Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השברולט טראקס תוכנן בתקופה שאופל היתה עדיין חלק מ GM, וחולק פלטפורמה משותפת עם הסוניק\קורסה.

פנים המכונית כמעט זהה לזה של הסוניק, עם לוח המחוונים החצי דיגיטאלי, רק הפוך מהספארק - מד מהירות דיגיטלי ומד סל"ד אנלוגי.

פלח הושק הזה שהוצא ע"י הג'וק של ניסאן זוכה להצלחה גדולה, ולא רק בארץ, ולדעתי בתמחור נכון צפוייה למכונית הצלחה.

חבל ש UMI אינם מייבאים את הסוניק RS.

בתמחור נכון, היא יכלה לזכות להצלחה, ולאור יכולת השלדה של הסוניק, אפשר לצפות למכונית חביבה בהחלט.

רק למען הצדק ההיסטורי הקטגוריה הומצאה ע"י הונדה כשיצאה עם ה HRV על גרסאותיו השונות.

אפילו השפה השיווקית של הג'וק זהה לזו של ה HRV שנולד לפני כמעט שני עשורים.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב יש לי את השברולט קפטיבה כאשר מתחת למכסה יש 182 סוסים ואני את האמת לא מרגיש שכולם שם, נראה לי ברחו כמה בדרך לישראל. לפי דעתי זה בגלל הגיר. אצלי 6 הילוכים והמומנט מורגש בין 3500-4500 ומעל 4000 המנוע צורח וכלום לא קורה. לי אישית זה מספיק אבל ציפיתי ליותר כוח מ-182.

החיים הם כמו....

פורסם
רק למען הצדק ההיסטורי הקטגוריה הומצאה ע"י הונדה כשיצאה עם ה HRV על גרסאותיו השונות.

אפילו השפה השיווקית של הג'וק זהה לזו של ה HRV שנולד לפני כמעט שני עשורים.

ואם נלך עוד אחורה, נגיע ל RAV4 של טויוטה, שהיה הכבישטח הראשון שהציע התנהגות כביש של מכונית טובה, ולא של משאית כמו ה SUV הגדולים בני דורו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ואם נלך עוד אחורה, נגיע ל RAV4 של טויוטה, שהיה הכבישטח הראשון שהציע התנהגות כביש של מכונית טובה, ולא של משאית כמו ה SUV הגדולים בני דורו.

המקביל של ה RAV4 שהיה מבוסס על הקורולה הוא CRV שהיה מבוסס על CIVIC

פורסם

עזבו שטויות, זה הדבר האמיתי:

subaru-justy-4x4-02.jpg

פורסם
הסיקור הכי טוב שהיה פה פעם :)

אין ספק.

הרג אותי!!!

---------------------

הטירקס יפיפה. משדר עוצמה שאפשר לראות רק בסדרות ה-X של BMW.

על סמך הסיקורים שלכם אני יכול להגיד שיצאתי מאוד סקרן, סך הכל זה נראה רכב עם אופי ועם חדוות נהיגה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

לפי הצרחות בקבינה כשלחצתי על דוושת הגז, לא נראה לי שהספק המנוע המדויק באמת מעניין את קהל היעד של הטראקס.

אגב, אשמח אם מישהו יסביר לי למה שווה לחכות כל כך לסוניק RS. הביקורות לא ממש מתייחסות אליה כתחרות לדור החדש של ההוט האצ'ים.

וכמובן תודה למי שהנעמתי קצת את זמנו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לפי הצרחות בקבינה כשלחצתי על דוושת הגז, לא נראה לי שהספק המנוע המדויק באמת מעניין את קהל היעד של הטראקס.

אגב, אשמח אם מישהו יסביר לי למה שווה לחכות כל כך לסוניק RS. הביקורות לא ממש מתייחסות אליה כתחרות לדור החדש של ההוט האצ'ים.

וכמובן תודה למי שהנעמתי קצת את זמנו.

קודם כל שאפו כתיבה יפה ומהנה שלך.

לגבי הסוניק RS, מדובר על מכונית המשתמשת באותה שלדה ומערך מתלים כשל אלפא מיטו/פונטו אבארת'/ קורסה OPC יחד עם מנוע 1.4 טורבו (140 כ"ס) גיר ידני עם 6 הילוכים קצרים וניתוק מלא של ה- ESP היא יכולה - בתמחור נכון - להיות האופציה לסופר מיני החמימות של שנות ה-90 .

פורסם

תודה רפי. רכב meh לחלוטין ללא גרם מהשיק של המתחרות. לעניות דעתי יצטרכו למכור אותו בנזיד עדשים כדי להראות איזה אימפקט על השוק.

קורבט וקמארו SS אגב לא בתכניות שלהם, וחבל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היתרון של סוניק RS על פניהן הוא בשימושיות. מרכב 5 דלתות, אבזור נדיב וציון בטיחות גבוה (10 כריות אוויר !) ואופציה לגיר אוטומטי

כך שגם חובב הגה בעל משפחה יוכל (שוב בתמחור נכון נניח 120K-115 ש"ח) להנות משילוב די ייחודי של רכב משפחתי נוח ליום יום, יחד עם ביצועים נמרצים וניהוג טוב במחיר נורמלי.

פורסם

הRS מתחילה מ$21K לידנית ו$22K לאוטומטית בארה"ב, שזה יותר מקרוז. ($20.7K בערך לגרסה הישראלית)

באותה נשימה, קאמארו מתחילה מ$23.5K, אם מישהו בUMI יחליט להביא סוניק RS אבל לא קאמארו שעולה גרושים יותר - מגיע לו שיפטרו אותו, בחיי.

רק תראו כמה כאלה יש על הכביש, וכולם הגיעו מייבוא אישי שבו אנשים משלמים מעל 180K בכיף, רק בשביל הפוזה האינסופית של הרכב הזה.

מאז שהוסרו החסמים לייבוא סדיר מארה"ב עם פנסים סימטריים - אין להם שום תירוץ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
קאמארו *** הפוזה האינסופית של הרכב הזה.

amen brother. עיצוב מדהים. לא ידעתי שהוא כל כך זול בבנצילנד.

Winston S. Churchill -

פורסם

מה קשור ? יש מקום לשתיהן וגם לקורבט, אך מדובר בקטגוריות שונות.

הפער בין סוניק LTZ 1.4T אוטומטית ל-RS ידנית הנו 10% בלבד בארה"ב. לפי כך, הפער בארץ אמור לנוע בסביבות 20K בהתאמה (10% יותר על הדגם ו-10% נוספים על ההבדל במנוע)

פורסם

הבעייה של הסוניק היא האוואו.

UMI ניסו לפנות לציי רכב עם גירסת ה 1.4, ודי נכשלו בגזרה הזו, ולצורך תמחור נמוך עבורם "שרפו" את המכונית בשוק הפרטי.

התוצאה - יצאו קירחים מכאן ומכאן.

לו היו מוכרים אותה מלכתחילה ב 85K היא היתה הופכת ללהיט.

אם ישכילו ב UMI לתמחר את RS נכון, יש לה את כל הסיכויים להמכר מצויין.

לסוניק שלדה טובה בהחלט, וגם אם ה RS לא תתחרה ישירות בטובות שבהוט האצ', בהחלט יש לה מקום, בהתחשב בביצועים הטובים, בבטיחות הגבוהה ובשימושיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...