Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. ראשית - אני לא מבינה כלום בדברים האלה, נא להיאזר בסבלנות... תודה :)

יש לי נגן MP3 (של סאנדיסק) שנהרסה לו לגמרי יציאת האוזניות (השקע). שקע החיבור ל-USB כן עובד, ואפשר להעלות ולהשמיע שירים, כמובן שלא לשמוע אותם.

לפי מה שהבנתי, אם היה שקע תקין לאוזניות, הייתי יכולה לחבר כבל שנקרא 3.5 PL (נו, גוגל :-D) ליציאת האוזניות ואז לשקע AUX ברדיו דיסק ברכב או סתם רדיו דיסק בבית, והייתי יכולה לשמוע את המוסיקה כך. נכון?

אם נכון, האם יש כבל שאפשר לחבר ליציאת ה-USB בנגן, ומצד שני הוא יתחבר לשקע ה-AUX וישמיע מוסיקה? זה נשמע קצת לא הגיוני, כי זו יציאה של העברת נתונים (קבצים וכו') ורק השקע השני זו יציאה של סאונד, אבל לקחתי את הצ'אנס לשאול לפני שאני נפרדת מהנגן שנהרס :|

סליחה אם חפרתי, ותודה לעונים

יום טוב

פורסם

לחבר את ה3.5 מ"מ לרדיו דיסק ברכב כן יתן לך לנגן מוזיקה מהמכשיר.

אך לחבר את ה3.5 מ"מ למכשיר סטראו ביתי לא יתן לך.

מכיוון שברכב שקע ה AUX מזרים מידע לרדיו דיסק, במערכות ביתיות שקע ה AUX מוציא את המידע (אוזניות)

אני לא מאמין ששקע ה USB יאפשר לך לשדר מוזיקה מהמכשיר.

אבל אם תתנו לנו דגם מדוייק של המכשיר, אולי נוכל יותר לעזור.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אין לך איזה ידיד \ חבר \ מכר שיוכל להלחים לך את החיבור אוזניות ?

מקרה הכי גרוע תהפכי את הMP3 לאיזה דיסק און קי

פורסם

תודה על התגובות וההסבר. החכמתי 8)

הנגן הוא של סאנדיסק, פשוט וקטן (ושחור...), עם צג קטן ותפריט בעברית. לא רשום עליו מס' דגם או משהו כזה. יציאת האוזניות נהרסה לגמרי, במיוחד אחרי שהנגן התקלקל ופתחתי אותו (הסקרנות), וכמה חלקיקים של שקע האוזניות התפזרו על הרצפה... משום מה, אחרי הטראומה של הניתוח הפתוח הוא התחיל לפעול שוב, אבל כאמור רק כדיסק און קיי. הוא עדיין פועל ככה, נטען ומעביר קצבים, עם קרביים פתוחים :shock:

כנראה שבאמת יעבור לשימוש כזיכרון נייד בלבד. מילא, ניסינו.

תודה רבה לכם

פורסם

אני חושב שאפשרי לעבוד עם המכשיר כ USB במערכות סטראו לרכב.

אם את מאיזור אשדוד והסביבה, אני מוכן לנסות לראות אם כ USB הוא יעבוד אצלי. (במידה ואין לך USB במכשיר ברכב)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

וואו, אתם ממש נחמדים פה! (וברור שהייתם מעלים את אותה הצעה נדיבה גם לגבר קשיש ומקריח. ובאותה רמת התלהבות) 8)

נסיעה עד אשדוד תעלה לי כמו נגן חדש.

ובמערכת הרכב (פורד S-MAX) אין לי בכלל שקע ל-USB.

אבל תודה, הכרתי אנשים נחמדים באמצע הדרך :wink:

• תוכן חדש...