Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 535 1997 ידנית

youval11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החלום של פיאט קופה מתרחק,כבר הצעתי סכום מטורף על קופה 5 צילינדר ובסוף הבחור לא מוכר .

דמות מוכרת מעולם המכוניות שהתאהבתי פשוטו כמשמעו באוטו שלו אבל פספסתי את החלון הזדמנות שנתן לי לקנות אותה מכבד אותו.

אז נפלה לי לידיים 535 מודל 1997 ידנית מקורית ,לא הסבה ולא שאר ירקות.מנוע 8 צילינדר חיי בועט מחובר לידית הילוכים .

בבקשה תנו לי פרטים למה לצפות ,אחזקה יקרה לא מפחידה אותי ,ואני עושה מעט ק"מ בשנה ועומד בהוצאת דלק .

פורסם

זה במוו E39, היא די מבוקשת גם היום בגלל שיש לה צורה יפה, במיוחד בגירסאות החזקות. מנוע חזק עם כזה בודי וגיר ידני - רכב מפלצתי.

בדוק את הרכב בקפידה במוסך שמבין ברכבים האלו.

אני משאר שהרכב יבוא אישי. מנוע הזה בא בשני גירסאות: אלוסיל וניקסיל - תלוי לאיזו מדינה הרכב יוצר. הסיבה לגירסאות בגלל שאחד מסוגי מנועים האלה (נדמה לי ניקסיל) דלק במדינות מסויימות אוכל את הצילינדרים ומאבד קומפרסייה מהר מאוד. צריך לבדוק סוג מנוע והאם הוא מתאים לארץ.

סך הכל רכב ישן, כלומר המון דברים קטנים יכולים ללכת בו, כל הדברים האלו עולים אלפים. אבל אם יש לך להוציא 20K ליישור קו בלי למצמץ - אופצייה מדהימה.

רכב גם אהוב מאוד כל ערסים בעלי אמצעים, דריפטרים ושאר אוהבי כוח. ייתכן שנהגו אליו בהתאם, כך שיכול להיות בלאי מעבר לסביר ויישור קו רציני עלול להדרש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה במוו E39, היא די מבוקשת גם היום בגלל שיש לה צורה יפה, במיוחד בגירסאות החזקות. מנוע חזק עם כזה בודי וגיר ידני - רכב מפלצתי.

בדוק את הרכב בקפידה במוסך שמבין ברכבים האלו.

אני משאר שהרכב יבוא אישי.

רכב גם אהוב מאוד כל ערסים בעלי אמצעים, דריפטרים ושאר אוהבי כוח. ייתכן שנהגו אליו בהתאם, כך שיכול להיות בלאי.

הרכב נקנה בקמור ולא יבוא אישי,הסוכריה הנוספת שזה יד ראשונה אני יד שניה יהיה,טופל בקמור עד לפני שלוש שנים .

למה לצפות. 20 אלף ישור קוו נשמע קצת מטורף.

פורסם

אם האוטו יד ראשונה ועוד לא יבוא אישי, איך זה שאתה עוד לא בודק את הרכב? זה נשמע כמו הזדמנות נדירה לקבל רכב מקורי.

20K זו הערכה גסה, תלוי איך טיפלו ברכב ומה צריך להחליף. תחשוב על בוקסות, בולמים, צלחות ברקס, צמיגים, מצבר וטיפול גדול ואתה כבר לפחות בחצי מהסכום. כל מיני תקלות, חיישנים, ידיות ועד' וסגרת את 20K.

השאלה כמובן באיזה מצב באמת הרכב? אם טופל כראי והחליפו כל מה שצריך לאורך הזמן, סביר להניח שמעבר לטיפולים ובלאי טבעי לא יהיה צריך להשקיע יותר מידי. אבל זה במוו ותמיד צריך סכום בצד לבלת"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סגרנו ליום חמישי ,נתתי לו מקדמה מעשית האוטו שלי. האוטו נקי לגמרי מבחינת מכות ותאונות את זה אני יודע לבדוק לבד ,לדבריו אין תיקון צבע באוטו ואף אחד חוץ ממנו לא נהג אליה נראה איש נחמד ואמין מהנדס בן 62 ודי התחברנו ויש לנו מכרים משותפים ,כמובן שנבדוק יותר לעומק.

שמעתי שזה מנוע M62 ,האם נחשב אמין ,מבחינת בעיות חשמל איך הדגם .שמעתי שיש בעיה בקירור הדגם וצריך לבדוק רדיאטור .

פורסם

אכן, כדאי לבדוק מערכת קירור. אני כימעט בטוח לפי התיאור שיש לו נוזל קירור מקורי (כחול), אבל תבדוק בכל זאת.

רכב הזה אם מתחמם זה קריטי, כי זה מנוע עם דפנות דקות מאוד ובמקרים קיצוניים מתעוות ולא ניתן לתיקון. אם שמרו עליה אני בספק שזה הגיע למצב כזה. בנסיעה מד חום ברכב הזה לא עובר את החצי, גם ביום קיץ לוהט בפקק עם מזגן.

אני שמח בשבילך שמצאת רכב כל כך נדיר ושמור.

אז ביום שישי תמונות של הכלה החדשה?:-P

בהצלחה!

פורסם

תבדוק טוב את כל המכלולים החשמליים בפנים הרכב. חלונות, נעילה, מושבים, בקרת אקלים וכדומה.

כל חלק כזה עולה לא מעט, ובארץ לא קל להשיג את החלקים האלה. מערכת קירור היא גם נושא רגיש,

כמו שציין צביפר. קח בחשבון שבחצי שנה הראשונה, אתה תוציא סביב עשירייה על כל מיני דברים שלא

הוחלפו ברכב, בין אם בגלל כוונת המכירה ובין אם בגלל שלא שמו לב.

סה״כ נשמעת עסקה מאוד מעניינת, בייחוד שזה לא יבוא אישי ולא הסבה, ומדובר במנוע חזק מאוד.

בהצלחה.

• תוכן חדש...