Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת החיפוש אחרי זוגיות חדשה, קיבלתי מס. המלצות על אתר ההכרויות lovely.co.il ממספר מכרים ומכרות. סומך על ההמלצות שקיבלתי, נרשמתי לאתר ופתחתי פרופיל.

לא עבר זמן רב, והתחלתי לקבל לא מעט פניות. כמי שמתגורר בשרון, הופתעתי מעט לקבל פניות מירושלים, אשדוד רחובות ושאר יישובים דרומיים בין שאר הפניות. אבל למי אכפת? הרגשתי פופולארי להפליא ושיערתי שיש באתר הזה אכן חברים וחברות רשומים רבים.

כדי לראות ולענות לפניות, רכשתי את המנוי הזול ביותר שהם מציעים. כשראיתי את הפניות, הנוסח שלהן היה מעט מוזר.. הן לא היו אישיות. "יש כל מיני עופות מוזרים" חשבתי לעצמי.

עניתי לפניות אחדות, הופתעתי לראות שהפניות שלי נמחקו ע"י מקבלות הפניה בתואנה "יש לי יותר מדי פניות". הרי הן פנו אלי, אז מה הקטע כאן?

המשכתי בחיי ולפני ערבים אחדים קיבלתי מהאתר מייל שכותרתו "ריקי חושבת שיש ביניכם התאמה".

הצצתי בתמונה במייל וישר זיהיתי את ריקי, ידידה שאותה אני מכיר עוד קודם להצטרפותי לאתר lovely.

חשבתי שריקי חומדת לצון ולכן שלחה לי הודעה. היא גם הופיעה ברשימת "חברים שצפו בכרטיסך"

שלחתי לריקי הודעה בווצאפ לברר למה היא שלחה לי את הפניה והופתעתי לקבל תשובה שעתיים לאחר מכן "הייתי מאושפזת כל היום במיון, לא שלחתי לך הודעה ולא צפיתי בכרטיס שלך, בטח לא מחדר המיון".

פניה לאתר lovely עם תמיהות לגבי הנ"ל, לא נענתה. פניה חוזרת נענתה בתשובה:

שלום רב,

בהמשך לפנייתך, בתאריך 7.9.13 בשעות הערב ריקי קיבלה הטבה ממערכת האתר לשליחת הודעה לחברים באתר, ריקי בחרה להשתמש בהטבה ומילאה את הקריטריונים המועדפים עליה.

ב- 8.9.13 ההודעה שריקי כתבה נשלחה לחברים באתר ולכן הגיעה גם אלייך

כלומר,

המערכת מאפשרת לחברים לשלוח פניות גורפות לפי כמה פרמטרים כלליים. כל מי שמקבל הודעה כזו, שולח\ת ההודעה מופיע ברשימת "חברים שצפו בכרטיסך" באופן אוטומטי, מבלי שצפה כלל בכרטיס.

עברתי על ההסברים באתר ועל ההודעות. אין שום אזכור ושום אינדיקציה להבדיל בין צופים אמיתיים לפיקטיביים כמו גם בין הודעות גורפות לכאלה שאכן נשלחו (אם נשלחו) ישירות ע"י צופה אמיתי בכרטיס החבר\ה

אני לא רוצה להשתלח ולא להשמיץ. אלה הפרטים לאשורם. את המסקנות שלכם אני בטוח שתדעו להסיק לבד.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל האתרים למיניהם יש פרופילים פיקטיביים ששולחים לך הודעות שקר כלשהן. אל תתרגש.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא רק פרופילים פיקטיבים

יש מין "שלב" בהרשמה ומילוי פרופיל שהמון גברים ונשים מדלגים עליו (מסמנים לאישור וממשיכים)

אז נכנסת לפעולה מן תוכנה\סקריפט של האתר שהם (האתר) כאילו מוצאים לך מועמדים פוטנציאלים ושולחים פניות אליך.

כמובן שגם כל הפרופילים צפו לך בפרופיל...חרטוט של רוב האתרים...

דווקא מצחיק העניין שבlovely מצאתי את האקסית המיתולוגית שלי (5שנים) אי שם ב2006..כשעוד היו בחורות שפויות באתרים :)

אומנם אני בד"כ מצדיק את הפתגם הידוע "הפוסל במומו פוסל" אך באתרי הכרויות,חוץ מלקחת לך כסף (מגדילים ג'ידייט ששם מנוי יכול להגיע למאות שקלים לחודש בודד! עם המון שירותים שהם מציעים,הזויים ביותר) - אין שם כלום.

תוסיף את העובדה שלכולם יש את אותו בסיס נתונים של נשים וגברים ויצא שתשלם לאתר (או כמה) על אותו שירות ואכזבה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עוד מעט פנינה רוזנבלום תפתח את האתר שלה (לא, לא תרתי משמע..) ואז תראו מה זה אתר הכרויות...

או שלא.:roll:

פלטיניום, אל תהיה תמים. זה אתר עסקי ומה שמעניין את הבעלים זה תנועה של גולשים (לפי זה האתר נמדד ולפי זה משלמים על פרסומות).

