Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח-עקיפה מתוך צומת..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

בשישי בערב נסעתי ברחוב בין יהודה שבו 2 נתיבים לכיוון הנסיעה.. הימני בשישי בערה הופך לנתיב חניה..

בעודי נוסע בנתיב השמאלי שמלפני יש מזדה 6 וגרר.

בגלל שהם נסעו ממש לאט עד כדי זחילה ל 20 קמ"ש שלא באמת היתה מוצדקת יצאתי לעקיפה..

אותתי, בדקתי שפנוי מקדימה ועקפתי על הנתיב הנגדי, יש קו מקווקו שמותר לעקוף..

סיימתי את העקיפה כמובן עם איתות ומבט במראה שסיימתי את העקיפה בביטחה..

לפתח המזדה 6[מסתבר שהיתה סמוייה] אומרת לי לעצור, יוצאים אלי 2 שוטרים שאחד מראה לי תעודה..

ואומר שעקפתי בתוך צומת..

ישר הגבתי שסיימתי את העקיפה הרבה לפני הצומת! ועקפתי לפי החוק עם איתות ומבט במראה שהכל בסדר

הוא בתגובה האיתות שלך לא מעניין אותי חזרת מהעקיפה באמצע הצומת.

לקח את הרישיון ואת הביטוח לבדיקה.. וחזר אלי עם דו"ח על עקפיצה בצומת.. אני יכול לצלם את הדו"ח ולהעלות אותו אם תרצו.

אישתי היתה איתי באוטו וגם היא אמרה לו שחזרנו הרבה לפני הצומת עצמה... ולפני הפס הלבן.

בדו"ח נרשם בתגובת הנהג, חזרתי לפני הצומת.

הדו"ח על 500 ש"ח ו6 נקודות.

אם אני יבקש להשפט, אוכל לצאת ללא נקודות לדעתכם?

לפני חצי שנה קיבלתי דו"ח על 130 בכביש של 90[1000 ש"ח ונקודות] וביקשתי להשפט.

הוכתי את חפותי ויצאתי עם 500 ש"ח ללא נקודות

לפני זה יש לי ב2011 אזהרה על 115 בדרך לאילת במקום 90

לפני זה יש לי אור אדום ב2005.

לפני זה נסיעה בנת"צ ב2004

חבל לי על הנקודות וכמובן על הכסף..

כמה המילה שלי תיהיה יותר חזקה מהשוטר במשפט?

מה אוכל לסגור עם התובעת בבית משפט?

אחר כך שניתחתי את הכביש א שמתי לב למספר דברים

1. לפני המזדה היה גרר אז יכול להיות אפשרות שהגרר חסם את שדה הראיה של השוטר למיקום המדוייק של חזרתי לצומת

2. בדיוק בקטע כביש הזה יש טיפה עליה שעוד יותר עם שילוב הגרר חוסם את שדה הראיה

3. זה היה ב1 בלילה והקוים על הכביש גם ככה לא הכי חדשים.

תודה על העזרה..

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני חצי שנה קיבלתי דו"ח על 130 בכביש של 90[1000 ש"ח ונקודות] וביקשתי להשפט.

הוכתי את חפותי ויצאתי עם 500 ש"ח ללא נקודות

לא הוכחת את חפותך, מכיון שאם כך היה הדבר לא היית משלם קנס, כנראה שהצלחת להוכיח נסיבות מקילות או שבית המשפט מסיבותיו הוא החליט להקל בעונשך.

1. לפני המזדה היה גרר אז יכול להיות אפשרות שהגרר חסם את שדה הראיה של השוטר למיקום המדוייק של חזרתי לצומת

2. בדיוק בקטע כביש הזה יש טיפה עליה שעוד יותר עם שילוב הגרר חוסם את שדה הראיה

3. זה היה ב1 בלילה והקוים על הכביש גם ככה לא הכי חדשים.

לגבי העקיפה, מותר לעקוף שני רכבים רק כאשר אפשר לעשות זאת בבטחה, עקיפה בדיוק לפני צומת לא בדיוק עונה להגדרות הנ"ל.

כך שנראה שחוות דעת השוטרים נראת כיותר הגיונית, וכנראה שאכן סיימת את העקיפה תוך כדי מעבר על קו לבן.

אם למשטרה לפי טענתך לא היה שדה ראיה טוב (בהתייחס לסעיפים 1 ו 2 ), איך היה השדה ראיה שלך? ועוד לעקיפת שני רכבים במכה.

ואם הסימון לא ברור צריך ללכת לפי בית שמאי ולא לפי בית הלל, ולחשוב שהקו לבטח רציף ולא אולי מקוקו.

ועכשיו איך יראו דבריך בבית המשפט, בפני שופט(ת)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה סבור כי נהגת כדין וכי לא היה מקום לרשום את הדו"ח כנגדך הגש בקשה

להישפט ונהל את התיק בבית משפט (לבד או בעזרת עו"ד)

אני חושב שכדאי ונכון, כעניין עקרוני, לנסות למצות את כל האפשרויות העומדות

לרשותך עפ"י החוק גם דרך פניה לבית המשפט במיוחד אם אתה מאמין כי מה

שעשית אינו דבר עבירה וכי אין מקום להעניש אותך. השאלה היא כמובן איך עושים

את זה בפועל בדרך הטובה ביותר..

היתרון הגדול הוא בכך שפתחת לעצמך נתיב נוסף ואפשרות נוספת.. ואם תגיע

בסופו של דבר למסקנה שונה תוכל לבקש לחזור ולשלם את הקנס המקורי.

החיסרון, מאידך, הוא שאינך בקיא בהליכים ולא נראה לי שתדע לנהל את התיק במישור הטכני

והמהותי בבית משפט, אבל כמובן גם קיים סיכוי כי בנסיבות כלשהן תוכל להגיע

להסכמה עם התביעה ולסיים את התיק בהסדר טיעון ללא נקודות ובעבירה קלה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה וזה במקום כפי שאתה מראה בתמונה - זה אולי מזכה אותך.

אבל - זו מילה של שוטר כנגד המילה שלך.

אכן, ברח' בן יהודה בת"א, הנתיב הימני (ביותר, שאמור להיות פנוי מרכבים חונים בין 7:00 ל-19:00) - לא ניתן לסוע בו ברוב הזמן בחופשיות.

מה שמשאיר אותך עם שני נתיבי נסיעה רלוונטיים לכוון צפון.

לטעמי - אין לך מה לחפש בכלל בנתיב תחבורה ציבורית (שמשמש לנסיעה לכוון דרום) גם אם יש קו מקווקו (זו דעתי האישית בלבד, וגם לשוטר שרשם לך את הדו"ח, נראה מוזר שרכב נוסע לכוון צפון על הנתיב הזה ואולי בכלל זה נרשם מה שנרשם ב"עבירה").

אני הייתי מקווקו את כל זה בקו הפרדה.

שמע - יש לך מספיק עבירות (אהבתי שרשמת "הוכחתי את חפותי , וקיבלתי קנס 500 ש"ח". אז זה אשם או לא ?! :wink: ).

מעבר לכך, אין לי הרבה מה לייעץ לך (ואיני רוצה לאחל עונש זה או אחר).

סע בזהירות.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...