Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mercedes Benz S-Class Coupe Concept

שבלול
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם קונספט אבל מאוד ריאלי.

מכונית עם נוכחות ואופי ברור. שילוב של יוקרה וכוח בלי חנפנות או התלקקות.

אני מהמר שהדבר הזה יכול להצליח יפה מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

משהו לא מסתדר לי שם, החזית דומה (בעיקר הפנסים) למאזדה 6 החדשה, הפנסים האחוריים כשהלדים נדלקים מזכיר יותר מדי את אאודי, ובפרט הטריילר שמראה את פנים הרכב נראה יותר מדי עתידני כאילו מדובר בטויטה פריוס, מרצדס על אף הפאר והיוקרה שיש ברכב הדש בורד לרוב שמרני ופה הוא פשוט נראה מצועצע

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

קופה או 5 דל', מה שלא יהיה, לטעמי!!

רק חבל שהמחיר רחוק מהישג ידי

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

פורסם
ווירון במובן זה היא לא דבילית - היא מכונית ספורט עם היתרונות (והחסרונות) של מכונית ספורט.

גם קופה הזאת עם היתרונות שלה. זה רכב GT - גראנד טוריסמו גדול ומרווח. אני גם לא הייתי מזלזל בחשיבות (עבור רוכשים פוטנציאליים) של הרושם שרכב הזה עושה.

להגיד שרכב קופה גדול דבילי זה כמו להגיד שכל לובשי חליפות עם עניבות דבילים. אבל תתפלא, לרוב מדובר על אנשים אינטליגנטיים וחכמים מאוד.

נכון שללבוש כפכפים אוו קרוקס, מכנס קצר וחולצה ללא שרוולים זה מספיק נוח ופרקטי. אבל איזה רושם זה יוצר?

בחוגים מסויימים רושם דבר חשוב מאוד.

אל תשכח שקופה הזאת מאוד מאוד חזקה, זה לא ממש משנה שסדאן קצת קלה יותר, במשקלים כאלה ועוצמות מנועים כאלה - זניח. לגבי אחיזת כביש: אני בטוח שלא בדקת, לכן להניח השארות זה לאו דווקא נכון.

זה גם רכב מאוד פרקטי: יש מרווח פנימי גדול מאוד, תא מטען ענק. לא כולם צריכים את המושבים האחוריים כי רוב הזמן נוסעים לבד. אבל הידור ונוחות שרק S קלאס יכולה להעניק אנשים כאלה דווקא צריכים.

לכן קופה גדולה זה רכב מאוד פרקטי. אי אפשר לשפוט את כולם לפי הצרכים שלך. יש אנשים עם צרכים אחרים. למשל טרקטור ממש יכול להראות מנקודת מבט אחת לא פרקטי: רק מקום ישיבה אחד, איטי, לא נוח, רועש ואין אפילו תא מטען. מצד השני חקלאי ישמח לנסוע על רכב כזה ולחרוש את השדות שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה רק אני או שהחלק הקדמי ממש מזכיר את ה 6 החדשה? :roll:

הוא לא,מרצדס לא העתיקו את החזית של מאזדה 6, הם פשוט משתמשים בקונספט הזה בשילוב של ה-CL הקודמת עם המוטיב המרכזי שהוא החזית של ה-SLS.

אני אישית לא מת על החזית הזאת שממשיכה הרחק מקו הפנסים, אני מקווה שהדגם שיגיע לייצור יהיה מעודן יותר וקצת פחות SLSי...

למען האמת, אל תסכלו אותי באבנים, לא מת על עיצוב החזית של ה-SLS, אני אוהב את מכסה מנוע הארוך (מה ארוך? מיטת קינג סייז), אוהב את הפרופיל עם תא הנוסעים שיושב הרחק מאחור ותחת קטנטן ומחוטב, אבל לא מתחבר לרטרו הזה שדחפו לה לחזית.

וזה מעבר לעובדה שה-SLS בערך הרכב הכי לא נוח לכניסה\יציאה ממנו, יותר נוח להשתחל לפרארי ממרוצי GT עם הכלוב התהפכות שלה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...