לא אתה, לא הדייטים ולא אף אחד אחר מעניין אותם מעבר לזה.

פורסם

רק כדרך אגב, מסתבר שג'י דייט משתמשים בטריק עלוב ביותר. מזכיר לי את כל השירשורים המרים על פדקס וחברות הבלדרות.

בכל מקרה, בג'י דייט בתור מנוי אתה יכול לשלוח הודעות אבל אם שלחת אותם למישהי שהיא לא מנויה אז היא לא יכולה לקרוא אותן.

למה הדבר משול? לאדם ששולח מכתב למישהו בדואר, הוא משלם על שליחת המכתב ואילו הדואר מבקש גם כסף מהנמען על מנת לקבל את המכתב. אבל רגע, השולח כבר שילם על משלוח המכתב, למה לחייב את הנמען גם כן?

אם אני משלם על מנוי בכדי לשלוח הודעות לאנשים באתר אז מה זה עוזר לי שהם לא יכולים לקרוא את ההודעה בגלל שהם לא מנויים? ואם הם לא יכולים לקרוא את ההודעה אז מדוע הפרופיל שלהם בכלל מופיע באתר?

פשוט מאוד, כל האתרים מאפשרים רישום בחינם בכדי שאנשים יקבלו את הרושם המוטעה שיש באתר הזה הרבה פנוים ופנויות ולכן כדאי להצטרף.

אבל כמו שאני תמיד רושם בשירשורי פדקס, אולי זה מגעיל אבל אלה הם חוקי המשחק שלהם. זה אולי כשר אבל זה בהחלט מסריח. אם אתה לא רוצה להיכוות אל תשתתף במשחק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתרי היכרויות בעברית זה בולשיט.

אותן עקומות בכל מקום.

זה כמו בשוק המכוניות המשומשות: את הטובות קוטפים תוך כמה דקות וכל מה שנשאר בשוק זה סחורה שבורה (נכון שאני חרא של בן אדם? :twisted: )

הכי טוב להרשם למשהו כמו OKCupid כי שם יש בחורות יותר איכותיות וזה בחינם.

פורסם
הכי טוב להרשם למשהו כמו OKCupid כי שם יש בחורות יותר איכותיות וזה בחינם.

מסכים בגדול ומצטרף להמלצה, אך עם מספר הסתייגויות:

- יש שם הרבה יותר נשים מגברים (כמו בכל אתר הכרויות כנראה).

- באורח פלא בערך 80% מהנשים שם הן מ-Tel Aviv... מעניין איך זה. :rolleyes:

- הנרטיב המדעי של האתר למציאת התאמה נשמע טוב, אך בפועל נראה שאינו מחזיק מים.

- חשוב לציין שיש שם אנשים איכותיים ולא רק בחורות. זה כולל גם גברים וגם צורות חיים אלטרנטיביות.

אני מאמין שאם זה לא בחינם זה לא שווה התעסקות בכלל. הסיכון והציניות בתחום בימינו פשוט גדולים מדי.

פורסם

רק לידע כללי - יש בפורום שלושה זוגות שהכירו בגיבוב.

נעשה חתונה בארוע פורום הבא (אם המדינה תאפשר נישואין חד מיניים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש הרבה חרא באתרי ההיכרויות האלה אך גם יש כמה יהלומים.

את אשתי הכרתי באתר החצי השני אחרי שכבר התייאשתי מכל אתרי ההיכרויות האלה.

פורסם
רק כדרך אגב, מסתבר שג'י דייט משתמשים בטריק עלוב ביותר. מזכיר לי את כל השירשורים המרים על פדקס וחברות הבלדרות.

בכל מקרה, בג'י דייט בתור מנוי אתה יכול לשלוח הודעות אבל אם שלחת אותם למישהי שהיא לא מנויה אז היא לא יכולה לקרוא אותן.

למה הדבר משול? לאדם ששולח מכתב למישהו בדואר, הוא משלם על שליחת המכתב ואילו הדואר מבקש גם כסף מהנמען על מנת לקבל את המכתב. אבל רגע, השולח כבר שילם על משלוח המכתב, למה לחייב את הנמען גם כן?

שאלתי את lovely גם את השאלה הזו. באופן לא מפתיע, גם שם חייבים שני הצדדים להיות מנויים כדי לקרוא הודעות.

אני יודע שאני קצת נאיבי, ובמקרה הזה, הסתמכתי גם על המלצות של מכרים שהסתברו כלא מספיק טובות.

בכל מקרה, את הלקח שלי למדתי. עם השנים, אני לומד להיות פחות נאיבי.

אל כל הקשרים שלי עם נשים מאז גרושיי הגעתי באמצעות אתרי הכרויות. אני חושב שמשום כך, נתתי לאתר הנדון קרדיט שהסתבר שלא מגיע לו בעליל.

לגבי OKCupid,

אני רשום גם שם, אך יש שם מעט מאוד צפיות בכרטיס וכפועל יוצא, כמעט אין פניות. באתרים הישראליים (אני מדבר על החינמיים) יש יותר צפיות מאשר שם.

• תוכן חדש...