאילו עובדות, למרות שהודית שמעולם לא נהגת ברכב המדובר.

אז אתה עצמך הוא אותו לבנטיני עם חלב בצד של הפה שמבלבל את המוח על דברים שמעולם לא התנסה בהם?

לא די בזה, אתה הרי יודע שה"עובדות" שלך לא מחזיקות מים. בגלל זה אתה נזהר להישאר במאקרו ולא לרדת למיקרו.

"הסובארו זה רכב רך מאוד"...מי זאת הסובארו הזו? הלגאסי 2 ליטר? הלגאסי 3 ליטר? הלגאסי 3 ליטר בגרסת הSpecB שלה יש מתלים אחרים חלוטין? או בכלל אתה מדבר על הפורסטר? או על הפורסטר טורבו? אה, אתה בכלל מדבר על הSVX.

גם לא הבנתי את המשפט שאומר שאודי זה יצרן שמיצר רכבים שנוהגים בהם במהירויות גבוהות. באמת לא הבנתי אותו, בטח שבהקשר של יצרן כמו סובארו, אז אני פשוט אשאר עם חוסר ההבנה שלי ולא אנסה אפילו להבין מזה אומר.

עריכה אחרונה על ידי GoRide

• תוכן חדש...