Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון מנופץ 323F

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי ביום שישי בבוקר הלכתי לזגג שיתקן לי את המנגנון של הרמת החלונות במאזדה 323F

המנגנון במכונית הזאתי שונה מרוב המכוניות,

יש שתי מסילות שמזיזות את החלון ולא אחת כמו ברוב הרכבים בגלל שאין מסגרת לחלון, אחת שמעלה אותו ואחת שדוחפת אותו פנימה.

כ 3-4 שעות לאחר שטיפלו ברכב כשהוא יושב בחניה הפרטית מתחת לבית נשמעה אזעקה לפי מה שאמרו לי השכנים, אחרי קצת זמן אמא שלי ראתה את החלון מנופץ לרסיסים חלק בתוך הרכב וחלק מבחוץ.

יכול להיות שהזגג התקין את החלון לא נכון ? או שמישהוא בכוונה הרס לי את החלון ???

זו לא הייתה גנבה כי היה ברכב מה לגנוב ולא נגעו בכלום, לא ברדיו דיסק ולא במשקפיים יקרות שיושבות לי ברכב וגם לא התעסקו ברמקולים שיכולים להיות מטעים כי יש לי קומפוננט זולים ואפשר לחשוב שהגנב התבלבל וחשב שיש שם איזה מערכת בגלל הטוויטרים שמודבקים לדלתות.

דא יש לי ביטוח צד ג + שמשות... אני יכול ללכת לזגג שעובד עם ביטוח והוא יתקן לי את זה ? איך בדיוק עובד העסק הזה של זגגים שעובדים עם ביטוחים ?

פורסם

כן, אתה יכול ללכת לזגג שעובד עם הביטוח שמשות שלך. החלון והעבודה של ההתקנה כלולים במסגרת הביטוח. לעומת זאת, אם צריך להחליף גומיה כל שהיא או שהמנגנון נהרס אז זה עלייך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ההודע שלי הייתה אולי קצת לא מנוסחת טוב אני קצת נסער מזה שנשבר לי חלון.

יכול להיות שזה תוצאה של העבודה שהזגג עשה לי ברכב באותו יום ?

הזגג תיקן לי את המנגנון של החלון באותו יום שהיה רופף והיה צריך לחהליף שם גומיות מסויימות.

בגלל שלחלון שלי יש מנגון של מסילה כפולה אני תוהה אם אולי הוא לא הכניס את החלון בצורה לא טובה למסילות והחלון נסגר חזק מידי על המסגרת והלחץ שנוצר שבר את החלון לאחר כמה שעות מביצוע התיקון ?

• תוכן חדש...