Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שמים על זה דגש, כי רוב האנשים לא שמים לב לזה אפילו. אם הציבור יתחיל לשים לב לסוורלים, באולמות התצוגה המצב ישתפר. זה כמו שאף אחד לא הבחין בחוסר של סמארטפון לפני שהוא הומצא.

פורסם
1+++++.למעשה אם תבחן את רכבי התצוגה בצורה קפדנית,לאחר מס שבועות/חודשים באולם התצוגה,תגלה כמות עצומה!של סווירלים,"הניקיון",מתבצע בצורה חובבנית וכלאחר יד,בדרך כלל עםqd מתוצרת "סנו קליר" לניקוי חלונות.:shock:

ועדיין לא דיברתי על מה שעובר על הפלסטיקה בפנים מהמבקר הישראלי..

אמת,

תערוכת אוטומוטור לפני שנתיים, זה בלט בתצוגה של כמעט כל היבואנים.

זכורה לי במיוחד אלפא (159 אם לא טועה) אדומה מרהיבה, שאליה צמוד בחור עם מטלית כלשהי ונוזל לניקוי חלונות, שכל 2 דקות בממוצע מרסס את מכסה המנוע שלה ומנגב.

התקרבתי לרכב ונחרדתי מכמות השריטות והסווירלים.

כאב לב מבחינתי.

"יאללה בירי".

פורסם
אמת,

תערוכת אוטומוטור לפני שנתיים, זה בלט בתצוגה של כמעט כל היבואנים.

זכורה לי במיוחד אלפא (159 אם לא טועה) אדומה מרהיבה, שאליה צמוד בחור עם מטלית כלשהי ונוזל לניקוי חלונות, שכל 2 דקות בממוצע מרסס את מכסה המנוע שלה ומנגב.

התקרבתי לרכב ונחרדתי מכמות השריטות והסווירלים.

כאב לב מבחינתי.

אל תדאג, האלפא ההיא נמכרה, ואפילו במחיר מופקע - ושלא תחשוב שזה שקנה אותה ידע שכל עם ישראל ישב בתוכה לפני ששלחו לו אותה חדשה בניילונים "ישר מהספינה"

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
אל תדאג' date=' האלפא ההיא נמכרה, ואפילו במחיר מופקע - ושלא תחשוב שזה שקנה אותה ידע שכל עם ישראל ישב בתוכה לפני ששלחו לו אותה חדשה בניילונים "ישר מהספינה"[/quote']

למה סתם לקשקש?

אולי הקונה של הרכב ראה אותה בתערוכה ונדלק?

מחיר מופקע- הוא קיבל הנחה מאוד מאוד יפה.

במקרה אני זה שמכר את הרכב הנ"ל ללקוח.

ודרך אגב, הרכב היה נעול 99% אחוז מזמן התערוכה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
למה סתם לקשקש?

אולי הקונה של הרכב ראה אותה בתערוכה ונדלק?

מחיר מופקע- הוא קיבל הנחה מאוד מאוד יפה.

במקרה אני זה שמכר את הרכב הנ"ל ללקוח.

ודרך אגב, הרכב היה נעול 99% אחוז מזמן התערוכה.

עידן

כי זה לא עולה כסף...

פורסם
1+++++.למעשה אם תבחן את רכבי התצוגה בצורה קפדנית,לאחר מס שבועות/חודשים באולם התצוגה,תגלה כמות עצומה!של סווירלים,"הניקיון",מתבצע בצורה חובבנית וכלאחר יד,בדרך כלל עםqd מתוצרת "סנו קליר" לניקוי חלונות.:shock:

ועדיין לא דיברתי על מה שעובר על הפלסטיקה בפנים מהמבקר הישראלי..

כל כך נכון.

בשבוע שעבר הייתי בסוכנות של פורד בחיפה והתעניינתי בפיאסטה.

אישתי רוצה צבע כחול והרכב האחרון שיש להם הוא מהתצוגה.

אמרתי לאישתי (בנוכחות סוכן המכירות) בצחוק "יאללה בואי נקנה מהתצוגה".

בצירוף מקרים מדהים בדיוק התישב ברכב בחור מבוגר "שמבין עיניין" ופשוט החל להכות על כול חלקה טובה בדשבורד, בדיפוני הדלתות והשיא פתח וסגר באגרסיביות את תא הכפפות והתא שבמשענת היד בין המושבים (וכאשר אני אומר באגרסיביות אני מתכוון שהרכש שהוא עשה הקשה עלינו לדבר עם הסוכן).:shock:

אני לא מבין למה אנשים צריכים להיות כאלו חארות.

פורסם
אני הייתי עד לשימוש במגבונים מיוחדים, מגיעים בדלי גדול, על פי הבחור באולם, כל מגבון עולה 8 ש"ח!

לא יודע מה יש בהם, אבל הם מורידים כל ליכלוך מהרכב, ברמה של פוליש, ובשימוש פנימי על פלסטיק הם פוגעים בו, כלומר מורידים לו את הצבע.

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

מגבונים בדלי זה מגבון רגיל פשוט מגיע בכמות מסחרית, אתה לא מצפה שהם יחזיקו חבילות קטנות נכון? יש כאלה גם בצ׳מפיון..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

לפני שרכשתי את הפיאט ביקרתי אני ואישתי בסוכנות פיאט, ועל הדרך נכנסנו לאלפא כדי לפנטז קצת על הג'ולייטה.

אפילו אישתי שלא מבינה בסווירלים, נחרדה מכמות ה"שריטות" ע"פ לשונה שהיו על רוב האלפות.

אין צורך בחתימה....

פורסם
בחלק גדול האולמות התצוגה משתמשים בחומר שנקרא LAST TOUGH SPRAY DETAILER

• 2303_w358-h390.jpg

1. 1

נוזל להברקת מכוניות LAST TOUCH בל 3.78 ל' LAST TOUGH SPRAY DETAILER

פשוט מוהלים ומנגבים איתו?

• תוכן חדש...