Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקו, משהו בשיר הזה תפס אותי, לי אישית זה מזכיר את האלבום הunplugd של נירוונה (שאני אוהב מאוד), משהו בקול המחוספס הזה ביחד עם המנגינה השקטה אבל בעצם לא כל כך שקטה.

אנלוגי, נייר סופג זה יותר טוב אבל פחות אותנטי, חלק מהקטע זה להוציא את השאריות נייר טואלט מהפצע, לגבי האיזולירבנד, אני אבדוק.

לוקו להניח את הצמר גפן כשהוא דולק ? (באמת לא הבנתי), איך הקפה עוזר ?

גיבוב קצרצר,

יש לי קטע כזה של חשקים, זה בא בכל מיני דברים (למשל עכשיו בא לי המבורגר מסויים, אז פשוט אני יכול לקחת את עצמי וללכת לאוכל אותו [לא כמו אישה בהריון שרוצה דברים מוזרים זה דברים הגיוניים וטעמים שבא לי וזה ככה עד שאני אוכל אותם]), במוזיקה אני יכול להיתפס על סגנון\ להקה\ שיר ולשמוע אותם בריפיט שעות\ ימים\ שבועות, יש תקופות שלמות שאני יכול לא לפתוח את היוטיוב בכלל ולא לשמוע שום מוזיקה (גלגלצ ברקע זה לא ממש נחשב מוזיקה) ויש תקופות שאני שומע מוזיקה מסביב לשעון.

שבניתי את הפליליסט לטרקטור (שאגב, לא הספקתי בכלל להשתמש בו, אולי שבוע הבא) נכנסתי להיסטוריה של היוטיוב בחיפוש אחר שירים שאני אוהב (כמו שאמרתי, זה בא בבום ונעלם) בערך חודשיים וחצי לא שמעתי שום שיר ביוטיוב (אבל שום, למעט מה שמדי פעם עולה פה, אבל לא תמיד אני שומע את כל השיר פשוט כי אין לי סבלנות) וראיתי שיש שירים שמופיעים כמה פעמים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יום עצוב למוזיקה הישראלית, ומזרחית לא נחשב למוזיקה.

לוקו, אתה גר בערד, תסיים משכנתא ופתאום יהיה לך כסף:)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
גילוי לב מפתיע - אני לא מסוגל לגעת בצמר גפן. זה נורא מציק לי ביד. מישהו מכיר את התופעה? עוד לא פגשתי או שמעתי על שום דבר דומה.

אבותייך היו מלקטים כותנה במקרה?

תפוחי, עוד חצי מיליון ואני משוחרר.

רופיני, צמר גפן יבער, יש לעשות לו "פווו"

ומיד כשהלהבה כבית יש להניח על הדימום. זה לא שורף כלל.

התגובה שלך מעודדת אותי להמשיך ולעבוד על השירים.

אולי יום אחד זה יקרה.

Gn'f'R

פורסם

לדעתי מה שבעיקר עוצר את הדימום זה לחץ, בין אם הוא מופעל על נייר כלשהו או תחבושת (עדיף).

לגבי הקפה, אני מכיר את התיאוריה, גם עם טבק אגב, אבל לא יצא לי לנסות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
גילוי לב מפתיע - אני לא מסוגל לגעת בצמר גפן. זה עושה לי צמרמורת. מישהו מכיר את התופעה? עוד לא פגשתי או שמעתי על שום דבר דומה.

לי יש בעיה עם טקסטורה של משי, מגבונים לחים, טישיו (ממש עושה לי חלחלה) וצמר גפן.

די חולני אבל מתמודדים.

בנוסף, דברים רטובים באופן כללי (חוץ מבמיטה) מעוררים בי גועל.

פורסם

יש לאמא שלי חברה טובה שלא יכולה לגעת בכפתורים ולא יכולה לראות גרעינים של זיתים, היא מקיאה מזה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אבותייך היו מלקטים כותנה במקרה?

תפוחי, עוד חצי מיליון ואני משוחרר.

רופיני, צמר גפן יבער, יש לעשות לו "פווו"

ומיד כשהלהבה כבית יש להניח על הדימום. זה לא שורף כלל.

