Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי התלבטות בחידוש ביטוח לרכב. יש לי 2 "מגרעות" בפרופיל ביטוחי שלי: הרכב גניב מאד (Skoda Octavia 2010), אני רוצה להכליל בביטוח נהג צעיר חדש.

ברכב יש כרגע מיגון של קודנית עם עלוקה RF. פעם זה הספיק. היום כמעט כל חברות דורשות לרכב זה איתוראן סייף (שעלותו 864 ש"ח להתקנה ו 340 ש"ח דמי שרות לכל שנה).

יש לפניי 2 הצעות ביטוח. אחת (הראל) יותר יקרה שמסתפקת במיגון קיים. שנייה (איילון) - יותר זולה שמחייבת תוספת איתוראן סייף. הפער בין 2 ההצעות כמעט מכסה את עלות תוספת המיגון. אם אני לוקח בחשבון עלות תוספת המיגון, אז ההצעה השנייה יוצאת לי יקרה יותר באיזה 200 ש"ח. אבל אם אני מוסיף מיגון, המשמעות שבשנים הבאות אני אהנה ממבחר גדול יותר של חברות שיהיו מוכנות לבטח וארוויח סדר גודל של כ-200 ש"ח לשנה.

האם שווה להוסיף מיגון לדעתכם? האם זה מוסיף ערך במכירת הרכב? האם זה שווה סיכון של לתת למתקין להתעסק עם אלקטרוניקת הרכב?

פורסם

אם אתה חושב על הנושא בצורה כלכלית בלבד אתה צריך לחשוב עוד כמה זמן אתה רוצה להמשיך להחזיק את הרכב ולראות האם זה משתלם לך.

לפי החישוב שלך השנה במידה ותתקין את האיתוראן זה יעלה לך 200 שקל יותר. בשנה הבאה תחסוך 200 שקל.

כלומר, אם תחזיק את הרכב בשנתיים הקרובות תגיע לנקודה בה אתה לא מרויח ולא מפסיד.

בכל שנה מעבר לשנתיים, אתה תתחיל לחסוך כל שנה 200 שקל בביטוח.

זה היה מבחינה כלכלית נטו אך צריך לחשוב גם על שיקולים אחרים כמו התקנות מקומיות לא מוצלחות שיגרמו לך להוצאות מיותרות.

עכשיו תעשה את השיקולים שלך.

לדעתי, הדבר היחיד שזה מוסיף זה עוד 10 שניות שיקח לגנב להרים לך את הרכב.

פורסם

אני לא הייתי מוסיף מיגון במקרה המתואר.

בשביל מה לחפש בעיות חשמל?

בעוד שנתיים (אחרי שהגעת ל-break even) אתה עוד תגלה שמאחר והרכב כבר זול יותר אז חברות הביטוח מציעות מחיר טוב גם בלי המיגון הנוסף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...