Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יד 2 , בוואריין מוטורס , הינומה מוטורס , מיאמי מוטורס וכל מגרש (כולל של יבואנים כמו כל מוביל , אינפיניטי-טרייד וכו') \ סוכנות יבוא - תתפלא באיזה חורים הן נתקעות המכוניות האלו (סוכנויות במגזר הערבי אם זו לא בעיה עבורך , תמצא בכפר יאסיף סוכנות שלא זוכר את שמה אבל הבחור ידע למצוא לי מכוניות שביקשתי) .

במחיר של קאיימן 2010 אתה מייבא קורבט אגב .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

היי

דבר ראשון אני רוצה להודות לך על העזרה ועל התשובות המפורטות.

ברשותך עוד שאלה

יש קורבט 08 קבריולה lt3 יד 4 71000 קמ הרכב ניראה שמור מאוד וללא תאונות או תיקון צבע

לאחר מו"מ הגענו ל210000 (הוא לא מוכן לרדת מהמחיר הזה)

לאור הניסיון שלך האם המחיר סביר(יד4 71000 קמ)?

נב

הרכב כסוף עם גג אפור

פורסם

הנתונים בסדר גמור , לא רכב תצוגה ולא משאית , אז זו סה"כ קורבט "רגילה" (אל תתן לרמות גימור להלהיב אותך חוץ מהכי גבוהה שם באמת מרגישים הבדל) .

אני הייתי משלם על הרכב הזה 180 בדיוק , אבל לא הייתי קורא למי שמשלם 210 פראייר .

תן לי להסביר , הערכת שמאי לא שווה כלום ולכן נשאר להסתמך רק על מחירי העסקאות (האמיתיים , לא המפורסמים) .

עכשיו אולי זה נכון מה שיספרו לך מוכרים\סוכנויות שהם שילמו אפילו 250 על הרכב , אבל זה המחיר שהיה מקובל לפני 3~4 שנים .

האם הוא השתנה? לדעתי כן , גם אם אין מחירון צריכה להיות ירידה כלשהי בהתחשב בהתיישנות הרכב , וגם ופה הסוד הכי גדול כי נמכרו אקזמפלרים זהים בפחות מהמחיר שטענתי שהייתי משלם .

תבחר אתה , האם לשלם את המחיר שהוא דורש , או להמשיך להתייבש יכול להיות אפילו תקופה ארוכה - אבל בידיעה שנמכרו כמה בפחות בשנים האחרונות .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

הבנתי וירדתי מהקניה שלה .הציעו לי גם צהובה עם פסים שחורים וויתרתי גם ,באחת תגובות כתבת שהם השכרה לשעבר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היי

עדיין לא מצאתי רכב

עוד כמה שאלות ברשותכם;

האם הZHZ שונה במשהוא מהרגילות?

והאם השווי שלהם נמוך יותר?

הבנתי שהבקסים שלהם גדולים יותר.

המנוע מוציא 436כס

ומשהוא עם מתלים

תודה אבי

עריכה אחרונה על ידי AVITT2
פורסם (נערך)

אתה מתבלבל בין ZHZ (רכבי השכרה של הרץ) לבין Z51 (חבילת ספורט) ,

ובכל זאת המתלים ב-ZHZ ואגזוז הם אכן לא של חבילת הבסיס מה שמוסיף סביב ה-6 כ"ס ומתלי F55 שהם מעין גירסאת "נוחות" ורחוקים מלענות לצרכים ספורטיביים .

אני אזהר במילים שלי כדי לא לפגוע בכמה אנשים שסובבים אותי , אבל אין ויכוח על זה ש-ZHZ זה רכב ספורט שהיה בהשכרה בתחילת חייו .

שווי יותר נמוך? אין שווי , אין מחיר , אין יבוא סדיר ויש לוי יצחק או שמאים אחרים שיכתבו מה שתרצה על הנייר - 150 אלף או 400 אלף .

את המתמטיקה על רכבי השכרה בתחום הנישה תעשה לבד .

אני יכול להבין מה אתה מחפש בכלל חוץ הלוק? אולי מוסטנג "זולה" , קאמרו "בכירה" או ניסאן "מחודדת" יתאימו לך יותר .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

פורסם (נערך)

מוסטנג וקאמרו לא באות בחשבון

הלוק מעניין אבל זה לא העיקר.

והZ370 בהחלט בה בחשבון

הצרכיים הספורטיביים מעניינים יותר מהנוחות.

עריכה אחרונה על ידי AVITT2
פורסם (נערך)

הכל שאלה של מאיזה כיוון אתה הולך לתקוף את היעד : מכונית ספורט .

למשל קאיימן או 370Z כנראה יתנו מענה הכי טוב כי הן מהוקצעות יותר , לעומת זאת קורבט תהיה קצת יותר "מגושמת" - זה נכון באותה המידה לשלבי (מוכרים אחת 2008 בדיוק ששווה לחטוף במחיר הנכון) או קאמרו SS , הקורבט לא בהכרח תהיה עדיפה עליהן , מה שידרוש ממך גם ככה להיכנס לעמדה של פשרות (או שדרוגים ומעט פחות פשרות) .

פורסם

תחת מוסטנג ביד2,מדובר בדור הקודם לפני מתיחת הפנים.

