Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קיבלתי את הידית שהזמנתי מאיבי,

בקיצור התקנתי אותה והמנורה של הCRUISE נדלקה לי והבהבה אחרי זה כיביתי את המנוע ואז התנעתי מחדש ושאני לוחץף על הכפתור של הCRUISE הוא לא עובד..

אחרי כמה שעות עוד הפעם אני מנסה ללחוץ על הכפתור והוא עובד, יוצא שפעם עובד פעם לא...

מה אפשר לעשות?

האם שווה ליסוע לטויוטה ולבקש שיעשו ריסטרט למחשב רכב? והאם אפשרי לעשותת את זה לבד? ואם ליסוע אז כמה זה אמור לעלות איפוס כזה?

הערה:

אני מנסה להפעיל את הכפתור במהירות קבוע של 100 קמ"ש בערך..

תודה רבה לכולם!

פורסם
אצלי באוריס זה פשוט עבד אחרי התקנת הידית

בלי שום עדכון תוכנה או חיבור למחשב

שאני חיברתי, והפעלתי אז הנורה נדלקה לי והבהבה אחרי הנסיעה כיביתי והתנעת מחדש וזה לא רוצה לעבוד, הנורית CRUISE פעם עובדת ופעם לא... חשבתי שזו היא בעיה במחשב והוא צריך לעבור איפוס כי גם חללק מהכפתורים בשליטת המזגן מההגה גם פעם עובדים ופעם לא...

את יודע כמה יעלה לי לעשות איפוס למחשב?

• תוכן חדש...