Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי איביזה שנת 2000

לפני כחודשיים החלפתי טרמוסטט לרכב .

כשהרכב מגיע עם המד חום לאמצע , הוונטה נדלקת ומערכת הקירור פועלת.

היום שמתי לב כי המד טמפרטורה עבר את החצי ועדין הוונטה ומערכת הקירור לא נדלקה .

האם שוב מדובר מטרמוסטט או יכול להיות משהו אחר

אגב לפני חודש החלפתי משאבת מים .

* הייתי כבר מחליף טרמוסטט אבל קראתי איפשהו כשאשר אני מוציא את החיבור חשמל שמחובר לטרמוסטט

הוונטה צריכה לפעול ישר , ואצלי זה לא קורה ,יתכן באיביזה זה לא צריך לקרות או שבאמת הבעיה היא לא בטרמוסטט אלה בחלק אחר.

תודה

פורסם

אם אני לא טועה יש תיבת פיוזים בתא המנוע,אחד מהם אחראי על הפעלת הוונטה.תתחיל בבדיקת פיוזים בכול הרכב.

פורסם

בדקתי את הפיוזים

וגם השניים שהיו לי מעל המצבר כולם תקינים .

בדקתי את הפלאג חשמל שמתחבר לטרמוסטט והוא מקבל מתח 5V

יש עוד רעיונות ... ?

פורסם

ברדאטור יש פלג חשמלי בצד ימין,תגשר אותו ותראה אם הונטה עובדת. הפלא הזה אחרי על הפעלת הוונטה ולא שום חישן אחר.אם כאשר אתה מגשר אותו הוונטה עובדת אז הבעיה היא בטרמוסטט,אם לא עובד אז יש לך בעיה חשמלית או שהוונט מקולקלת. תפעיל מזגן( אם הוא תקין אצלך) ותראה אם הוונטה עובדת,וכך תדע איפה הבעיה אצלך

פורסם

תודה על התגובות .

הוונטה עובדת עם המזגן .

הייה לי חישן טמפרטורה במגירה , אז החלפתי בינהם , עכשו הוונטה עובדת אבל רק כשהמחוג עובר את החצי

אף פעם זה לא עבר לי את החצי , הוונטה נפתחת רק אחרי שהמחוג מגיע לאמצע של הרובליקה אחרי החצי .

מה יכול לגרום לזה ??

תודה.

פורסם

לפני שחלפת,בדקת באיזה טמפרטורה היוניט חום נכנסת לעבודה?

לפי מה שאתה מתאר אז היוניט נפתחת מאוחר.למען השקט הנפשי ושחלילה היוניט הזו תפסיק לעבוד באמצע הדרך,תקנה יוניט חדשה כי כבר עלית על הבעיה.

פורסם

שחכתי לציין שאת כל הטרמוסטט החלפתי לפני חודשיים בגלל סדק ונזילה .

אז המחוג לא עבר את החצי וגם אחרי הוא לא עבר את החצי , לאחרונה הוא התחיל לעבור את החצי , וכשבדקתי ראיתי

כי היונט לא נכנסת לעבודה בכלל .

לכן העברתי מהטרמוסטט הישן לחדש את החיישן , ועכשו היונט נכנסת לעבוד רק אחרי שהמחוג עובר את החצי .

אני מתלבט באמת אם לרכוש חיישן טמפרטורה חדש , כי אם שניים שבדקתי לא עובדים טוב ..... ?

• תוכן חדש...