Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נעלם לי האיקון(סתכלו למטה צד ימין אצלכם למטה, נמצא איקון EN HE של השפות ברגע שמעבירים מעברית לאנגלית).

איך אני מחזיר אותו?אם מישהו יכול להנחות באנגלית עוד יותר טוב כי המערכת ההפעלה היא באנגלית.

תודה

פורסם

start

control panel

region and language

keyboards and languages

change keyboards

language bar

שם יש חלונית Language Bar.. משם תסתדר לבד :)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

קליק ימני על הסרגל התחתון, בתפריט שנפתח להקיש על toolbars ואז להקיש על New Toolbar . סרגל השפות אמור להופיע. אם הוא מופיע שלא במקומו הקש על החץ הקטן שבצידו, יפתח את ההגדרות ובהגדרה, בלשונית השניה (language bar) הגדר Docked in taskbar.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באג מחורבן של מקרוסופט שקורה בעיקר כשמשתלטים מרחוק על מחשב עם הגדרות שפה שונות משלך.

אבל לא חייב..

הפתרון די בנאלי, בלוח הבקרה צריך ללכת לאפשרויות שפה, להסיר את העברית לאשר, לחזור ולהוסיף עברית, לאשר וזהו.

יש לזה איזה KB שמתקן את זה אבל לא היה לי כח לחפש.

• תוכן חדש...