התגובה שלך מעודדת אותי להמשיך ולעבוד על השירים.

אולי יום אחד זה יקרה.

אחרי 6 שנות קריעה,

גם אני בעוד שנה וקצת משתחרר :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
סכין יפני [או יפנית ?]

האמת? אין לי מושג איך היא קיבלה את השם. אני מניח ששמעתי על זה פעם, לפני שנים, כשרק התחלתי להתעניין בסכינים, אבל FOR THE LIFE OF ME לא מצליח לזכור.

בנוסף, דברים רטובים באופן כללי (חוץ מבמיטה) מעוררים בי גועל.

אה, יוסי? זה אמור להיות הפוך, אני חושב (או שמא עליי לומר חושש במקרה הזה?). במיטה לא אמורים להיות דברים רטובים. ומה שכן רטוב במיטה זה לא משהו שאמור להיות נעים במיוחד להתפלש בו.

אלא אם כן מדובר על חמסין של אוגוסט וטבלת את השמיכה במים (עד שהיא טבעה הנבלה! ונהייתה כבדה) כדי שתוכל להרדם.

:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
האמת? אין לי מושג איך היא קיבלה את השם. אני מניח ששמעתי על זה פעם, לפני שנים, כשרק התחלתי להתעניין בסכינים, אבל FOR THE LIFE OF ME לא מצליח לזכור.

הדברים האלה זה מסוג הדברים הקטנים והלא חשובים אבל הם יכולים לעזור מאוד.

פעם פעם, סבא שלי לימד אותי שהשם ג'ריקן הגיע מהאמריקאים שקראו כך למיכלים שבהם הגרמנים הביאו דקל לטנקים, הם היו שונים בצורתם מאלה של האמריאים ונקראו ג'רמני קאנס (תסלחו לי שזה לא באנגלית).

באחד מהטיולים השנתיים הארוכים (כזה של 5 ימים) ביום הראשון המדריך שאל למה קוראים לג'ריקן ג'ריקן, אני ידעתי וזה פתר אותי מלסחוב את הג'ריקן במשך כל הטיול.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני שונא שמן של אצבעות, במיוחד על כוסות זכוכית, מסך מגע של כספומט או סמארטפון. זה מגעיל אותי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קטנים ולא חשובים?

בתור אספן סכינים, אני מתייחס לזה כאל כבוד מקצועי, לדעת את הדברים האלו...

הבעייה שברוב המקרים מדובר רק על שמועות וחצאי אמיתות, כך שההסבר האמיתי, המקורי, נותר עלום.

נסה לבקש סכין יפני בחו"ל. מה המשפט שאתה חושב עליו באנגלית?

ובכן, אם יש שם את המילה "יפני", אף אחד לא יבין מה אתה רוצה ממנו.

יש לזה כל כך הרבה שמות נפוצים באנגלית, שזה מפחיד.

אגב, יש מצב שנזכרתי בדבר...

הצורה של הלהב של הסכין היפנית היא דומה מאד לתצורה יפנית קלאסית של החרבות הסמוראיות שלהם. בהחלט ייתכן שזה נובע מזה.

כמובן, שצורת הלהב של היפנית הפוכה מהלהב של החרבות, למעשה, אבל זה לא הפריע לאף אחד עד עכשיו...

צורת הלהב המשולש אגב נקראת טנטו או טאנטו (בלעז: TANTO).

צורת הלהב של הסכין היפנית יותר קרובה בהגדרה שלה למה שנקרא "רגל כבשה" (sheep foot).

דוגמא קלאסית לצורת להב כזה:

1234771560-Picture_001.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בסדר זה שונה כי זה תחביב שלך, זה כמו שמבחינת אחותי לא לדעת איזה צבע הוא הצבע החם השנה זו בורות, מבחינתי זה סתם עוד צבע, גם ככה איך שהוא נוצר מצב שכל הבגדים שלי כחולים (שמתי לב לזה לא מזמן, זה מדהים הכול הרוב כחול, יש קצת צבעוני וקצת לבן).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לי יש בעיה קשה עם מגע של חול ועם גירים (וכשלמדתי בבית ספר עוד לא היה לוחות מחיקים בכיתות).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...