Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

טוב אז זה הסיפור - יש לי רמקולים למחשב שמופעלים ע"י שלט רחוק.

בהתחלה הכל עבד טוב, אבל לאחר כחצי שנה השלט הפסיק לעבוד, אך היה חוזר לעבוד אחרי שהייתי משחק (הרבה) עם הסוללה, בזמן האחרון הוא לא עובד כלל.

לקחתי אותו למעבדה במסגרת האחריות אבל הטכנאי שיכנע אותי שזה בעיה בסוללה, וכמובן שעכשיו האחריות כבר לא בתוקף.

בדקתי את השלט עם סוללה שפירקתי מהלוח אם (טיפה עבה יותר אבל מתאימה) והוא עדיין לא עובד. חבר ייעץ לבדוק האם הוא משדר אות בעזרת המצלמה של הטלפון, ולהפתעתי הוא אכן משדר (רואים אור במצלמה כאשר לוחצים על כפתור).

אין לי מושג מה הבעיה, ולהשיג שלט חדש זה בעייתי, האם יש לכם רעיינות?

צירפתי תמונה של הלוח, אולי יעזור.

תודה מראש.

IMG_20140119_122915.jpg

פורסם

הרכיב הקולט הוא לא LED אלא דה-מודולטור, כנראה איזה TSOP3818 או משהו דומה.

הרכיב עולה דולרים בודדים.

אין ממש דרך ביתית לבדוק אותו בלי אוסילוסקופ או לפחות איזה מיקרוקונטרולר ותוכנה מתאימה.

כן אפשר לוודא שמקבל מתח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לצערי אין לי סוללה חדשה מתאימה, אבל השלט משדר גם עם הסוללות המשומשות.

האם יכול להיות מצב שבו השלט ישדר אות "לא טוב" בגלל הסוללה?

• תוכן חדש...