האמת בדיוק יצא לי לנהוג על מוסטנג GT פרימיום,וקורבט C6 אוטומטית.

הקורבט הרבה יותר "פרפספול" מאשר המוסטנג,אך המוסטנג לא רעה כמכונית GT ועם מעט כיול שונה במתלים היא יכולה להיות דיי מהנה ,סך הכל השלדה לא רעה וגם ההגה סבבה. אומנם לא כמו בקורבט,אך עם זאת המוסטנג תהיה מכונית GT הרבה יותר נעימה.

Porsche 944 turbo

פורסם

לגבי המחירים , כמו שכבר נאמר אין מחירון , והערכות שמאי הן עניין מגוחך .

מעולם לא קניתי אחת (מקדמה וביטול לא נחשב) אבל ניהלתי עשרות תהליכי מו"מ (גם משומשות מפרטי , גם משומשות מסוכנות וגם יבוא אישי) , וזה הניסיון האישי שלי (בסינון של מקרים לא ריאליים) :

2006/7 במצב מצוין הגעתי ל-150,000 ₪ .

2008/9 במצב מצוין הגעתי ל-180,000 עד 220,000 ש"ח .

2010/11 רובן מסוכנויות מייד לאחר לוחית צהובה מ-220,000 עד 350,000 ש"ח .

חובה לציין שאני מתייחס למגוון רחב של קורבטים : קבריולט (בד) קופה (טרגה) , ידני ואוטומט , רמות גימור שונות (מבסיס עד LT4 , חבילות אבזור שונות (בעיקר Z51) וחלקן גם לא מקוריות לחלוטין .

חשוב שתעשה קצת קריאה על הרכב , אתה תגלה שיש דגמים שיוצרו עבור חברות השכרה , ותלמד על רמות גימור וכו'

במחירים כאלה ניתן לקנות מוסטנג GT 5000 חדשה עם אחריות יצרן מלאה (לא ייבוא אישי)

פורסם
לגבי המחירים , כמו שכבר נאמר אין מחירון , והערכות שמאי הן עניין מגוחך .

מעולם לא קניתי אחת (מקדמה וביטול לא נחשב) אבל ניהלתי עשרות תהליכי מו"מ (גם משומשות מפרטי , גם משומשות מסוכנות וגם יבוא אישי) , וזה הניסיון האישי שלי (בסינון של מקרים לא ריאליים) :

2006/7 במצב מצוין הגעתי ל-150,000 ₪ .

2008/9 במצב מצוין הגעתי ל-180,000 עד 220,000 ש"ח .

2010/11 רובן מסוכנויות מייד לאחר לוחית צהובה מ-220,000 עד 350,000 ש"ח .

חובה לציין שאני מתייחס למגוון רחב של קורבטים : קבריולט (בד) קופה (טרגה) , ידני ואוטומט , רמות גימור שונות (מבסיס עד LT4 , חבילות אבזור שונות (בעיקר Z51) וחלקן גם לא מקוריות לחלוטין .

חשוב שתעשה קצת קריאה על הרכב , אתה תגלה שיש דגמים שיוצרו עבור חברות השכרה , ותלמד על רמות גימור וכו'

במחירים כאלה ניתן לקנות מוסטנג GT 5000 חדשה עם אחריות יצרן מלאה (לא ייבוא אישי)

אתה מודע לכך ששלבי GT500 עולה בארה''ב 56 אלף דולר במחיר התחלתי לפני אבזור נוסף?!

אם היה ניתן לייבא הנה דרככם בייבוא פרללי שלבי מוסטנג חדשה ובעלת אחריות מלאה בעלות 350+- אלף ש''ח כנראה שהייתם עובדים גם שבתות וחגים ...

פורסם (נערך)

מה הקשר מה הסלט הזה שבאתם ועשיתם? כאילו אין מספיק בלבול .

nimnim לא שאני לא מסכים עם כל מה שכתבת , אבל אין קשר בכלל לשלבי שאני מדבר עליה , היא ממש לא מכונית "לא רעה וסבבה" - היא רעה וממש לא סבבה .

איילון מוטורס , בהתחשב בעובדה שאתם יבואן של פורד אני מרגיש קצת לא בטוח אם התבלבלתם בדיוק כמו אחרים פה ואתם במקרה הטוב מציעים מוסטנג GT (דגם של 30$+) , או אכן התכוונתם למוסטנג שלבי GT500 (דגם של 55$+) ופה אני מתפלא שלקוחות לא רומסים את אולם התצוגה שלכם בדיוק כמו שכתב הבחור מעליי .\

AVITT2 בהצלחה , זהירות נדרשת לא כל ה-Z יפות (תאונות , תקלות וכו') , תבדוק טוב לפני רכישה .

השלבי מן הסתם תחת מוסטנג ביד2 , לבוואריין מוטורס היה בעבר אותה נסה גם ליצור איתם קשר אם תרצה את המפלצת .

פורסם

היי

ביום א נסעתי ליראות את הZ370 .הרכב לא שמור עברתי הלאה.

הרכב הבא שראיתי קורבט מדהימה .לאחר בדיקה הרכב היה טוטאל לוסט.

מהיאוש אקנה בסוף מזדה 3.

נב

קשה לחובבי הרכב בישראל

• תוכן חדש...