Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורולה GLI שנת 97 יד שניה בצבע לבן עם קצת יותר מ 100K קמ, מתאימה לך ?

ראיתי אחת כזו היום למכירה, אם אתה מעוניין אשלח את הטלפון בה"פ. האוטו נראה טוב מבחוץ אבל אין זה מעיד על מצבו המכאני של הרכב ו/או שלדה נקיה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אז לסיכום הסיפור אם אותה קורולה, השורה התחתונה היא שאני הולך לחפש קורולה אחרת, והעצות השונות שקראתי כאן בטוח יהיו לי לעזרה, אני מקווה שגם לאחרים. בכל מקרה תודה לכולם על כל העצות וההערות עד לשלב זה.

מה שעשיתי הוא שהתקשרתי לבעל הרכב והצעתי לו 48K, שנראה לי מחיר סביר להתחיל ממנו דיון על הרכב. הוא (כפי שהיה די ברור לי מראש) לא הסכים אפילו להתחיל לחשוב על הורדה רצינית במחיר, ועדיין מתכוון למכור את הרכב שלו 1500 ש"ח מעל המחירון (שיהיה לו בהצלחה...).

בכל מקרה, בשלב שני דרשתי ממנו להשיב לי לא רק את דמי הקדימה אלא את כל ההוצאות הישירות שהיו לי על הרכב שלו. לאחר ויכוח שנמשך 40 דקות בערך וגלש לכל מיני פסים שלא אכנס אליהם כאן, הסכמנו להתפשר על החזרת דמי הקדימה + מלוא עלות הבדיקה במכון הבדיקה, ובתמורה אני כמובן אתן לו גם את דוח הבדיקה (שיעשה איתו מה שהוא רוצה...) ונחתום הדדית על-כך שאין לנו תביעות נוספות.

אני חושב שזו הסכמה סבירה, למרות שנדפקתי כאן בעוד כ-400 ש"ח של הוצאות ישירות נוספות, שני ימי עבודה ולא מעט עגמת נפש, אבל מצד שני גם למדתי איזה שיעור או שניים.

בכל מקרה, שורה תחתונה שניה היתה שהחתימה על זכרון דברים חכם ומקיף עוד לפני הבדיקה, הביאה בסופו של דבר לכך שיכולתי לקבל בחזרה לפחות את כל עלות הבדיקה. הכל כמובן בהנחה שהוא יעמוד בהסכם הפשרה שהגענו אליו טלפונית...

ולאיציק תודה, כמובן שאשמח לקבל הטלפון, למרות שכרגע עדיין לא התייאשתי מהרעיון למצוא טויוטה קורולה 98 או 99 במצב טוב ועדיין לא החלטתי לרדת בשנתון.

• תוכן חדש...