Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין ברכב למשפחה שיהיה מרווח ומפנק יותר מהרכב המשפחתי הממוצע (פוקוס, מאזדה 3 וכו').

יש לי אפשרות לקנות שברולט מאליבו 2010 או טויוטה קאמרי 2009. אני בכוונה לא מפרסם את המחיר כי אני רוצה להתמקד רק ברכב כרכב, מעבר לכדאיות העסקה.

האם המרחב הפנימי של הרכבים הנ"ל אכן משמעותי ומורגש מעבר למספרים היבשים (רוחב * אורך)?

מה עדיף מבין שניהם בהתחשב בפרמטרים כגון: נוחות נסיעה, איכות החומרים בתא הנוסעים, צריכת דלק, אמינות, עלות טיפולים ושמירה על ערך הרכב. האם הייתם קונים את הרכבים הנ"ל גם עם קילומטראז' גבוה (160000)?

תודה על העזרה. כל הערה תתקבל בברכה.

פורסם

אין לי ניסיון עם המאליבו, רק עם הקאמרי.

הניסיון שלי זה עם קאמרי 2010, זו אותה קאמרי כמו 2009 למיטב ידיעתי.

אז ככה:

הרכב לא מרגיש כמו רכב פאר/מנהלים, מרגיש פשוט מאוד ולא מאובזר מידיי.

צריכת דלק מזעזעת, אני נהגתי על ה2400 וגם על הV6, בשניהם צריכת הדלק לא להיט כלל, לדוגמא - כביש 6, על 110, עם בקרת שיוט עובדת והמחשב דרך מראה על צריכה של 1-9 בערך.

נוחות - נוח מאוד, מבודד רעשים טוב, לא מרגישים את הנסיעה בכלל.

אמינות - אצלי חד משמעית - אבסולוטית! שום תקלה על פני שנתיים ו89 אלף קילומטר, וזה לא היה הרכב הכי מטופל בעולם, או ננהג בעדינות.

כוח - בשני המנועים כוח לא חסר.

עליות וירידת ערך אני לא יכול להגיד - זה היה רכב ליסינג.

פורסם

מוזר לשמוע שהקאמרי צורכת כל-כך הרבה על הכביש המהיר ב 110 קמ"ש. לצורך השוואה מאליבו 3.5 עושה בערך 1/12-13 בתנאים זהים, ה 2.4 קצת יותר חסכונית אבל בעיקר בתוך העיר.

חוץ מזה לפי ה reviews כאן:

http://www.edmunds.com/toyota/camry/2010/

http://www.edmunds.com/chevrolet/malibu/2010/features-specs.html?style=&sub=

נראה שהקאמרי 2.5 קצת יותר חסכונית מהמאליבו, והאתר הזה נחשב יחסית אמין בנתונים של תצרוכת דלק כי הוא הולך לפי התקן האמריקאי שמחמיר הרבה יותר בפרוספקטים ובפרסומים מהתקן האירופאי המחורטט שכולנו מכירים מהפרוספקטים ההזויים שמפורמסמים אצלנו.

אבל כמובן אם יש לך מידע "חי" מקאמרי אז זה יותר אמין, מצד שני עדיין זה נראה לי מוזר ותמוה מאוד, 1/9 זו צריכה שהייתי מצפה מג'יפ גדול וכבד במהירות 110 קמ"ש. לצורך הענין האימפלה הענתיקה שלי 2005 עם מנוע 3.4L ענתיקה צורכת בתנאים האלו ברוטו (ז"א כולל עצירות, עקיפות וכו' ולא לפי מחשב דרך) 1/12 בכביש המהיר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...