Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף נדחה הדייט (כאב לה הראש, היה בא לי להגיד לה "אל תדאגי זה רק דייט, לא יהיה פה שום סקס, אז אפשר לשמור את התירוצים הדביליים למצבים בהם באמת ארצה סקס", אבל למזלי לא אמרתי).

זה טוב מכיוון שלא הייתי מוכן לדייט אחרי שב-6 שעות שהייתי היום אצל אמא שלי היא לא הפסיקה לחפור לי על חתונה.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היייי, אני בכותרת!! אני רוצה להודות לאישתי ולהוריי שהביאנו עד הלום! ובקשר לגיגית תולים ואז שמים מעל המכונה, מה לא ככה? לוקו תן פה מילה של "מויייימחה" בתחום

ובכן, אם אתה מתעקש. אני מבין למה אתה מודה להורייך, אבל מה הסיפור עם אישתך?

למה אתה מודה לה?

בעיניין הגיגית, יש לי גיגית והיא גם בצבע ירקרק. יש לי שתי סלי כביסה מאוד יפים! אבל העניין הוא שלא רואים את היופי שלהם בגלל הררי הכביסה שמכסים אותם.

אני חושב שעדיף פעם בשבוע לזרוק את הכביסה במכבסה ולתת להם לשבור את הראש.

אבל זו פנטזיה.

Gn'f'R

פורסם

חייתי ככה שנה בפלורנטין, עם מכבסה. רק שבשל קמצנות הייתי הולך לכזו בשירות עצמי. שלוש קומות למטה במדרגות, שם במכונה, שלוש קומות למעלה. 40 דקות אח״כ שלוש קומות למטה, מעביר למייבש, שלוש קומות למעלה. ומה שעה אח״כ? נכון, שלוש קומות למטה ושוב למעלה. תכל׳ס היה עדיף לקנות מכונה.

מחר אני קונה גיגית ירוקה. כזה אני, מעתיקן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
תגיד לוקו, וגם אחרים - מה עושים עם סל כביסה? איפה שמים אותו בבית? בחדר שינה זה מגעיל, במקלחת אין מקום. אולי במרפסת? שם המכונה שלי נמצאת.

כמו שכבר הוחלט, מרפסת זה טוב.

גיגית לא נראה לי כמו הפיתרון האופטימלי.

תמיד יש לפחות שתי כביסות, אחת צבעונית\שחורה אחת לבנה\בהירה. אז אם יש לך צורך בגיגית אחרי אחת הכביסה והשניה עדיין מלוכלכת בגיגית, מה יהיה? באסה.

אני חושבת שהפיתרון של תומר הוא האופטימלי. גם מאוורר וגם מכיל גיגית בלי לתפוס מקום נוסף.

אם לא סל כמו של תומר, אז סל שיהיה קצת לגובה, כדי שיתפוס פחות שטח ריצפה.

שאלה שאלתית, גם אני מתלבט טרם רכישת סל כי אצלי המכונה בכלל במטבח. אולי עדיף משהו מתקפל.

אתה אופטימי שהוא יהיה מקופל באמת?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תלוי מי עושה כביסה. אם זה אני, יקופל בסוף. אצל האישה, אני פחות אופטימי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מישהו מגובב מליל הבאנגים?

כן.

חלוק מאוד בדעותי לגבי הערב הזה. ארחיב מחר אחרי שאשחרר חבר ממעצר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לא טוב לי בבטן ה"חג" הזה.

או כמו שאמרתי לחבר שבוע שעבר מעל המנגל:"לעשות על-האש בפסח, זה ממש לעג לרש".

מתחדשת*

פורסם

מדיח זה אחלה אבל צריך לתחזק אותו קצת, למשל אני פעם בכמה זמן מוריד את הפרופלורים שמשפריצים מים ומנקה אותם מבפנים, אין לי מושג איך נכנס לשם לכלוך אבל זה פוגע ביכולת הניקוי משמעותית וכמובן שיש כלים שצריך לשטוף לפני שמכניסים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...