Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התקלה היא כזו:

מחשב שמותקן אצלו windows xp sp3 x32 שולח זימון למספר אנשים, כולם מקבלים את הזימונים כראוי חוץ ממחשב אחד

שמותקן אצלו windows 7 x32, הוא מקבל את הזימונים שעה אחת אחורה (למשל אם היא שלחה זימון להיות ב 14:00 הוא מקבל שהפגישה מתחילה ב 13:00 ) הסתכלתי ב 2 המחשבים, ההגדרות שמן דומות (ירושלים, עדכן שעון באופן אוטומטי).

נתקלתי כבר בתפועה הזו בארגון והעדכון הבא של מיקרוסופט פתר את הבעיה, אבל אצלהם העדכון כבר מעודכן.

יש לציין שהתקלה מתרחשת רק בין 2 המחשבים האלו ספציפית ולמשתמשים האלו אין בעיות נוספות בנוגע לזימונים.

יש למישהו רעיון?

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

מה זה זימון, איזו תוכנה?

יצא לי לשמוע על תקלה כזאת והבעיה הייתה כנראה (לא שאלתי מה הייתה הבעיה בסוף) בתוכנת הלוטוס.

ניסית לבצע sync ידני דרך CMD?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סליחה שלחתי לציין, במשחב שיש XP מותקן OFFICE 2003 (מזכירה) והיא שולחת זימון למחשב השני ואצלו מותקן OFFICE 2010 PRO.

לא ניסיתי לבצע סנכרון דרך CMD, איך מבצעים זאת?

תודה רבה :).

פורסם
סליחה שלחתי לציין, במשחב שיש XP מותקן OFFICE 2003 (מזכירה) והיא שולחת זימון למחשב השני ואצלו מותקן OFFICE 2010 PRO.

לא ניסיתי לבצע סנכרון דרך CMD, איך מבצעים זאת?

תודה רבה :).

net time /set

אני לא מאמין שזה יעזור כי כבר בדקת שעה.

הייתי מנסה להסיר את העדכון, לראות מה קורה ואם יש צורך להתקין שוב...

פורסם

האם השעה המוצגת במחשב (win7) גם היא שעה אחורה? המחשב עם ה-win7 כולל כבר את "service Pack 1"?

השילוב של SP1 ועדכון אזור זמן אמור לפתור את הבעיה.

פורסם

עליתי על משהו,

תומר תודה על הקישור בדקתי אצל 2 המחשבים והכל היה מעודכן כמו שצריך ולא היה איזור זמן נוסף.

עכשיו כשהמזכירה יוצרת זימון חדש הכל עובד כמו שצריך אבל אם היא "ממחזרת" זימונים ישנים ומשנה אותם לפגישות חדשות שנוצרו לפני שינוי השעה (שלא התקיים), הבעיה מתרחשת.

pasat04, אכן מותקן SP1 על התחנה עם ה WIN7.

כרגע הם עובדים בצורה שהמזכירה יוצרת זימונים חדשים ומבחינתה זה בסדר, אבל מעניין אותי אם אפשר לסדר את הבעיה הזו.

פורסם

מה שקרה אצלך זה שה TimeZone לא זהה בכל המחשבים.

המחשבים עם ה XP ככל הנראה חושבים שעברנו לשעון חורף

והמחשב עם ה 7 חושב שאנחנו בשעון קיץ

תוריד מהקישור הבא את העדכונים הרלוונטיים לכל סוגי מערכות ההפעלה שלך ותתקין אותו בתחנות.

זה יפתור לך את הבעיה.

http://support.microsoft.com/kb/2863058/he

רונן.

פורסם

כתבתי בהודעה הראשונה שהעדכון הנ"ל מותקן ב 2 המחשבים.

לא ניסיתי להסיר את העדכון ולהתקינו מחדש, כרגע הם עובדים ועסוקים ולכן אני לא יכול לבדוק זאת.

• תוכן חדש...