Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

בעיה מאוד מוזרה צצה לי. שקע המצת באוטו על פניו לא עובד ואסביר.

אני מטעין את האיפון קבוע ברכב ופתאום המטען הפסיק לעבוד, ניסתי עוד אחד וגם הוא לא עובד (ראוי לציין שהם תקינים לגמרי)

הדבר המוזר הוא שנורת הלד בשנייהם דולקת כאשר אני מחבר אותם ויותר מוזר שאם אני מחבר יציאת usb ומחבר אותם אלייה (ולא ישירות למצת) אז יש טעינה.

יש ניחושים?

תודה

פורסם

תנסה לעבוד עם צרכנים אחרים (מצלמת דרך, טלפון אנדרואיד), האם מצליח לעבוד?

האייפונים מפונקים ודורשים מתח טעינה גבוה, כמו כן בעקבות עדכוני הגרסה האחרונים הם מזהים מטענים לא מקוריים ומסרבים לעבוד.

בקיצור, נראה לי שהבעיה היא בטלפון שלך ולא בשקע המצת.

פורסם
תנסה לעבוד עם צרכנים אחרים (מצלמת דרך, טלפון אנדרואיד), האם מצליח לעבוד?

האייפונים מפונקים ודורשים מתח טעינה גבוה, כמו כן בעקבות עדכוני הגרסה האחרונים הם מזהים מטענים לא מקוריים ומסרבים לעבוד.

בקיצור, נראה לי שהבעיה היא בטלפון שלך ולא בשקע המצת.

האייפונים לא דורשים מתח טעינה גבוה יותר מאשר מכשירים של ייצרנים אחרים.

איזה כייף לי :)

פורסם
בוקר טוב לכולם.

בעיה מאוד מוזרה צצה לי. שקע המצת באוטו על פניו לא עובד ואסביר.

אני מטעין את האיפון קבוע ברכב ופתאום המטען הפסיק לעבוד, ניסתי עוד אחד וגם הוא לא עובד (ראוי לציין שהם תקינים לגמרי)

הדבר המוזר הוא שנורת הלד בשנייהם דולקת כאשר אני מחבר אותם ויותר מוזר שאם אני מחבר יציאת usb ומחבר אותם אלייה (ולא ישירות למצת) אז יש טעינה.

יש ניחושים?

תודה

תנסה להחליף את כבל הטעינה.

פורסם

בוצע עדכון גירסה למכשיר בזמן האחרון? האם השימוש ברכב הוא במטען רכב חליפי ולא מקורי?

אפל הגבילו את השימוש במטענים לא מקוריים, כך שמטען לא מקורי לא מטעין יותר את הטלפון.

נסה צרכן אחר, אם הוא עובד אז הפיתרון הוא לקנות מטען מקורי/מאושר על ידי אפל.

פורסם

במוצרי אפל אני מתעסק באופן יומיומי

http://www.iphones.co.il/forum/member74928.html

הבעיה היא לא במכשיר (לא באיפון 4 הקודם ולא ב 5S בין יומיים)

המטען המקורי שניקנה מפלאפון הטעין עד שהפסיק, גם חיבור כבל USB עם מתאם למצת לא עובד. רק כשאני מחבר את הכבל USB ישירות ליציאת USB על גבי המפצל ישנה טעינה.

פורסם

יש ברשותך מד מתח ? במקום ניחושים ניתן בעזרת מד-מתח לבדוק בצורה חד משמעית איפה הבעיה.

כנראה במפצל ה-USB לא קיימים הפינים של ה-DATA (פינים 2-3) לשם זיהוי מקור הטעינה עבור האייפון או מתח הייחוס לא תקין.

בפינים האלה צריך להיות מתח ייחוס של 2 וולט ו-2.8 וולט כלפי האדמה.

פורסם
במוצרי אפל אני מתעסק באופן יומיומי

http://www.iphones.co.il/forum/member74928.html

הבעיה היא לא במכשיר (לא באיפון 4 הקודם ולא ב 5S בין יומיים)

המטען המקורי שניקנה מפלאפון הטעין עד שהפסיק, גם חיבור כבל USB עם מתאם למצת לא עובד. רק כשאני מחבר את הכבל USB ישירות ליציאת USB על גבי המפצל ישנה טעינה.

המצת ברכב מספק 12 וולט ומוגן ע״י פיוז של 10-5 אמפר.

למצת ברכב ישנם שני מצבים, עובד או לא עובד. אין מצב ביניים שהוא עובד אבל מוגבל בזרם נמוך.

האייפונים צורכים זרם טעינה גבוה יחסית. ואם אין טעינה זה יכול לנבוע בכמה סיבות:

מודול הטעינה במכשיר תקול.

מחבר הטעינה במכשיר תקול.

הממיר מתח מ12 ל5 תקול או מספק זרם נמוך.

הכבל טעינה דק מידי ולא איכותי (נופל עליו יותר מידי מתח).

אתה צריך לשלול את האפשרויות אחת אחרי השניה.

ככה תוכל לפתור את הבעיה.

• תוכן חדש...