Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב נייד מדגם G62-b50SJ של HP (נקנה לפני שנתיים).

שבוע שעבר המסך החליט לפתוח בשביתה והוא פשוט לא נדלק. רק אחרי שמבצעים הרבה פעמים כיבוי והדלקה מחדש של המחשב הוא עובד (מספר אקראי, לא קבוע).

כאשר מחברים את המחשב למסך חיצוני, הכל עובד רגיל.

פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם החיבור למסך רופף או משהו בסגנון, אבל לא מצאתי משהו בעייתי בחיבורים.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ייתכן שאחד החוטים העוברים דרך הציר משופשף/רופף וכיו"ב. אפשרות אחרת - המנורה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אחריות כבר לא בתוקף?

לא.

ייתכן שאחד החוטים העוברים דרך הציר משופשף/רופף וכיו"ב. אפשרות אחרת - המנורה.

שפתחתי אותו בדקתי את החוטים שמובילים למסך, ולא ראיתי משהו חריג.

כאשר המסך נדלק (אחרי הרבה נסיונות), הצבעים רגילים. המנורה לא אמורה להחלש או להפסיק לעבוד לגמרי?

פורסם

זה כרטיס מסך של NVIDIA?

אם כן בעיה ידועה.

ההלחמות משתחררות בגלל החום הרב של הכרטיס הזה.

הפתרון היחיד הוא או החלפת לוח או הלחמה מחדש של המגעים.

פתרון פרטיזני הוא פירוק של לוח האם והכנסה שלו לתנור למשך כמה דקות. אבל לא משהו מומלץ.

פורסם
זה כרטיס מסך של NVIDIA?

אם כן בעיה ידועה.

ההלחמות משתחררות בגלל החום הרב של הכרטיס הזה.

הפתרון היחיד הוא או החלפת לוח או הלחמה מחדש של המגעים.

פתרון פרטיזני הוא פירוק של לוח האם והכנסה שלו לתנור למשך כמה דקות. אבל לא משהו מומלץ.

לא, מדובר על כרטיס מסך של אינטל (מובנה).

אני מאמין שאם הכרטיס מסך לא היה עובד, אז גם חיבור למסך חיצוני לא היה עובד (וזה כן עובד).

פורסם

בהיעדר מידע אחר, הייתי פונה למעבדה של היבואן ומבקש הצעת מחיר לתיקון.

אם לא יקר, הייתי כבר מתקן (כך גם אם קורה שהתקלה לא טופלה, אתה חוזר אליהם ומתקנים לך כמו שצריך) ואם יקר, לפחות יגידו לך מה הבעיה ותוכל לנסות לפתור אותה בעצמך.

יש לקחת בחשבון שדבר כזה יכול לעלות כסף (בדיקה במעבדה וקבלת הצעת מחיר, שבדרך כלל מקוזזת אחר כך מעלות התיקון).

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עברה שנה, והבעיה עדיין לא נפתרה (כי לא ממש היה לי זמן להתעסק בזה).

מה כבר ניסיתי לעשות?

- החלפת מסך למסך חדש - לא עזר.

- החלפת הכבל שמוביל מהלוח אם למסך - לא עזר.

האם יש אפשרות שהכרטיס מסך הלך, למרות שאם מחברים את המחשב למסך חיצוני (בעזרת HDMI או VGA) הוא עובד בצורה תקינה?

מזכיר שוב: מדובר בכרטיס מסך רגיל של Intel. לא משהו חיצוני.

פורסם

אני עבדתי בתחום של טכנאות לפטופים לפני הגיוס, אני לא זוכר סיטואציה שבה התקלקל משהו אחר ממה שהחלפת,

אבל אולי בסיכוי קלוש - התקלקל המחבר שמוציא את התצוגה דרך הכבל מסך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא יודע איך ולא יודע למה, אבל פירקתי את המחשב מחדש (בפעם המליון בערך), ניתקתי את החיבורים של המסך וחיברתי מחדש (שוב, בפעם המליון בערך) ו... המסך עובד!!!

בעיה חדשה ומעצבנת:

המסך נמצא על הבהירות המקסימלית שלו (ממש כואב בעין) ואני לא מצליח להוריד או לשלוט בבהירות. מקשי הקיצור של הבהירות לא עובדים (בתור מקשים רגילים הם כן עובדים). שאר מקשי הקיצורים עובדים (ווליום, WIFI וכו').

ניסיתי לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך, לוח אם, BIOS. כלום לא עוזר. ניסיתי גם לשלוט על זה דרך תוכנה חיצונית (Desktop Lighter) - גם לא עובד.

מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

פורסם

כל הFLATים מחוברים כמו שצריך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בעיה חדשה ומעצבנת:

המסך נמצא על הבהירות המקסימלית שלו (ממש כואב בעין) ואני לא מצליח להוריד או לשלוט בבהירות. מקשי הקיצור של הבהירות לא עובדים (בתור מקשים רגילים הם כן עובדים). שאר מקשי הקיצורים עובדים (ווליום, WIFI וכו').

ניסיתי לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך, לוח אם, BIOS. כלום לא עוזר. ניסיתי גם לשלוט על זה דרך תוכנה חיצונית (Desktop Lighter) - גם לא עובד.

מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

תתקין דרייבר בשם HP Quicklaunch Buttons או HP Hotkey Support

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-83550-2&cc=us&dlc=en&lc=en&os=4063&product=4221447&sw_lang=

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא באמת משנה אם זה אינטל או NVIDIA או AMD , כולם יוצרים חום בשילוב של קירור שלא תוכנן נכון והתוצאה הלחמת BGA שהתפרקה.

כנראה באחד הפעמים שפירקתה והרכבתה את המחשב הלוח התעקם טיפה ונוצר מגע מתחת לרכיב.

אם הוא יפסיק לעבוד שוב תעשה לעצמך טובה , לוח למחשב הזה יעלה סביבות 300 שקל באליאקספרס פשוט תחליף אחד.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...