Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקריאה בפורומים ובמבחני דרך הבנתי שהi30 והסיד הן בעלות נתונים דומים ולא כל כך מצליחים להכריע ביניהם וגם במראה הן די דומות כך שמבין שתיהן אני נוטה יותר לכיוון הסיד.

אבל אז ראיתי את המאזדה 2 סדאן שהיא שונה מהן לחלוטין במראה אבל לפי מה שקראתי הביקורות עליה טובות באופן כללי, אך לא מצאתי בשום מקום השוואה בינה לבין הסיד (שזה די הגיוני כי הן בטח לא באותה קטגוריה).

היא ממש מצאה חן בעיני אז אני בהתלבטות.

אשמח לשמוע מי מהן עדיפה בדגש על בטיחות ואמינות..

תודה למגיבים :-)

פורסם

אני יכול להעיד לטובת הסיד שהוא אוטו אמין מאוד, ברשותנו סיד 2010 שגמעה כבר 105000 קילומטר עם אפס תקלות ועכשיו אנחנו משתדרגים לסיד החדשה.

מבחינת נוחות נסיעה וזריזות המשוואה נוטה לכיוון הסיד שהיא יחסית מאוד זריזה בהשוואה למשפחתיות על הכביש. צריכת הדלק בעיר סביב ה1 ל11 ומחוץ אפשר להגיע להרבה יותר.

פורסם

את המאזדה 2 תפסלי על הסף, מדובר ברכב מיני בתצורת סדאן, רכב מיושן ופשוט.

לגבי הקיה והיונדאי, אם את מתכוונת לרכבים חדשים, אז בעקרון מדובר ברכבים דומים עד זהים. בקיה יש גיר כפול מצמדים לעומת אוטומטי רגיל ביונדאי, דבר שמקנה לקיה צריכת דלק טובה יותר. מצד שני הנסיעה ביונדאי תהיה חלקה יותר בחלק מהמצבים (אם כי ההפרש בנושא זה קטן מאד).

ליונדאי לפחות בגירסת ה- cw (סטיישן) יש מערכת מולטימדיה שבקיה אין.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...