Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 70K - איביזה\230C\מאליבו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאליבו זה זבל של אוטו,

לא חסכונית בדלק,הביצועים לא טובים,הניהוג של המאזדה והסובארו המקבילות טוב יותר,האיכות חומרי פנים לא טובה,היא טוחנת דלק עם מנוע 3.5

מה אתה חושב על סובארו B4 שנת 2007-2008?-היא עם מנוע לא רע,ניהוג טוב,אמינה ויחסית זולה לקנייה.

:x :x :x :x

ענו לך כבר מספיק אנשים אז אני יצטרף ויגיד לך שלהגיד על מאליבו זבל של אוטו זה כמו להגיד שמרצדס זה זבל של אוטו.ואתה עוד מציע לו b4 ?? במה היא יותר טובה??

להגיד שהאוטו ״טוחן ״ דלק?? על סמך מה אתה אומר את זה?? אני נוהג על קאיה פורטה ואשתי על מאליבו 2005 מנוע 3.5

מחוץ לעיר אנחנו משיגים אותה צריכה ואין מה לדבר על חווית הנסיעה בכלל.

המאליבו החדשות עם מנוע 2.4 אולי צורכות יותר אבל מנוע 3.5 לכל הדעות הוא בעל נתונים טובים יותר וצריכה נמוכה יותר.

גם אני השתדרגתי מקוואליר ( אחרי 5 שנים מאושרות ושקטות) למאליבו. מי שעולה על אמריקאית קשה לו לרדת.

הסטיגמות האינפנטיליות של ״אמריקאי שותה דלק״ ו״ צרפתיות בעיות חשמל״ ו״ רק יפניות אמינות״ שייכות אי שם לסוף שנות ה80 תחילת ה90.

בימינו אנו לאמריקאיות יש המון מה להציע וכמו שyonisi אמר פעם: שימשיך לא להיות להם שוק, ככה נקנה אותם בזול.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אני היחיד שתוהה למה בחור צעיר בן 21 חושב בכיוון של מאליבו או מרצדס?

אין לי שום דבר נגד הרכבים הללו,אבל אני חושב שלבחור בגילך מגיע יותר,אם אתה מחפש ביצועים ,ישנן גרסאות חמות בסגמנט הסופר מיני(איביזה טורבו,קליאו ספורט,207GTI...) והקומפקטיות (גולף GTI,לאון FR\1.8T,אודי A3...) חלקן אפילו ממותגות כפרימיום ובעלות סטטוס.

הקוואליר שהייתה ברשותך היא משפחתית מיושנת ולא נראה לי שתתקל בבעיות של מרווח בקגוריית הקומפקט שהשמינה גדלה ונעשתה בטוחה וחזקה יותר.

המרצדס זו בעיה בפני עצמה,גם אם לא תיתקל בבעיות מכאניות שהן יקרות להחריד ,אלו רכבים המצויידים בשלל מערכות מתקדמות שכל חיישן עולה הון וברכב משנתון שכזה אתה עלול למצוא עצמך בבור כלכלי.

האיביזה ד''א מעוצבת אבל מרגישה ממש זולה מבפנים במיוחד בגרסאות שאינן חמות,אם תסלוד לכיוון רכב סופר מיני רגוע הייתי בוחן סוייפט\פיאסטה\קליאו החדשה...

בהצלחה!

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אז ככה ,

אחרי כמה ימים של בדיקות - הגעתי למסקנה שהתמורה הכי טובה לכסף תהיה המאליבו .

אפשר להשיג עד 60 אלף ואפילו 55K

שנת 2008 - עם לכל היותר 100אלף קילומטר - הביטוח החובה שלה גם הכי זול מבין ה3 שהצעתי .

עכשיו נשאר לחפש לחפש את האחת -

הציעו לי מהליסינג של שלמה סיקסט - אחת עם 105 אלף קילומטר - יד ראשונה - טסט לשנה -

53 אלף שח , דגם LT .

מה דעתכם ? או שעדיף ללכת על יד פרטית ?

תודה .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

אם אתה מקבל אחריות על הרכב תקנה ממגרש ואם לא עדיף במקרה הזה פרטי

בד״כ אלו רכבים שמורים עם מס׳ ידיים נמוך

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...