Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Vered Shavit

יש תאריך להכרעת הדין במשפט נגד הנהג שהרג את טל. בואו.

https://www.facebook.com/events/1405587416326284/?ref=3

Description בית המשפט לתעבורה, רח' שוקן 25, תל אביב, בפני כבוד השופט נהרי.

29/9/13, 09:00 (כדאי להגיע לפני).

רוכבים: מזכירה שאסור להיכנס עם קסדות לבית המשפט אז תיערכו לכך מראש.

***חשוב לנו לשמור על התנהגות תרבותית ומכובדת גם בנוכחות הנהג (למרות שזה לא תמיד קל), ושההתנהלות הזו מצדנו תישמר בכל מקרה, בכל הכרעה ובכל התנהגות של הנהג***.

אני מזכירה שבמועד זה השופט רק מכריע אם הנאשם אשם או לא.

במידה ויוכרע שהוא אשם, עונשו ייקבע במועד אחר ולא במועד זה.

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה!

הדיון נדחה ביומיים ויתקיים ב-1/10 (כל שאר הפרטים ללא שינוי).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנהג שגרם לתאונה בה נהרג טל שביט הורשע בגרימת מוות ברשלנות

שנתיים וחצי לאחר שהגורו של האופנוענים נהרג בתאונה, בית המשפט לתעבורה בתל אביב הרשיע את הנהג שגרם לתאונה לאחר שמצא בהתנהגותו רשלנות בדרגה הגבוהה ביותר. השופט גם קבע שאין בסיס לטענה בדבר נהיגה פזיזה במהירות מופרזת מצידו של שביט. המשפחה: "אין בנו שמחה לאיד ושום דבר לא יחזיר את טל, אך אנו שמחים שהאמת יצאה סוף סוף לאור"

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-b71f3093fc37141006.htm?sCh=cf404569c706a210&pId=786102762

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• תוכן חדש...