Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פאסאט שנת 2001 דיזל 130 כ"ס

לפני כיומיים עשיתי טיפול שמנים ופילטרים וכמובן החלפת טיימיניג וכל מה שקשור בטיפול טיימינג ובטיפול 10.000

ומאז הטיפול הרכב צורך סולר יותר ממה שהיה לפני וגם כל תחילת נסיעה כשהמנוע טיפה קר עושה קצת רעש של חריקות ואז מפסיק

אני חוזר למוסך ואומר לו על שפתאום הרכב צורך סולר יותר אומר לי מה פתאום זה רק נדמה לי וכשאני אומר לו על הרעש וגם שהוא בודק ושומע הוא אומר שזה לא מהרצועה ומנסה לטייח אותי

האם להאמין לו ????

ואגב כשאני מדבר על צריכת סולר גבוהה זה מתבטא בזה שב100 שקל הייתי עושה 200 ק"מ ואחרי הטיפול הרכב עושה כ120 ק"מ כלומר 80 ק"מ פחות מה אמור לעשות וייתכן שזה קשור בטיפול ???

פורסם

אם הבעייה החלה מייד לאחר הטיפול בהחלט שזה קשור לטיפול. גש לשמוע חוות דעת נוספת במוסך שמבין ברכבים אלה ואם ייתברר שאכן הבעיה נובעת מהטיפול שעשו תפנה לאיגוד המוסכים.

פורסם
אם הבעייה החלה מייד לאחר הטיפול בהחלט שזה קשור לטיפול. גש לשמוע חוות דעת נוספת במוסך שמבין ברכבים אלה ואם ייתברר שאכן הבעיה נובעת מהטיפול שעשו תפנה לאיגוד המוסכים.

אני מחכה שבעלי מקצוע אחרים יגיבו ונראה האם שווה לי לגשת למוסך והאמת אני לא מחפש לתבוע

פורסם

האוטו שלך צורך ליטר אחד ל 10 ק"מ כך שאין מצב שעל 14 ליטר אתה עושה 200 ק"מ אלה אם כן

כל הנסיעות שלך בינעירוניות , הבעיה שיכולה להיות היא שהטיימינג לא כוון כראוי , גש למי שיש לו תוכנת

vagcom שיבדוק לך את הכיוון

פורסם
האוטו שלך צורך ליטר אחד ל 10 ק"מ כך שאין מצב שעל 14 ליטר אתה עושה 200 ק"מ אלה אם כן

כל הנסיעות שלך בינעירוניות , הבעיה שיכולה להיות היא שהטיימינג לא כוון כראוי , גש למי שיש לו תוכנת

vagcom שיבדוק לך את הכיוון

אומנם אני לא מבין גדול ברכבים אבל עובדות מדברות בשטח כמו שאומרים והנסיעה שלי לפני הטיפול ואחרי הטיפול אותה נסיעה ואכן כן ב14 ליטר אני עושה 200 לפני הטיפול אחרי הטיפול אני עושה 120 ק"מ והנסיעות שלי הן טותן נסיעות לפני ואחרי ולמי יש את התוכנה באזור הדרום או המרכז ?

• תוכן חדש...